פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יום שהתחיל הפוך |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: יום שהתחיל הפוך (נקרא 8543 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צור, ההתחלה לא היתה מוצלחת, אבל נראה לי שהמשך היום כבר פיצה על הכל  5 ירקרקים זה נחמד מאוד  לגבי זה שהדברים מהקייאק התחילו לצוף, אתה לא מאבטח לקייאק כל כל החפצים/דברים שעליו ?
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור, ההתחלה לא היתה מוצלחת, אבל נראה לי שהמשך היום כבר פיצה על הכל  5 ירקרקים זה נחמד מאוד  לגבי זה שהדברים מהקייאק התחילו לצוף, אתה לא מאבטח לקייאק כל כל החפצים/דברים שעליו ? שרגא על הקיר הכל מאובטח חוץ ממני אני מאבטח עם מיתרים בכדי שאוכל להביא את הדברים מתאים האכסון שאחרי הכיסא עד אלי ושהם ימשיכו להיות מאובטחים לא נעים להתבלבל ולזרוע למים את קופסת הדימויים במקום את הג׳יג שתכננת להוריד וכבר ראיתי כמה מקרים מהסוג הזה או שסתם נפל משהו מהיר ובמקום ליפול על הסיפון נפל למים
|
|
|
|
|
צוררר יא אח בכיר חג שמח! איזה דוח מחשמללל תענוג לקרוא.עשית לי חשק גם לעלות. לא ויתרתי ויציאת עם שכר הולם. דווקא בימים כאלו באות ההפתעות. איך לא ויתרת. חתיין על הנחישות ועוד יותר סחתיין על שהשארתי את הדוראדו במים כדי שגם אלדד ינעל. שאלה לי... למה כשאתה רואה את הלהקה אתה ממשיך לגרור? הרדיוס של הסיבוב גדול... ועד שאתה חוזר ללהקה בזבוז זמן. עדיף לך לקחת את המקל ליד ולז׳רז׳ר. גם יותר כייף לקבל נעילה תוך כדי תנועה.
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
והשתיים שעישנת אותם... עושים אותי רעב . נראה אשש
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
צור אחי יכוכב ! איזה תותח, דוח מדהים ותפיסות מדהימות !
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סיפתח לפנים צורי ותזכור תמיד שהים קצת יותר קשוח מהכנרת אז בלי שטויות!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
אחלה דו"ח חבוב. למרות האייפון שחטפתה בהתחלה, היום השתלם. חלק מהמיומנויות החשובות שלנו נרכשות בכשלונות, ומשם רק גדלים. היתה אחלה יציאה. כל הכבוד על התפיסות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דו"ח מושקע משכיל וטעים - יישר כוח צור  התובנות שלי - *אכן חשוב שיש פרטנר טוב וכמה חשובה היתה העזרה של אלדד... כפי שציינת.. *כמה חשוב שאבטחת את הציוד - הקפדנות שלך השתלמה... *מי שלא צבר מספיק שעות ים - שילך להתאמן "על ריק" עם הקיאק, בים גלי ובלי ציוד, זה חשוב! *כשאתה מחליט לתת דו"ח כמו שצריך - זה יהיה "דה בסט"... *כשיש דגים - אתה יודע לתפוס אותם *כשאתה תופס דגים ומכין אותם - אנשים כאן מריירים  החשוב הוא הסיום... והסיום שלך היה מוצלחת 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה שחשוב זה איך היסתיים  בסוף יצא לך יום סבבה  היה לך יום פצצה גם הבאת דווח דייג מאוד יפה כול הכבוד על הדגים והדווח דייג 
|
|
|
|
|
יופי של דו"ח - לקרוא בשקיקה התחלה של סרט אימה שהפך לפנטזיית הרפתקאות הבטיחות שיש ביציאה משותפת, כשיש שותף ועוזר לעת צרה, בהחלט חשובה ויכולה לשנות את כל התמונה. ההקפדה על שיפצור כל הציוד חסכה לך הרבה עוגמת נפש (וכסף)
דו"ח צבעוני ולקינוח גם מתכון מעושן
תודה רבה על השיתוף והמשך עונה מוצלחת ובטוחה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2018, 16:20:25 PM על ידי Israel_R
|
|
|
|
|
|
יישר כח גם לשותף על העזרה בהתאוששות מהמצב
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2018, 16:20:15 PM על ידי Israel_R
|
|
|
|
|
|
אליפות צור! רק התחיל גרוע.. אשמח לקבל תמונה של הריג ולדעת איך אתה מכין אותו..
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה הריג מורכב מסביהל , חוט לאסיסטים , חצאית סיליקון , וקרס סירקל אורך הריג סביב 40 סמ 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
נו...... מה חשבת? שהם יתמסרו בקלות? אקשן מכל הסוגים סידרו לך הדגים האלו, יפה שהתגברת על התקלות מהר וגם זכית לעדנה של מספר ירקרקים יפים
|
|
|
|
|
זה הריג מורכב מסביהל , חוט לאסיסטים , חצאית סיליקון , וקרס סירקל אורך הריג סביב 40 סמ  ופשוט מחבר לשוק לידר/חוט ראשי וגורר?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|