פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קילו וחצי של טירוף! |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: קילו וחצי של טירוף! (נקרא 4718 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דני, בדיוק אתמול היתה כתבה על הנושא בערוץ 10 . אנשים מגיעים לקולנוע, ואחרי שנגמר הסרט, אולם הקולנוע נהיה מזבלה. הצופים לא טורחים לפנות את הזבל שלהם.. כנראה שזה טבוע מדי בגנים הדפוקים שלהם 
|
-------------------------------
|
|
|
|
צודק. אני אישית יוצא לי לנקות הרבה יותר מקילו וחצי. וצריך להוסיף ולחזק את עניין הניקיון. 
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
כל הכבוד, עצוב מאוד ! לצערי המצב הזה ישאר כאן לנצח
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על הדו"ח, חשוב יותר מעוד דג.... זה פשוט מזעזע... זה מחרפן שלא משנה כמה תסביר, תגיע למזח ותגלה את השאריות של הדייגים - שקיות של פיתה, מזרקי בצק, בקבוקים, כסא שנשבר לו, דלי שלא היה לו כח לקחת, קופסאות של ציוד דייג, סוללות שנגמרו לו בפנס, עטיפות של האוכל...
תמיד אני תוהה אם האנשים האלו מטונפים ככה גם בחדר השינה שלהם....
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
כל הכבוד, עצוב מאוד ! לצערי המצב הזה ישאר כאן לנצח
אתה חצי צודק כל עוד לא יהיו קנסות כואבים ולא 100 שקל זה באמת ישאר לנצח ברגע שיהיו פקחים וקנסות אתה תתפלא באיזו מהירות התופעה הזאת תיעלם אצלנו מבינים רק בקנסות הנה באו רשעות הטבע והגנבים ודפקו קנסות לכל מי שאין לו רשיון דיג אישי וראה איזה פלא פתאום כולם אצו רצו להוציא רשיונות ותוך שבועיים לכולם יש רשיונות לפני הקנסות כולם אמרו על ה..... שלי רשיון אישי ככה יהיה גם על הלכלוך כל עוד אין קנסות יהיה לכלוך ברגע שיתחילו הקנסות הלכלוך יעלם תוך חודש גג!!!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מסכים איתך לגמרי, בנצי, אבל השאלה היא מתי ומי יתחילו לאכוף את העניין... אני חושב שכמו בארה"ב ובמקומות אחרים, צריך להביא פקחים\שוטרים\ריינג'רים, עם מכנסיים קצרים וכובע, ושיסתובבו ברגל סין המתרחצים, רואים אמא עם ילדים וניילונים מתעופפים- נותנים הסברה קצרה ורושמים אזהרה, רואים אנשים שזורקים במופגן או משאירים את הזבל וקמים ללכת- קנס מיידי של 500 שקל. במקביל עושים מבצעי ניקיון, מתקצבים מיליון שקל לעניין ומעמידים פקח כזה עם אמבטיית פינוי אשפה וחלוקת שקיות, קונים את הזבל מאנשים, 5 שקלים לקילו, תראה פתאום ילדים אוספים זבל בחוף כדי לקנות ארטיק, כל אלה שאוספים בקבוקים למחזור מטיילים ואוספים זבל, בכמה סבבים כאלה החופים והנקודות הבעייתיים יהפכו נקיים! אבל במקום זה הרטג מתבכיינים מצד אחד, וסוגרים מקומות מצד שני, כאילו זו הדרך היחידה לפיתרון!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יישר כוח דני על היוזמה והצפת הנושא להגברת המודעות.. הדברים במקום!
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יישר כח גדול בנאדם! כך אני משתדל לעשות בעצמי וכך גם מחנך את ילדיים (ולא רק בים כמובן, כדרך חיים). לי אישית גם בדל סיגריה שנזרק על הרצפה בסיום עישון מציק ואני מעיר על זה גם אם זה חבר (אני אישית כלל לא מעשן). שירבו כמותך  אגב, הזכרתם פה עניין של רישיון דיג- זה נדרש גם לדייגי חוף (surf או ז'ירז'ור)? תודה.
