yeterasta
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 11/8/2018 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג קטן - 15 גרם | טרכון ים תיכוני | 2 | | | גיג קטן - 15 גרם | פלמידה | | |
הדו"ח:מה המצב חברים ? הרבה זמן שלא ביקרתי כאן ורשמתי ד"וח . קודם כל אאחל לכולם שנה טובה מתוקה ומבורכת לכולם. אז לפני חודש יצאתי כרגיל לטיול עם הכלבות לפני הדייג מארגן ציוד ויוצא, מגיע טיפה מאוחר לנקודה רואה מרחוק שהיא עמוסה דייגים  מחליט להישאר איפה שאני מכין את החכה ומתחיל לעבוד. אחרי שעה וחצי של עבודה והחלפת בובות וג'יגי'ם יוצאת טיפה השמש  ואז מתחיל הכיף הטרכון הראשון ואחרי 8 דקות מגיע גם הטרכון השני  ממשיך לעבוד עם אותו הג'יג ואז אחרי 2 הקפצות נותן לו לרדת פצצה והרולר מתחיל לשיר מרגיש שזה לא טרכון פייט נחמד והיא בחוץ .
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 10, 2018, 07:21:52 AM על ידי yeterasta
|
|
-------------------------------
Join the enlightened
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של דוח ראסטה, ונחמד שאחרי הפסקה ארוכה חזרת ישר לתוצאות
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דוח ישן במצב חדש ! שנה טובה ומתוקה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תענוג, אין מה להוסיף! הערכה נכונה הוכיחה שוב, שהדגים הרבה פעמים נמצאים דווקא איפה שאין דייגים... שנה טובה ותודה על השיתוף
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תענוג של תפיסות  נשמח שתחזור לפרסם דוחות חדשים ולא רק ישנים  חג שמח
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הפעם יצאת סולו?! בזמנו זה היה עם בת הזוג ועם הנער החמוד מהיישוב..... בכל אופן יתר, יש את מה שהיה ביום הדיג  - זכית ליום מוצלח עם אקש'ן וללא ספק גולת הכותרת היא הפלמידה: פייט ומעדן בעסקת חבילה.. יופי של דו"ח ויופי של תוצאה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כל הכבוד דגים יפים המשך להצליח 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דגים אחלה דווח דייג 
|
|
|
|
|
דגים זזים כמו ענן,רגע הם פה ואחכ ממשיכים ממש כמו העננים תמיד אני מעדיף לעמוד קצת בצד מאיפה שכולם חושבים שהדגים אוכלים,כי גם בצד הם אוכלים ונתפסים בלי להיתפס עם שאר הדיגים תודה על השיתוף אחלה דגים 
|
|
|
|
|
סחתיין אחי. איזה כייף לתפוס את הרגע והמקום הנכון ולתפוס אותם!!! אחלה דוח , תמשיך לכייף
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
דגים זזים כמו ענן,רגע הם פה ואחכ ממשיכים ממש כמו העננים תמיד אני מעדיף לעמוד קצת בצד מאיפה שכולם חושבים שהדגים אוכלים,כי גם בצד הם אוכלים ונתפסים בלי להיתפס עם שאר הדיגים תודה על השיתוף אחלה דגים  מתחבר לכל מילה שרון ולך ראסטה ...שנה טובה והמשך דייג מוצלח 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
דוח כיפי לקריאה ותוצאה משובחת, אני שמתי לי למטרה להוציא פלמידה עוד משנה שעברה, אורב להן השנה עם הציוד הנכון בתקווה סוף סוף לשלוף אותה, זכית לדגים לוחמים אחד אחד וזה העונג הכי גדול, שימשיך ככה יתר 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גם דווחים ישנים מתקבלים בברכה ברוך שובך תמשיך להנות ולפנק אותנו במידע ובחוויות שנה טובה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|