פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פורומים שקשורים לשיט |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פורומים שקשורים לשיט (נקרא 3112 פעמים) |
הדפסה |
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורומים לשיט (למעט תפוז שיט) תודה מראש
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נשמח אם תפרט מה אתה מחפש בפורומים האלו אולי תוכל לקבל פה תשובות לשאלות שיש לך נסה לאתגר את בעלי הסירות ומבינים בתחום שנמצאים איתנו
|
|
|
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אתחיל בזה שאני מתחיל ללמוד רישיון משיט 30 , אני כבר בבדיקה של מפרשיות קניה /בנייה , ומה שאני מחפש זה כול מה שקשור במפרשיות ,פלוסים מינוסים של מפרשיות מסוגים שונים פלוס מקומות בחול פלוסים מינוסים של המקום משרדי הגירה לא הכי נחמדים נגדיר את זה ככה ובכל מה שקשור לשיט בחול , יש עוד המון אבל זה הכיוון הכללי
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לך
אני לא מגיע מתחום סירות/ספינות המפרש,ואני לא יודע איפה אתה לומד משיט 30 אבל עצתי לך היא לעבור אותו באחת המרינות בארץ,שם תתוודע בין היתר לאנשים עם אהבה ורצון לכחול סירת מפרש כמו סירת מנוע מהווה סוג דל כלי להשיג פרנסה/חופש/רוגע הכלים בדרך כלל גדולים יותר,מוגבלים יותר בתמרון,ומחייבים בחירת אנשי צוות מביני עניין,להבדיל מסירות מנוכחות אני לא יודע מה הכוונה הסופית ,האם להפלגה בסופי שבוע,לעבור לחול,עם האישה,טיול סביב לעולם ו.... בכל מקרה אני חושב שאין יותר טוב מהים,כל אחד וחיבורו אליו בדרכו שלו בבתי הספר במרינות יש חוגים ופורומים פנימיים,שם תוכל לאסוף מידע בבדיקה קלה באינטרנט יש בחול הרבה פורומים למתחילים בתחום בריטניה,אוסטרליה,ועוד . שווה להיכנס לשם,ידע זה כוח שיהיה לך הרבה בהצלחה
|
|
|
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לך
אני לא מגיע מתחום סירות/ספינות המפרש,ואני לא יודע איפה אתה לומד משיט 30 אבל עצתי לך היא לעבור אותו באחת המרינות בארץ,שם תתוודע בין היתר לאנשים עם אהבה ורצון לכחול סירת מפרש כמו סירת מנוע מהווה סוג דל כלי להשיג פרנסה/חופש/רוגע הכלים בדרך כלל גדולים יותר,מוגבלים יותר בתמרון,ומחייבים בחירת אנשי צוות מביני עניין,להבדיל מסירות מנוכחות אני לא יודע מה הכוונה הסופית ,האם להפלגה בסופי שבוע,לעבור לחול,עם האישה,טיול סביב לעולם ו.... בכל מקרה אני חושב שאין יותר טוב מהים,כל אחד וחיבורו אליו בדרכו שלו בבתי הספר במרינות יש חוגים ופורומים פנימיים,שם תוכל לאסוף מידע בבדיקה קלה באינטרנט יש בחול הרבה פורומים למתחילים בתחום בריטניה,אוסטרליה,ועוד . שווה להיכנס לשם,ידע זה כוח שיהיה לך הרבה בהצלחה
הכוונה הסופית לטייל בעולם לפחות חצי מהשנה ולא להפלגה בסופי שבוע
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שלום לך
הכוונה הסופית לטייל בעולם לפחות חצי מהשנה ולא להפלגה בסופי שבוע בס"ד קרוב משפחה שלי למד את זה בבית הספר שנמצא במרינה בהרצליה. אני לא יודע איזה משיט הוא עשה, אני רק יודע שהוא כן לקח את המשפחה שלו לשייט למשך שבוע.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לך
הכוונה הסופית לטייל בעולם לפחות חצי מהשנה ולא להפלגה בסופי שבוע בס"ד קרוב משפחה שלי למד את זה בבית הספר שנמצא במרינה בהרצליה. אני לא יודע איזה משיט הוא עשה, אני רק יודע שהוא כן לקח את המשפחה שלו לשייט למשך שבוע. בן מדינות צריך משיט 60 לפני זה צריך ותק של שנה משיט 30 ועוד כמה דברים , משיט 30 זאת ההתחלה זה על קצה המזלג
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תברר בבתי הספר לשייט לגבי פורומים מתאימים/טיפים .
|
|
|
|
|
הפורום של תפוז ממש טוב ומקצועי. לפחות היה כך פעם אחרונה שהייתי בו ( לפני יותר משש שנים). למיטב ידיעתי זה הפורום היחיד בעברית. מעבר לזה, יש עוד לפחות חמישה פורומים שונים של חתירה. בעיקר סרף סקי, סאפ וקיאקים ימיים. וכמובן, אם אין לך בעיה עם שפות זרות, יש הרבה פורומים בכל העולם. מכיר כמה באנגלית ופורטוגזית אבל לא לעומק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
את זה אני בטח יעשה , רק רציתי לבוא קצת יותר מוכן , רוב הפורומים שהציעו לי (אנשים שעושים כבר שנים את מה שאני מתכננן לעשות) הם פורומים בחול אני מבין שזה הכיוון ולשם אני הולך , תודה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
את זה אני בטח יעשה , רק רציתי לבוא קצת יותר מוכן , רוב הפורומים שהציעו לי (אנשים שעושים כבר שנים את מה שאני מתכננן לעשות) הם פורומים בחול אני מבין שזה הכיוון ולשם אני הולך , תודה במקרה שלך, פורומים בחו"ל עדיפים 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לך
הכוונה הסופית לטייל בעולם לפחות חצי מהשנה ולא להפלגה בסופי שבוע חצי שנה על יכטה זה חתיכת טיול של החיים אחלה דבר  בהצלחה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם הכיוון הוא טיול רציני של כמה חודשים על יאכטה, אכן צריך מקסימום מידע... תנסה לחפש בארץ ובחו"ל לפי גוגל את המילה יאכטה בעברית ובאנגלית, אולי את המילים פורום יאכטות, או פשוט הפלגה ביאכטה... היו שהפליגו סביב העולם ופרסמו סיפורים ממסע ההפלגה בהם שזורים לא מעט טיפים... בכל מקרה מומלץ לחפש ולהתחבר ליאכטונרים שעשו כמה מסעות הפלגה, לשוחח וללמוד מנסיונם.. לא התעמקתי אך חיפוש קל מעלה למשל - *https://www.iyc.co.il/ - פורןם לקידום השיט *כחול מגזין שייט יאכטות - http://www.kachol.com/בהצלחה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]