תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/10/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
3וחצי | דמוי דג קטן - דו טייד מינו | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 4 | לא נשקל |
הדו"ח:
"התהילה הגדולה ביותר שלנו אינה בלעולם לא ליפול,אלא בלקום בכל פעם שאנו נופלים."
-קונפוציוס
לאור הארועים בזמן האחרון ולאיסורים מקווה בשביל כולנו שהכל יסתדר והדברים יבואו על סדרם כי התרבות הפנאי הזאת היא אוויר לנשימה לכולנו sml45;רוצה להגיד תודה לכל מי שטורח ועוזר ודוחף ולא ישן לילות בשביל להציל את התחביב החשוב והאהוב הזה ואני לא יודע אם תודה מספיקה לעבודת הקודש הזאת

יום רביעי מחליטים לנסות לטרגט קלמארים,אני בחופש יום חמישי ויוצא לי טוב מדבר עם זכי והוא נענה בחיוב,מגיעים לקיסרייה מיד שאני פותח את הדלת מרגיש רוח טיפה חזקה ואני עוד לא נכנסתי פנימה לנמל עצמו ,נכנסים והמצב מסתבר שבהרבה יותר גרוע לא מבחינת הים ,הים דיי רגוע אבל הרוחות צפון מערביות ערות

מדברים כעשר דקות שיחה מוכרת לכל אחד על כיצד, למה ועל כמה זה הזויי המצב נהייה ואז כל אחד פונה לדרכו,תוך כדי חזרה הבייתה צצים מחשבות היינו צריכים להגיע למצב הזה?
למה זה מגיע לנו ?
האם הכל יסתדר בסופו של דבר?
מתפלל בלב שהכל יבוא על סדרו ונמשיך להנות מהתחביב.
ולדוח

מחליטים לצאת שישי מוקדם לפנות בוקר(אסור להתעצל) על מנת לטרגט ברקודות וגם לתפוס מיקום בשביל שיהיה גבול גזרה לעבוד למה הגעה שעה אחת אחרי זה סיפור אחר לגמרי דייגי פתיונות מתחילים להגיע ולהתפרס על הגזרה,כל אחד והסגנון דייג שלו thumbUp;מכין ציוד כבד הסט המקל 10-50 משקלי זריקה ורולר 4000 עליו מלופף חוט 1.5 pe אנחנו במעבר לעונת החורף והדגים הגדולים יכולים להפתיע אז הצטיידתי בהתאם

שעון מצלצל ב2 ,קפה מהיר פלוס שוקולד פסק זמן להמתיק את הבוקר

יציאה ב2 וחצי,הגעה למקום איך שפותח את הדלת מקבלת אותנו רוח מזרחית קלילה קרירה,שואף את האוויר הקריר עם האדי מלח אחאח אין יותר טוב מזה

מרכיבים ציוד מסתכל לכיוון הים ים רגוע טיפה עובד פשוט תנאים מושלמים 049s;מזהה דייגי פתיונות שמכניסים עם רחפנים את הפיתיונות ונותן חיוך פנימי כזה ואומר כל הכבוד שלא מכניסים בלונים shake2;ושהרחפנים נהיו להיט בזמן האחרון גם מהירים ומגיעים למרחקים גדולים בכמה שניות וגם לא מלכלכים

מחמש בטאקל האוס נוד 150 לבן עם צבעי סוכרייה עדינים ממש צף,עולים למיקום הקבוע שלנו הרחק מדייגים ונותן שיגור מתחיל בעבודה איטית עם טוויצים תוך כדי העצירה חשובה מידיי פעם וככה מנסה חצי שעה בערך ואין מענה מכיוון הצינורות

נ.ב
שחר בטיגון הם יצאו פיצוץ ניסיתי אותם במנגל ובתנור והפעם בטיגון