תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/10/2018 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום חברים
השבת לאור התחזיות הלא ברורות והמשתנות תכופות, והחלטה על בוקר קצר , מחליט על חיפוש הברקודות לפני אור ראשון
שובר הבית נבחר כמקום המיועד ואני עם חכה , מיג'ורקראפט זאלץ 5-20 , רולר סטרדיק CI4 מידה 3000 חוט 15 או 18 ליברה ודמויי מינו מסוגים שונים.
0430 אני כבר על השובר מתמקם והגלים מרביצים בחוזקה ושוטפים את קו הסלעים הראשון והשני , כך שחייב לעמוד די גבוה, ולא אוהב את זה. (משלמים על זה מחיר

מתחיל לעבוד ובערך ב-5 מקבל את התקיפה הראשונה ,, מתנערת ןמושכת.. ואני חושב ...ברקודה ראשונה ..אבל פתאם היא פותחת מבער ונותנת ריצה חזקה ..ואזזזז רפיון... והחוט חוזר מיותם

1 להם 0 לי .
לאחר פסק זמן קצר לקשירת לידר וסיכה חדשים , תדריך קצר לדמוי החדש וחוזרים למגרש.....
עוד 20 דקות של עבודה ובוםם יש נעילה יפה ברחוק , הספלשים על המיים מבהירים הפעם בברור זו ברקודה ,, עובד לאט ,,חוט מתוח ...אבל הסלעים בדרך והגלים החזקים עם זרם חזק ששואב אותה חזרה גורמים לפרידה שלה מהדמוי וחזרה למים.....

2 להם 0 לי
קצת קללות ,

אותו הדמוי ממשיך לעבוד ולחרוש את המיים ואחרי 7 דקות שוב נעילה חזקה והפעם אני מתמרן אותה בין הסלעים והיא מגיעה ממש מתחתי , אני רואה אותה ..חתיכה גדולה ויפה רצף של גלים חזקים ולי אין רשת ...מחליט להמתין שירגעו כדי שאוכל להתקרב סלע שניים קדימה ולהניף אותה קצת....אבל מחשבות לחוד ומציאות לחוד ..הגלים החזקים דופקים אותה לסלעים וגם היא מצליחה להמלט על נפשה ......

הפעם אני כבר מחוייך ולא מקלל

המשחק מסתיים ב-3-0 לדגים ואני מבסוט על האקשן

0800 כבר בבית עם הקפה והעוגה