פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דוח ראשון בפורום, חג שמח לכולם :) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דוח ראשון בפורום, חג שמח לכולם :) (נקרא 3186 פעמים) |
הדפסה |
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 9/9/2018 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
18:30 | גיג בינוני - סיני בצבע ורוד כסוף | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 2 | בערך קילו, שוחררו לגדול:) |
הדו"ח:אהלן חבר'ה! טוב, אז זו פעם ראשונה שלי שאני מפרסם פה בפורום, אחרי הפסקה מאוד מאוד ארוכה (קרוב ל7 שנים) חזרתי למחלה המשותפת של כולנו. בחודש האחרון חידשתי את הציוד, כמה דמויים חדשים, ויאללה לים. התקופה האחרונה כמו שידוע לכולם מאוד יבשה, מדי פעם יצאו כמה בייבי לוקוסים שלא באמת החזירו לי את התחושה שחיכיתי לה. והיום לרגל ראש השנה קיבלתי מתנה מהים. חוץ מהדגים שנתפסו ולא היה כל כך מסובך להביא אותם אליי, נתפסו לי 2 מפלצות שאני מעריך כל אחד של יותר מ2 ק"ג. אחד הצלחתי להביא ממש עד אליי אחרי מלחמה ארוכה והרבה הרבה הוצאת חוט עם קלאץ כמעט סגור ולבסוף נפל לי ממש מתחת לרגליים כשאחד החבר'ה ניסה לעזור לי להרים אותו. (ברוב טיפושתי לא הבאתי רשת). והשני שברח פשוט נתן פיצוץ על המקל בזמן שהג'יג התקרב לקרקעית, נתן ריצה משוגעת של קרוב ל80-100 מטר ולבסוף השתחרר. זהו לבינתיים חברים, מקווה שהחורף שמתקרב יביא איתו עוד תפיסות טובות. שנה טובה! 
|
|
|
|
|
ברוך הבא לפורום,המשך הצלחות טרכונים יפים 
|
|
|
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
ברוך הבא לפורום,המשך הצלחות טרכונים יפים  תודה רבה אחי!
|
|
|
|
|
אחלה דגים לחג! כל הכבוד כן ירבו 
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ברוך הבא סתיו פעם הבאה הם ייתפסו , כל הכבוד על הדו"ח
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
7 שנים ? איך שרדת ?  ואיזה חזרה מרשימה.. פשוט תענוג. מיציאה ליציאה תבין שלא שוכחים ציוד בבית. רשת זה אחד מהדברים שחייבים במיוחד כשדגים משובר או מקום גבוהה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה מאוד! אם לחזור לדייג- אז ככה, באקשן ואדרנלין שמבטיחים את ה'נעילה' שלך חזרה לתחום... לגבי הבריחות- יש לך מסקנות לגבי מה עשית לא נכון או מה יכול היה למנוע את הבריחות? מעבר לרשת שהיתה חסרה... הקרסים נפתחו או התעקמו? הדג שברח ברחוק חתך או השתחרר מהקרס? יכול להיות שעם הריצה המהירה החוט הגיע לריפיון מסויים ואיבד מתח? יאללה, בפעם הבאה נראה את הגדולים כבר בתמונות! ברוך שובך אלינו, ברוך הבא ליומן הדו"חות, הדו"ח נהדר! תודה על השיתוף!
|
|
|
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
יפה מאוד! אם לחזור לדייג- אז ככה, באקשן ואדרנלין שמבטיחים את ה'נעילה' שלך חזרה לתחום... לגבי הבריחות- יש לך מסקנות לגבי מה עשית לא נכון או מה יכול היה למנוע את הבריחות? מעבר לרשת שהיתה חסרה... הקרסים נפתחו או התעקמו? הדג שברח ברחוק חתך או השתחרר מהקרס? יכול להיות שעם הריצה המהירה החוט הגיע לריפיון מסויים ואיבד מתח? יאללה, בפעם הבאה נראה את הגדולים כבר בתמונות! ברוך שובך אלינו, ברוך הבא ליומן הדו"חות, הדו"ח נהדר! תודה על השיתוף!
קודם כל תודה לכולם, כיף לראות תגובות כאלו! ולגבי השאלה שלך קובי, אחד מהגדולים שהשתחררו השתחרר נטו כי לא הייתי עם רשת או גאנץ׳ מה שאילץ אותי לבקש מאחד החבר׳ה שדגו במקום להרים אותו מהחוט, וכשהדג כבר היה מטר מהיד שלו הוא נפל חזרה למים. הדג השני שאני מעריך שהיה יותר גדול (לפי דעתי פלמידה) פשוט לא הפסיק לרוץ גם עם קלאץ׳ יחסית סגור וכשהוא חתך בזווית ימינה ממני כנראה לא היה מספיק מתח והוא השתחרר. נלמד להבא להגיב יותר חזק ומהר ✌
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך השב אלינו ולמחלה שלנו  נראה שלא שכחת מה לעשות והדגים באים לבקר אותך  כיף של אקשן ותפיסות  ו  על השחרורים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא לפורום Stavzech (השם הוא סתיו?) וברוך הבא ליומן דו"חות הדיג - כניסה מרשימה עם דו"ח כמו שצריך  מסתבר כי ההפסקה הארוכה לא פגעה ב"טאץ'" שלך - את הנעילות קיבלת... ידוע שהגדולים בורחים יותר - יותר כוח ומשקל מגדילים את סיכויי הבריחה שלהם.. תכל'ס, קיבלת הרבה אקש'ן עם שני דגים ביד (שזכו לחנינה) ושתי בריחות שיש להניח שהגדילו לך את החשק לחזור לים ולהוציא איזה דג גדול וחזק.. בהצלחה ...
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|