פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   פירוק לגורמים - חל"ט והשקר הגדול על מחקר ה-IUCN (דקר סלעים והטונה) |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פירוק לגורמים - חל"ט והשקר הגדול על מחקר ה-IUCN (דקר סלעים והטונה) (נקרא 10371 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אלדד, אתה אלוף. תודה רבה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תודה רבה על הסבר העניין. כל הכבוד על החיפוש ומציאת החומרים. מקווה בע"ה שזה יעזור.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אגיב שוב בנושא הטונה הכחולה, כי עליה והלוקוס הפילו את כל הקפמיין שלהם. ICAAT זה הארגון העולמי לשימור הטונה הכחולה. אמנם אין בו כנראה אנשים חכמים כמו אלו של החלה"ט ( או כאלו שמתיימרים להיות ) אבל זה מה שהולך להיות בשנים הקרובות, אם ארגון עולמי זה מעלה את המכסות ( ואנחנו לא חלק ממנו בגלל קומבינות וכו' ) , אז ודאי שהטונה בסכנת הכחדה ממשית ומיידית, הלא כן ? קישור לפרוטוקול
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אם ארגון עולמי זה מעלה את המכסות אז ודאי שהטונה בסכנת הכחדה ממשית ומיידית, הלא כן ? קישור לפרוטוקול מה זה לא היה ברור??? כשאין מספיק אז פשוט מעלים את המכסות כדי שיהיה מספיק לכולם אהההה רגע ואם יעלו את המכסות לכולם אז הטונות יכחדו אבל כדי שלא יכחדו הם מוכנסים תחת החוק והופכים להיות חיה מוגנת אבל בעולם מעלים את המכסות אז היא לא חיה מוגנת ואז יהיה מספיק לכולם כי מעלים את המכסות ואם מעלים את המכסות אז הם יכחדו את האמת יצאתי חומוס ולא הבנתי כלום אפילו לא את מה שאני כתבתי  יש מצב שאולי גם רט"ג\חל"ט יצאו חומוס והם הסתבכו במילים שלהם ולא הבינו מה הם בכלל כתבו?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2018, 13:54:33 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אם ארגון עולמי זה מעלה את המכסות אז ודאי שהטונה בסכנת הכחדה ממשית ומיידית, הלא כן ? קישור לפרוטוקול מה זה לא היה ברור??? כשאין מספיק אז פשוט מעלים את המכסות כדי שיהיה מספיק לכולם אהההה רגע ואם יעלו את המכסות לכולם אז הטונות יכחדו אבל כדי שלא יכחדו הם מוכנסים תחת החוק והופכים להיות חיה מוגנת אבל בעולם מעלים את המכסות אז היא לא חיה מוגנת ואז יהיה מספיק לכולם כי מעלים את המכסות ואם מעלים את המכסות אז הם יכחדו את האמת יצאתי חומוס ולא הבנתי כלום אפילו לא את מה שאני כתבתי  יש מצב שאולי גם הם יצאו חומוס והם הסתבכו במילים שלהם ולא הבינו מה הם בכלל כתבו? ממש לא בנצי משנת 2007 בערך הטונה הכחולה נכנסה להגנה עולמית וזאת לפני שהיא תקרוס מדייג של כ-50,000 טון!! בשנה ( מוערך ) ירדו לכמה אלפים ולאט לאט שהמין התאושש העלו את המכסות. המין הזה הוא דווקא דוגמה לניהול נכון נ.ב אני יכול להביא לך קישורים לארגוני דייג שדווקא מאוכזבים מזה שהמכסות עלו במעט(?!?). זה מעיד שהארגון הזה לא נמשך באף כמו מקבלי ההחלטות אצלנו
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2018, 13:35:09 PM על ידי TookTook
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
