פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   הקש ששבר את גב הגמל |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הקש ששבר את גב הגמל (נקרא 8647 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
זהו זה נשברתי סופית השותף שלא בא ואם אני קובע איתו הוא מאחר לא שבר אותי כל פעם ממציאים תקנה או רשיון חדש וכל פעם עוד ועוד רשיונות לשלם לא שבר אותי רט"ג החלה"ט וכל הנלווים לא שברו אותי אבל דווקא משטרת ישראל שאני מעריך את עבודתם שברו אותי היום קיבלתי דוח על שייט קרוב מידי לחוף(1600 ש"ח וזה יותר יקר מלסמס בטלפון בנהיגה) שטתי צפונית לנמל אשדוד די קרוב לגבול אזור המטווחים של בסיס פלמחים לפי מה שידוע לי ולעוד רבים אחרים השייט ליד חוף לא מוכרז מותר עד כ 100 מטר מקו החוף ו-300 מטר בחוף רחצה מוכרז השוטר עצר אותי ומדד עם מד לייזר 142 מטר מקו החוף השוטר אמר לי שהחוק אומר 300 מטר מקו החוף בכל החופים ולא משנה אם מוכרז או לא הסברתי לו שלא ידעתי את זה ואני יודע רק על חופים מוכרזים מיד הוא התחיל לרשום את הדוח ולא עזר כמה שהסברתי לו וכמה שהתחננתי שימיר את זה לאזהרה כי זאת העבירה הימית הראשונה שלי ושאני אזרח שומר חוק מסתבר שההד התקשורתי שדריסת הצוללן בפלמחים עשה את שלו והמשטרה באו למלא פנקסים כדי להראות שהם פועלים בנושא רק שאת הדייגים שבאמת כנראה אחראיים לדריסה להם יש חסינות חוקית!!! השוטר הסביר ואמר לי שאם הייתי דייג עם סירת דייג באמת הייתי יכול לשוט קרוב לחוף בלי לקבל שום דוח מקומם? אני רתחתי  אני שט במהירות מינימלית ופותח 1000 עיניים והחסקות טסים על קו החוף כ-20 מטר מהחוף הם לא ידרסו אף אחד לפי מה שהשוטרים אומרים אני כן  באותו רגע החלטתי שזהו זה אני עם הסירה סיימתי עוד ועוד ועוד חוקים ומיסים ותשלומים. עצבים ושותף דפוק וקנסות בסכומים מטורפים נשברתי  בהצלחה לשאר מחזיקי הסירות ואני ימשיך ללוות אותכם במנועיה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2018, 20:14:16 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אלון, שבוע טוב קודם כל! מה הסיכוי שלך לערער על ההחלטה הזו בבית משפט? תנסה להתייעץ עם עורך דין... אין לך מה להפסיד.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשוט לא להאמין..מדינת חלם!
עדיין לא מצליח להבין איך נותנים להם להתנהל בכזו חופשיות ולעשות כל מה שעולה על רוחם? נכון שזו הפרנסה שלהם אבל גם למי שמתפרנס מהים חייב שיהיו חוקים. לא הגיוני שאותך יעצרו על 142 מ ולהם יתנו לשוט במהירות כה גדולה 10 מ מהחוף.. צריך להביא רשויות החוק כאן אף אדום ונעליים מידה 59 כי הם פשוט הפכו לליצנים! שי
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
בנצי היקר
שתי שאלות לי אלייך: 1. על איזה סעיף קיבלת דו"ח 2. האם יש לסירה שלך רשיון לדייג ספורטיבי כי לעיתים אתם עם מעל שלוש חכות ?
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלון, זה הזוי  לדעתי ה300 מ' זה רק מקו חוף מוכרז. כל סירות הדיג נוסעות על קו הריפים. מה הסעיף שרשם לך בדו"ח ?