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
תכלס הייתי מריץ איזה מהלך לקידום הניקיון במזחים, כמו שהזכירו למעלה, אם מנסים להעיר למישהו - צריך לקחת בחשבון שיתפתח ויכוח במקרה הטוב.. צודק. אני אישית יוצא לי לנקות הרבה יותר מקילו וחצי. וצריך להוסיף ולחזק את עניין הניקיון.  צריך להיות ריאלי, בכל זאת דיג בישראל..
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2018, 15:41:28 PM על ידי doubletuna
|
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
בהחלט מקומם, כל אחד חושב שהוא היחיד שמשאיר "משהו בקטנה" בסוף זה מצטבר לכמויות מפחידות בכלל, לא צריך להשאיר כלום, זה פשוט חוסר תרבות ממדרגה ראשונה, לטנף וללכלך כאילו משרתים יגיעו לנקות את הטינופת והזוהמה. גם לי מדי פעם יוצא לאסוף אשפה מסביבי, כשדייגים אחרים רואים הם מחלקים ברכות בשפע, אבל לא הברכות שלהם יעזרו לנקות, אלא רק אם כל אחד ישאיר נקי אחריו.
את הישראלי לא יפחידו ה"קנסות", להיפך, הפקחים ה"גיבורים" יפחדו לתת קנסות למי שצריך.
ברגע ש"טינופות" כאלה (ותסלחו לי על הביטוי החריף) יקבלו יומיים שלושה של עבודות שירות בסריקת וניקוי חופים - רק כך אולי הם יצליחו להתחנך...
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
את הישראלי לא יפחידו ה"קנסות", להיפך, הפקחים ה"גיבורים" יפחדו לתת קנסות למי שצריך.
ברגע ש"טינופות" כאלה (ותסלחו לי על הביטוי החריף) יקבלו יומיים שלושה של עבודות שירות בסריקת וניקוי חופים - רק כך אולי הם יצליחו להתחנך...
קודם כל שום סליחה כי הם פשוט טינופות וזאת עוד מילה עדינה ולגבי עבודות השירות מי בדיוק יפקח עליהם? אותם פקחים שפוחדים לתת דוחות אם ככה אז נלך לרעיון הראשון וזה חלוקת דוחות ישראל שים לב איך כל הביריונים וכל האבו עלי אצו רצו לעשות רשיונות אישיים כשהם שמעו שיש קנסות תאמין לי שקנסות עובדים מצויין על כולם ובכל כלל יש יוצא מן הכלל וככה גם בפקחים תמיד יהיה זה שלא דופק חשבון לעבריינים ואני מוכן לחתום לך שהעבריינים אשמים אולי רק באחוז אחד מכל הלכלוך רוב הלכלוך שייך דווקא לאנשים הנורמטיביים שמתעצלים לנקות או שכבר יש לכלוך אז לא יזיק עוד קצת יום חמישי בלילה הוא היום העמוס ביותר בדיג חופי ואני לא מאמין שרק העבריינים יוצאים לדוג ביום הזה הרוב הם אנשים רגילים שעובדים והיום היחיד שהם יכולים לדוג זה חמישי
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2018, 19:00:04 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
|
אתה כל כך צודק... כל יציאה יוצא לי לאסוף פסולת שצפה על המים וזה מרתיח את הדם!!! מה הקטע לסיים פחית ולזרוק למים?  דרך ארץ קדמה לתורה כמו שנאמר... יישר כוח אחי
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
דני לצערי תופעת הזבל לא קיימת רק בים זו תופעה שקיימת כמעת בכל מקום בו יש נופשים ים , כינרת , ירדן ונחלים , יערות וחורשים משום מה אנשים חושבים שמשהו יעבור וינקה אחריהם אין לי מושג איפה חלק גדול מהעם שלנו קיבל חינוך אם בכלל באמת שאינני מצליח להבין מה הבעיה לארוז את הזבל בשקית ולהשליך אותו בפח הקרוב הרי כל הזבל הזה היגיע עם אותם אנשים ברכב , בתיק , בצידנית ,ועוד... היה לו שם מקום כשהגיע מהבית איך זה שאין לו מקום כשחוזרים הביתה מעניין מתי הגורמים שאמורים לחנך ולבצע הסברה מערכת החינוך , רט''ג , משרג התירות ישקיעו בקמפיין , חינוך , והסברה על חשיבות שמירת הניקיון בטבע
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|