אם ארגון עולמי זה מעלה את המכסות אז ודאי שהטונה בסכנת הכחדה ממשית ומיידית, הלא כן ? קישור לפרוטוקול מה זה לא היה ברור??? כשאין מספיק אז פשוט מעלים את המכסות כדי שיהיה מספיק לכולם אהההה רגע ואם יעלו את המכסות לכולם אז הטונות יכחדו אבל כדי שלא יכחדו הם מוכנסים תחת החוק והופכים להיות חיה מוגנת אבל בעולם מעלים את המכסות אז היא לא חיה מוגנת ואז יהיה מספיק לכולם כי מעלים את המכסות ואם מעלים את המכסות אז הם יכחדו את האמת יצאתי חומוס ולא הבנתי כלום אפילו לא את מה שאני כתבתי  יש מצב שאולי גם הם יצאו חומוס והם הסתבכו במילים שלהם ולא הבינו מה הם בכלל כתבו? ממש לא בנצי משנת 2007 בערך הטונה הכחולה נכנסה להגנה עולמית וזאת לפני שהיא תקרוס מדייג של כ-50,000 טון!! בשנה ( מוערך ) ירדו לכמה אלפים ולאט לאט שהמין התאושש העלו את המכסות. המין הזה הוא דווקא דוגמה לניהול נכון נ.ב אני יכול להביא לך קישורים לארגוני דייג שדווקא מאוכזבים מזה שהמכסות עלו במעט(?!?). זה מעיד שהארגון הזה לא נמשך באף כמו מקבלי ההחלטות אצלנו עכשיו הבנתי למה לא הבנת אותי  הייתה חסרה שם מילה אחת ובודדה כדי לשנות את כל הכוונה של מה שכתבתי ואני לא מתכוון בכלל לכתבה תקרא עכשיו ונראה אם הבנת 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2018, 13:53:06 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
מאמר מיוחד מאוד. כל הכבוד אלדד. שווה לקרוא
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
כל הכבוד אלדד !!! אלה בדיוק כלי הנשק איתם מנצחים מלחמות, עובדות וירידה לפרטים ולא סיסמאות. יישר כח , שימשת השראה ומוטיביציה לחפש ולקרוא חומר בעניין , אני חושב שידע הוא לגמרי כח במלחמה בספיני הרט"ג
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כול הכבוד איזה חתיכת מחקר דפקת פה  מימה שכתבו פה זה עזר להוכיח שהקטע עים הלוקוסים כולו שקר גדול  בסוף גם הייתה הצלחה לבטל את ההפיכה של הלוקוסים למוגנים אז בקטע הזה סבבה  רק מצחיק וגם מעצבן רצח שדייגים צריכים לעשות מחקרים בישביל להראות את כול השקרים  צריך לפטר את כול השלומיאלים שביכלל רצו שהלוקוסים והטונות יהיו מוגנים !  על מה הם מקבלים משכורת אים הם לא מבינים מהחיים שלהם או מבינים אבל משקרים ?? 
|
|
|
|
|
יופי של ריכוז עובדות... אין כמו עובדות מוצקות וחותכות שניתנות להוכחה... הגיע הזמן לפוצץ את הבועה. לאחרונה פיתחתי אפילו מצפון וכמעט הצליחו לשכנע אותי בהכחדות של מין זה או אחר. עם אירגון שמממן מחקרים ותוצאותיהם, צריך לנהוג בשיטה אחרת מהעבודה כיום. כל החלטה או ניסיון להשפיע על החוק צריכה להגיע איתם לכתלי בית המשפט ולהוכיח את טפשותם. אבל אם הצליחו לעבוד על הציבור, לעבוד על השר הממונה, לעבוד על הדייגים, להשפיע על המחוקק עם מחקרים ממומנים, לסגור ולהגביל שטחים, לקבוע מכסות שערורייתיות, להגן על זנים פולשים, ולתכנן תוכניות אמפיריות לכיבוש 90 אחוז מהים, תוך שברקע תמיכתם בהקמת גז מזהמות, אין פלא שהגענו הלום,
מדובר בפושעים מהזן הנחות, השקרן והלא אמין שמקבל כסף לשרת אותנו והוא משתמש בו להגביל אותנו.
שאפו אלדד.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]