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אלון, זה הזוי  לדעתי ה300 מ' זה רק מקו חוף מוכרז. כל סירות הדיג נוסעות על קו הריפים. מה הסעיף שרשם לך בדו"ח ? 300 מטר מקו חוף מוכרז לכל כלי השייט עם עוצמת מנוע מעל 4.4 קילוואט 300 מטר מכל חוף לכל כלי השייט למעט כלי שייט המורשה לעסוק בדייג לכן שאלתי האם לסירה שלו יש רשיון לעסוק בדייג עד 12 חכות
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אלון, זה הזוי  לדעתי ה300 מ' זה רק מקו חוף מוכרז. כל סירות הדיג נוסעות על קו הריפים. מה הסעיף שרשם לך בדו"ח ? 300 מטר מקו חוף מוכרז לכל כלי השייט עם עוצמת מנוע מעל 4.4 קילוואט 300 מטר מכל חוף לכל כלי השייט למעט כלי שייט המורשה לעסוק בדייג לכן שאלתי האם לסירה שלו יש רשיון לעסוק בדייג עד 12 חכות לא אין לסירה רשיון לדיג אבל מדובר על דייג מקצועי ולא דייג ספורטיבי
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אלון, זה הזוי  לדעתי ה300 מ' זה רק מקו חוף מוכרז. כל סירות הדיג נוסעות על קו הריפים. מה הסעיף שרשם לך בדו"ח ? 300 מטר מקו חוף מוכרז לכל כלי השייט עם עוצמת מנוע מעל 4.4 קילוואט 300 מטר מכל חוף לכל כלי השייט למעט כלי שייט המורשה לעסוק בדייג לכן שאלתי האם לסירה שלו יש רשיון לעסוק בדייג עד 12 חכות לא אין לסירה רשיון לדיג אבל מדובר על דייג מקצועי ולא דייג ספורטיבי אין בחוק הבחנה איזה דייג מתבצע בנצי, יש רק האם הסירה מורשית לעסוק בדייג ורשיון דייג לסירה משמע מורשית לעסוק בפעילות דייג, לא ?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 21, 2018, 07:33:03 AM על ידי TookTook
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אלון, זה הזוי  לדעתי ה300 מ' זה רק מקו חוף מוכרז. כל סירות הדיג נוסעות על קו הריפים. מה הסעיף שרשם לך בדו"ח ? 300 מטר מקו חוף מוכרז לכל כלי השייט עם עוצמת מנוע מעל 4.4 קילוואט 300 מטר מכל חוף לכל כלי השייט למעט כלי שייט המורשה לעסוק בדייג לכן שאלתי האם לסירה שלו יש רשיון לעסוק בדייג עד 12 חכות לא אין לסירה רשיון לדיג אבל מדובר על דייג מקצועי ולא דייג ספורטיבי אין בחוק הבחנה איזה דייג מתבצע בנצי, יש רק האם הסירה מורשית לעסוק בדייג ורשיון דייג לסירה משמע מורשית לעסוק בפעילות דייג, לא ? יש הגיון בדברייך אבל אין רשיון לסירה והיינו אמורים לעשות אותו בשבוע שעבר אבל כרגיל עם השותף שלי קשה להזיז דברים  דרך אגב הסעיף קשה להבין את הכתוב אבל זה 68 (ב)
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 21, 2018, 07:46:25 AM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
אלון, זה הזוי  לדעתי ה300 מ' זה רק מקו חוף מוכרז. כל סירות הדיג נוסעות על קו הריפים. מה הסעיף שרשם לך בדו"ח ? 300 מטר מקו חוף מוכרז לכל כלי השייט עם עוצמת מנוע מעל 4.4 קילוואט 300 מטר מכל חוף לכל כלי השייט למעט כלי שייט המורשה לעסוק בדייג לכן שאלתי האם לסירה שלו יש רשיון לעסוק בדייג עד 12 חכות לא אין לסירה רשיון לדיג אבל מדובר על דייג מקצועי ולא דייג ספורטיבי אין בחוק הבחנה איזה דייג מתבצע בנצי, יש רק האם הסירה מורשית לעסוק בדייג ורשיון דייג לסירה משמע מורשית לעסוק בפעילות דייג, לא ? יש הגיון בדברייך אבל אין רשיון לסירה והיינו אמורים לעשות אותו בשבוע שעבר אבל כרגיל עם השותף שלי קשה להזיז דברים  דרך אגב הסעיף קשה להבין את הכתוב אבל זה 68 (ב) כן, בדיוק הסעיף שרשיון דייג לסירה היה עוזר ( שוב , להבנתי ) (ב) בכל מקום אחר מן האמור בתקנת משנה (א) לא ישיט אדם כלי שיט המונע בכוח מנוע בתחום של 300 מטרים מנקודת שפל המים, זולת לצורך מעבר אל מעבר לתחום האמור, ובלבד שמהירות כלי השיט במעבר כאמור לא תעלה על חמישה קשרים; הוראה זו לא תחול על – (1) כלי שיט שעוצמת מנועיו אינה עולה על 4.4 קילוואט; (2) כלי שיט המורשה לעסוק בדיג, בעת עיסוקו בדיג;(3) כלי שיט שאישר לצורך כך מנהל הרשות. האם לקח מזה כדאי להמליץ לכל בעלי הסירות שיוצאים לדייג פנאי להוציא רשיון לסירה? מה העלות של רשיון כזה?
