fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 25/9/2018 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:00 | שרימפס - | אראס (סיכן הודי/משורטט) | 5 | |
הדו"ח:בין חמש לשבע בערב בקו הסלעים שביציאת הסירות מהמרינה באשדוד נהנה מאקשן של אראסים עם חכת בוס קרבון טלסקופית באורך 7.2m. פעם ראשונה אני עם החכה הזאת והיא מרגישה פשוט מעולה . נקנתה באלי אקספרס בגרושים (30 דולר נדמה לי ) מתקלפת לגודל קטנטן של פחות ממטר ויש לה רגישות גבוה מאוד . לגמרי מרגיש את הדג נוגס גם כשהחוט לא לגמרי מתוח. היו הנקודה הזאת בעבר תפיסות יפות מאוד של בורים דניסים סרגוסים בעיקר בלילה. זמן רב שאני מנסה להגיע לתוצאות בג'ירג'ור ללא הצלחות אז טוב שלפחות יש את האופציה הזאת. איציק
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 25, 2018, 14:01:50 PM על ידי fishtech
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ניקית את הראש ונשמת ים , זה מה שחשוב 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
שמע....עשית לי חשק
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
הבאת דגים נשמת ים מה יותר טוב מזה תענוג  אל תוותר על הקטע של הזרזור תמשיך עם זה זה יבוא לך מבטיח 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה עבודהמעם בוס גם אני חוטא בזה לפעמים עם חבר אחרי יציאות יבשות בזרזור ממשיכים לבוס תאכלס זרמתי פעם אחת  ונהנתי מאד היה אקשן של סרגוסים על פילוטה בזרזור יש יציאות שאין וזה לא קבוע יש הפתעות פשוט להתמיד ולהגיע להרגע ולהתאמן אחלה דוח 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בוס זה הבייס, כמו פעם, כמו בהתחלה... הרבה מיומנות דייג נרכשת בעבודה הזו, והיא מאוד דינמית ואפילו אדרנלינית, ובעבודה הנכונה קוטפת תוצאות יפות. יותר מהכל, היא נותנת את השלווה הזו שאנחנו מכירים, שאתה יושב כמה שעות מול הים, הדייג מעסיק אותך מספיק כדי שלא תתעסק בדברים אחרים, אבל לא מעסיק אותך מדי כדי לאפשר גם למחשבות בראש לרוץ... הניקוי ראש מהסוג שמטעין אותך יפה לכמה ימים... שלל נכבד של אראסים, שיש כאלה שיהיו מופתעים שאכלו לך גמברי שהרי זה דג צימחוני בעיקרון (אוכל עשב קלאסי), אבל אני ממש לא מופתע, תפסתי בעבר עשרות ומאות אראסים באותה הצורה, אמנם כשלל לוואי בזמן חיפוש סרגוסים, אבל גם האראסים תרמו יפה את חלקם לצלחת המטוגנים... יופי של דו"ח, רק אל תתרגל ותזנח את הז'ירז'ור... תודה על השיתוף!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אראסים זה כיף של פייט ואחלה דג  כבר שנים שלא חיפשתי אראסים (וגם לא דגתי עם בוס  ). תמשיך לנקות ככה את הראש ובתאבון 
|
|
|
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אראסים זה כיף של פייט ואחלה דג  כבר שנים שלא חיפשתי אראסים (וגם לא דגתי עם בוס  ). תמשיך לנקות ככה את הראש ובתאבון  הדג טעים בטירוף בטיגון.
|
|
|
|
|
זה בדיוק דייג בשביל הנשמה  השקט מול הים והעניים על המצוף  כיף אמיתי ..........ושלל יפה לצלחת מטוגנים ארסים ומסתנן אחד בשם סרגוס  שאפו גבר 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר ולעניין ומתובל עם תמונה בשביל הטעם  אתה גורם לי להתגעגע לדיג בוס כמו בימים הטובים... מבחינת המקל, סיקרנת אותי... עודף הגמישות לא מפריע לך עם ההוקסט? ואם המקל אכן מוצלח מכל הבחינות - אשמח לקישור
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר ולעניין ומתובל עם תמונה בשביל הטעם  אתה גורם לי להתגעגע לדיג בוס כמו בימים הטובים... מבחינת המקל, סיקרנת אותי... עודף הגמישות לא מפריע לך עם ההוקסט? ואם המקל אכן מוצלח מכל הבחינות - אשמח לקישור ואגב איציק, נציע לך דיל - תן קישור וקבל מתכון נהדר לאראסים...
|
|
|
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קצר ולעניין ומתובל עם תמונה בשביל הטעם  אתה גורם לי להתגעגע לדיג בוס כמו בימים הטובים... מבחינת המקל, סיקרנת אותי... עודף הגמישות לא מפריע לך עם ההוקסט? ואם המקל אכן מוצלח מכל הבחינות - אשמח לקישור בהתחלה נבהלתי מגמישות היתר של המקל . מה שעשיתי זה הכנסה של השלבים הראשוניים פנימה והדבקה באפוקסי דבר ששיפר משמעותית. אם אתה צריך מקל שיזרוק לך משקלים טיפה יותר גדולים זה ממה שלא המקל. אחרי שטיפלתי בו הוא מתאים בול לפעולה של מצוף 2 גרם עם משקולות פקמן ושתי קרסים 8 . לא יתאים נניח לדייג עם מילוי משולשת בבצק זה פשוט לא מתאים לחכה. אם בכל זאת תרצה קישור אשלח לך
|
|
|
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קצר ולעניין ומתובל עם תמונה בשביל הטעם  אתה גורם לי להתגעגע לדיג בוס כמו בימים הטובים... מבחינת המקל, סיקרנת אותי... עודף הגמישות לא מפריע לך עם ההוקסט? ואם המקל אכן מוצלח מכל הבחינות - אשמח לקישור ואגב איציק, נציע לך דיל - תן קישור וקבל מתכון נהדר לאראסים... קישורמחכה למתכון 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה פלטת מטוגנים ארגנת לך לפעמים לחזור לבוס זה כיף חיים תמשיך להנות מהים בהצלחה
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שיחקת אותה  אחלה דגים עים ארוחה סבבה לטגן וליטרוף