פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   עזרתכם בהמלצה לדמוי עבור ברקודות |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרתכם בהמלצה לדמוי עבור ברקודות (נקרא 2014 פעמים) |
הדפסה |
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחרי לא מעט עדויות לתפיסות של ברקודות בכניסה למרינה באשדוד החלטתי שאני הולך לג'רג'ר שם את עצמי לדעת. אז עזרתכם לדמוי שיתאים לדייג לילי . היום ראיתי תפיסה בשבע וחצי בערב של ברקודה מפלצת על ידי בחור שהספיק לומר לי שהדמוי הוא של מגה בס אבל לא הצלחתי להבין איזה דגם בדיוק. תודה מראש חברים ושבת שלום איציק
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מניח שהוא התכוון למגה בס x-120 פנינה ראש אדום  אחד הדמויים המומלצים לברקודות, אבל אחד הדמויים היקרים לקניה. אני לא מחובבי הברקודות ואצלי לרוב הן נתפסו במקרה אבל לדעתי כל דמוי בהיר (לבן או כסוף) ששוחה טוב בגלגול איטי יעשה את העבודה. אני חושב שאם תחפש בדוחות ותסנן לפי סוג הדג תוכל למצוא עוד דמויים שעושים את העבודה, בפחות כסף. גיל
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 28, 2018, 21:00:19 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
|
NODE,SLD,Haluca וX-120/140
ידועים כדימויים לברקודות תקנה את הגודל שמתאים למקל שלך. הצבעים שעובדים הם בעיקר לבן/לבן גב צהוב,לבן ראש אדום.
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
נתפסות על כל המינואים למינהם גם צפים לים שקט וגם שוקעים לים טיפה עובד הסטיגמה לגבי צבעים היא שונה אצל כל אחד ואחד יש כאלו יגידו על צבעים בהירים כגון לבן הן נתפסות אחרים יגידו צבעים כהים מניסיון אישי על שניהם תפסתי גם על דמויים שחורים אפורים לפנות בוקר בחושך הכל הולך ,ועוד משהו במקרה דיברתם על מינואים נתתי דוגמא עם המינואים אבל הן תוקפות גם כן כן דמויים קטנים בהרבה ממינואים זה כל אחד צריך לשקול מתי להשתמש בדמויים קטנים יותר למשל לקראת ערב הביזרי נכנסים ללילה במפרצונים במרינות והברקודות יודעות את זה ומחכות להם בכניסה ואז אפשר לטרגט אותן בדמויים קטנים גם כן ,אני חובב של דמויים של דו,דמויים מעולים וכנל המגבאס מעולה גם כן לא חסר חברות ,תסתכל בדוחות של תפיסת ברקודות ותראה שם הכל 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 29, 2018, 01:24:38 AM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אין הרבה מה להוסיף על מה שאמרו נכבדי כבר קודם... מינואים, ואל תפחד מארוכים (למרות שמה שאמר אסלן נכון בהחלט, כשדגי הפיתיון קטנים יותר סיכוי לתקיפה על דמויים קטנים, אבל ברקודה זה דג גרגרן שתוקף הכל), משקל הדמוי לפי מגבלות הזריקה של המקל שלך. צף אידיאלי בים רגוע, שוקע כשצריך יותר אחיזה במים כשהים עובד. צבעים כהים יעבדו יפה בעיקר בלילה מואר, כך גם צבעים טבעיים, צבעים קונטרסטים בלילה חשוך יותר, כמו לבן לגמרי או עם פס צהוב, ראש אדום וכו', וצורת העבודה לא פחות חשובה, גילגול במקטעים ולא רציף, אוספים 2-3 מטר חוט, עצירה, 2-3 טוויצ'ים, עצירה, וכך הלאה. לפעמים בדמוי עם תנועה מאוד חזקה אפשר לעבוד בגילגול רציף ואיטי, במקרה הזה אני חושב שהטוויצ'ים מיותרים בנוסף לכל מה שנאמר, אל תשלול גם עבודה עם פנסילים שוקעים sub-surface, קטנים וכבדים יחסית, עושים את העבודה יפה לברקודות או מליטות שלא משתפות פעולה עם מינו...
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
Ima ko לבן/ לבן ראש אדום Megabass zonk/x120/×140 Tackle house nod Jackson artist Duo tide minnow 125/140/145/175/200
צבעים לבן ללילה חשוב..צבעים כהים לילה מואר או מקומות מוארים.
חשוב לזכור שאסולין כיכב עליהם גם אם פנסילים שוקעים!
שי
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
שלפתי לא מעט מהן לאחרונה עם כל מני מינואים לבנים , התחברתי מאוד למה שקובי אמר, צורת העבודה היא החשובה-גילגול עם הפסקות , רוב התקיפות באו לי אז, 2 מינואים שבלטו באופן חריג בהצלחה איתן היו megabass 120 לבן עם כתמי גלידה כאלה עליו ואימה נאברון שפשוט שלפה אותן אחת אחרי השנייה עד שנלקחה עם אחת 
|
|
|
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המון תודה חברים יקרים. שניה לפני לחיצה .....החכה שלי זורקת בין 3 ל 17 גרם . בחרתי להתחיל עם שניים : מגה בס x120 ו IMA KO. מה דעתכם עליהם אני יכול להיות רגוע להזמין ? x120IMAתודה איציק
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 29, 2018, 11:10:01 AM על ידי fishtech
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא תטעה גם עם האימה נברון. 125f 16 גרם כסוף ראש אדום, אחד הדמויים האהובים עלי.
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 29, 2018, 14:42:27 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
על הima co לא התנסתי אבל יודעי דבר אמרו לי שהיא מפלצת ברקודות , ועל ה x120 הוצאתי אישית את הראשונות שלי אז הייתי אומר שהן דיי הימור בטוח, לך על זה , בהצלחה חבר 
|
|
|
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
על הima co לא התנסתי אבל יודעי דבר אמרו לי שהיא מפלצת ברקודות , ועל ה x120 הוצאתי אישית את הראשונות שלי אז הייתי אומר שהן דיי הימור בטוח, לך על זה , בהצלחה חבר  תודה ארז
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|