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
האם לקח מזה כדאי להמליץ לכל בעלי הסירות שיוצאים לדייג פנאי להוציא רשיון לסירה? מה העלות של רשיון כזה?
עלות נמוכה יחסית. כ 200 ש"ח למיטב זכרוני. שולחים 3 תמונות של הסירה וזהו
|
|
|
|
|
קודם כל בנצי מצער לשמוע שזה מה ששבר את גב הגמל ואני מקווה שהזמן יעשה את שלו ותחזור לכחול הגדול
זוהר אכן מבחינת אגף הדייג אין הבדל בהגדרת הרישיון אבל מבחינת מנהל הספנות הסירה רשומה כ - פרטי נוסעים ושם טמון הכלב ומשם גם מגיעה התקנה 68 (ב) ולכן רשיון דייג ספורטיבי לא יעזור במקרה הנ"ל
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
בנצי היקר ראשית אני הצטערתי על הכעס והחוסר אונים שבפוסט שלך,אני מבין טוב מאוד מה אתה עובר יש תקופות שבהן נראה כי כל הכוחות האפלים ביקום חוברים נגדנו,וזה קורה בצרורות לפעמים העניין עם המשטרה שאתה טוען שאתה בדרך כלל מכבד,היא שגם הם בני אדם,יש טובים ויש טובים פחות לצערי בשנים האחרונות(שנינו נולדנו באותה עיר)אנחנו עדים לירידה במבחני הקבלה ובחומר האנושי לכל מיני תפקידים ציבוריים מנשיא המדינה דרך השרים,ראשי עיריות,מורים,אנשי צבא ,ואנשי ציבור כאלו ואחרים עד לאלו שאמונים על אכיפת החוק עוד מימי בית ספר למכ״ים בצבא,אני זוכר את עצמי חדור ציונות ומוטיבציה,רואה כל יום בחדר האוכל את הפתגם של דוד בן גוריון ראש הממשלה הראשון של מדינת ישראל : ״ותדע כל אם עבריה שגורל בניה נתון בידי מפקדים הראויים לכך ״ פתגם אשר נחרט עמוק בקרבי והוליך אותי ואת מעשיי הרבה שנים לאחר מכן לצערי הרב המשמעות של הפתגם הזה הלכה והתפוגגה עם השנים,ורוב אנשי הציבור מגיעים לעבודה,בלי הרגשת שליחות פשוט לעבוד,וחלק לא מבוטל מנצלים את הכוח שברשותם לרעה,יוצא מכך שאזרח מגיע לצומת עם תמרור עצור,בודק עם יש שוטר/מצלמה ואז מחליט אם לבצע עצירה או לנסוע,העצור לפעמים הוא המלצה חמה,ולא חינוך,בגרמניה יש אוטוסטרדה שנקראת אוטו באן ,ששם אין הגבלת מהירות,ולעומת זאת כאשר גרמני רואה שלט זהירות ברווזים חוצים ,סע לאט,הוא ייסע לאט הכל עניין של חינוך ! הכל עניין של הקניית ערכים במעגל המשפחתי הקרוב,והדוגמא האישית של אנשי הציבור בארץ שמזמן התקלקל להם המצפן,והזכות שבלהיטות איש ציבור התחלפה ב להגיע לעבודה ולהתקדם בסולם כאשר כל האמצעים כשרים אני מאוד מקווה שלא תצטרך ״לחזור לכחול״ אלא תישאר בו אף על פי ולמרות הכל !!! אתה לא שייך לסוג האנשים שנשברים,מה שלא הורג מחשל,תחרוק שיניים ותמשיך,בקטע האישי של העבודה,ובים שהוא חלק בלתי נפרד ממך 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
