פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   אהלן חברים: אם אפשר עזרה במציאת גלגלת מתאימה לסט מדיום עד 50$ |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אהלן חברים: אם אפשר עזרה במציאת גלגלת מתאימה לסט מדיום עד 50$ (נקרא 1906 פעמים) |
הדפסה |
|
xytkhi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן חברים הגלגלת שלי הלכה לעולמה ואין ברירה אלא להתחדש צריך אחת שתתאים למקל מדיום באורך 2.40 משקלי זריקה 7-27 אקשון FAST אם זה משנה. מידת הגלגלת צריכה להיות 3000 התקציב עד 50$ דרך הזמנה באינטרנט כמובן
עבדתי עד היום עם שימנו סטרדיק 3000 והייתי מרוצה אבל כרגע אין לי תקציב לעוד אחת. העדיפות גלגלת של שימנו אבל גם דייווא או אוקומה גם בא בחשבון אשמח להמלצות במסגרת התקציב הנ"ל משהו עם עלות -תועלת טובה
ממש תודה לכם
|
-------------------------------
יותר זול לקנות דגים בסופר או בשוק מאשר לקנות ציוד,לקום מוקדם,לחטוף מכות קור או חום להתעצבן על רשתות דייג ומכמורתנים מחורבנים. יוצא לסופר קונה לי דג. זהו.
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אין לי מספיק ניסיון כדי להמליץ על רולר בטווח מחירים הזה אבל הייתי שמח אם היית מספר מה קרה לסטרדיק , בדיוק תוהה אם להזמין, אני גם חושב מההכרות הצנועה שלי עם עולם הרולרים של שימאנו שאם תוסיף מעט לתקציב ..משהו בסביבות ה 100 דולר אז כבר תוכל למצוא דברים סבירים אבל המתן למנוסים ממני (יש את דגם הסידונה 2017, אין לי מושג איך הוא אבל הוא מתקרב לתקציב המקורי , מצרף לך לינק, על פניו איסוף חוט סביר (91 סמ) משקל של קצת פחות מ250 גרם, הבעיה שאני צופה בה היא כמות המיסבים : 3+1בלבד , https://www.ebay.com/itm/Shimano-17-Sedona-C3000HG-Saltwater-Spinning-Reel-036858/332626736468?epid=915567329&hash=item4d72193554:g:vJMAAOSw6aJa2Wq5) , אני חושב שבתקציב בסדר גודל כזה ,במידה ואתה נעול עליו באמת ולא יכול להשתדרג, נסה למצוא רולר יותר איכותי של חברה פחות ממותגת , לשם כך תצטרך עצות מבעלי ניסיון
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2018, 22:33:50 PM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
xytkhi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי ארז הסטרדיק התעקם לגמרי אחרי שעלה עליו ג'יפ בטעות ויצא מכלל שימוש. לגבי הסדונה נראה טוב יחסית וזה בתקציב המקסימום שיש לי לתת. הסטרדיק חיית עבודה יחזיק לך שנים רבות אם אתה מתלבט אז אל. אחלה גלגלת. אשמח לעוד רעיונות של חברים לגבי גלגלת טובה יחסית בתקציב הנקוב
|
יותר זול לקנות דגים בסופר או בשוק מאשר לקנות ציוד,לקום מוקדם,לחטוף מכות קור או חום להתעצבן על רשתות דייג ומכמורתנים מחורבנים. יוצא לסופר קונה לי דג. זהו.
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
צר לי לקלקל שמחות, אבל אני סבור שהרוב המוחלט של הרולרים בטווח המחירים המדובר לא יחזיקו מעמד לאורך זמן ולא יתנו תמורה ראויה למי שדג באופן תדיר. הייתי שוקל ברצינות להגדיל תקציב קצת או לחכות להזדמנות בתחום המשומשים. רולר לא רע שיכול אולי להיכנס למסגרת הנ"ל הוא הרברוס של דאיווה, יש לו כמה חסידים כאן בפורום ובגדול הוא נותן תמורה יפה לסכום נמוך יחסית. כדי למצוא אותו בפחות מ-200 שקלים תצטרך לחרוש קצת את הרשת.... בהצלחה!
|
|
|
|
xytkhi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה קובי לא מצפה מגלגלת שעולה 50 דולר ביצועים של סטרדיק. חיפשתי משהו הכי טוב במחירים הנ'' ל נראה מה יכתבו מי שיש לו את הדייואה רוברוס תודה אחי
|
|
|
|
|
תודה קובי לא מצפה מגלגלת שעולה 50 דולר ביצועים של סטרדיק. חיפשתי משהו הכי טוב במחירים הנ'' ל נראה מה יכתבו מי שיש לו את הדייואה רוברוס תודה אחי
daiwa revros, יתאים ל-ul. לטווח הטסטים שציינת. הרולר "יגמר מהר" . מארט 
|
|
|
|
xytkhi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה מארט אז זה מחזיר אותי לנקודת ההתחלה או למצוא משהו בטווח התקציב או להמתין חודש ולהכפיל את התקציב לסביבות 100 דולר
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
100$ כבר מעביר אותך לרמה אחרת, שווה למתוח את התקציב אם חושבים ארוך טווח. כמו שמארט ציין, הרולרים הפשוטים יחסית, עם מעט מיסבים וחומרים פשוטים יחסית, פשוט יישחקו מהר ולא יחזיקו מעמד לאורך זמן
|
|
|
|
xytkhi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה אנשים יקרים אז החלטתי להמתין עוד חודש ולרכוש משהו ב 100$ השאלה.. מה כדאי ? כמובן רכישה מחו"ל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה אנשים יקרים אז החלטתי להמתין עוד חודש ולרכוש משהו ב 100$ השאלה.. מה כדאי ? כמובן רכישה מחו"ל
חושב שבחרת נכון... טוב עשית שאימצת את עצתם של קובי ומארט וארז.... אם קובי ומארט אמרו - זה הקשב וקדש, רמת הידע וההבנה שלהם בציוד היא בטופ... אין טעם לקנות צעצוע שיישחק מהר כי זה לזרוק את הכסף... מבחינת המלצות בתחום הז'רז'ור וקניות ברשת - זה ממש לא אני  מניח כי בטווח המוגדל תהיינה המלצות מעניינות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]