בנצי היקר ראשית אני הצטערתי על הכעס והחוסר אונים שבפוסט שלך,אני מבין טוב מאוד מה אתה עובר יש תקופות שבהן נראה כי כל הכוחות האפלים ביקום חוברים נגדנו,וזה קורה בצרורות לפעמים העניין עם המשטרה שאתה טוען שאתה בדרך כלל מכבד,היא שגם הם בני אדם,יש טובים ויש טובים פחות לצערי בשנים האחרונות(שנינו נולדנו באותה עיר)אנחנו עדים לירידה במבחני הקבלה ובחומר האנושי לכל מיני תפקידים ציבוריים מנשיא המדינה דרך השרים,ראשי עיריות,מורים,אנשי צבא ,ואנשי ציבור כאלו ואחרים עד לאלו שאמונים על אכיפת החוק עוד מימי בית ספר למכ״ים בצבא,אני זוכר את עצמי חדור ציונות ומוטיבציה,רואה כל יום בחדר האוכל את הפתגם של דוד בן גוריון ראש הממשלה הראשון של מדינת ישראל : ״ותדע כל אם עבריה שגורל בניה נתון בידי מפקדים הראויים לכך ״ פתגם אשר נחרט עמוק בקרבי והוליך אותי ואת מעשיי הרבה שנים לאחר מכן לצערי הרב המשמעות של הפתגם הזה הלכה והתפוגגה עם השנים,ורוב אנשי הציבור מגיעים לעבודה,בלי הרגשת שליחות פשוט לעבוד,וחלק לא מבוטל מנצלים את הכוח שברשותם לרעה,יוצא מכך שאזרח מגיע לצומת עם תמרור עצור,בודק עם יש שוטר/מצלמה ואז מחליט אם לבצע עצירה או לנסוע,העצור לפעמים הוא המלצה חמה,ולא חינוך,בגרמניה יש אוטוסטרדה שנקראת אוטו באן ,ששם אין הגבלת מהירות,ולעומת זאת כאשר גרמני רואה שלט זהירות ברווזים חוצים ,סע לאט,הוא ייסע לאט הכל עניין של חינוך ! הכל עניין של הקניית ערכים במעגל המשפחתי הקרוב,והדוגמא האישית של אנשי הציבור בארץ שמזמן התקלקל להם המצפן,והזכות שבלהיטות איש ציבור התחלפה ב להגיע לעבודה ולהתקדם בסולם כאשר כל האמצעים כשרים אני מאוד מקווה שלא תצטרך ״לחזור לכחול״ אלא תישאר בו אף על פי ולמרות הכל !!! אתה לא שייך לסוג האנשים שנשברים,מה שלא הורג מחשל,תחרוק שיניים ותמשיך,בקטע האישי של העבודה,ובים שהוא חלק בלתי נפרד ממך  בקטע של העבודה אני לא דואג עם הידע והרשיונות שיש לי אני תוך יומיים מוצא עבודה ולמעשה אפשר לומר שמצאתי רק שבא לי להתפנק קצת בבית בים חלה התפתחות אפשר לומר די דרמטית גם השותף מוחלף בשותף שכולם פה מכירים ואם הוא ירצה הוא יחשוף את עצמו וגם כנראה שנמצאה פירצה שדרכה אולי נצליח לבטל את הדוח וכן אצלי צרות אוהבות לבוא בצרורות כשזה מתחיל אני תמיד אומר מעניין איזו עוד צרה תיפול עלי מחר ומרפי כמו שרק מרפי יודע הצרה רק יותר גדולה ויותר מעיקה אני מקווה שלא יבואו עוד צרות ושאני יוכל להמשיך הלאה
|
|
|
|
|
בהצלחה אלון. כמו שכולם כבר אמרו - אל תיתן לבעסה לבעס אותך. מקווה שתצליח עם ביטול החוק והשותף החדש. מחכה לתמונות...
אסי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2