פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טונית סטייל אום רשרש(סוף סוף) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טונית סטייל אום רשרש(סוף סוף) (נקרא 7915 פעמים) |
הדפסה |
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
תמיד כיף כשהמקל מחובר לפרארי...
אחלה תפיסה.
חוטים מתוחים.
דג חופר אין עליו אסולין יא תותח.. ההתמדה תמיד משתלמת. אין ספק שהרתיחות שלהם מהירות וקצרות..אני לפני שנתיים רק קבלתי מהם טיזוזים לאורך השובר ולא הצלחתי להשיג אותן.. תמשיך לתת בראש..
שי
תודה איש יקר שבועיים אני מתרוצץ בחום על השובר הזה נלחם ברוחות אלימות ונותן את הכל ראיתי אך הקרסים מתכלות בזמן הזה  ביום התפיסה הייתי עייף אחרי נסיעה ויום עבודה במיכל פלדה בכיכר ליד הקניון קיבלתי מחשבה שדוקא שאני לא רוצה ללכת הן תהינה שם תחושת בטן ובאמת ממש מהר הרתיחה נוצרה קרוב אלי הנעילה והפייט וזהו הן נעלמו ולא חזרו תחושות בטן קודמות התגלו כחיריון אחד גדול שבועיים רצוף  איזה חתיכה מכובדת יוסי  מחפש עבודה באילת  כל הכבוד על ההתמדה שבסוף תמיד משתלמת מאחל לך עוד הרבה ימים כאלה  תמיד בהצלחה חבר יקר  תודה איש יקר מגניב שתפסת! אני ניסיתי זריחה אחת בדיוק לפני שבוע באילת ולא ראיתי אף רתיחה עד 8 בבוקר והתקפלתי. כבר מזמן הבנתי שגם באילת קשה לתפוס דגים (לפחות לי...) לפני כמה שנים תמיד הצלחתי לקבל קצת אקשן מהדגים המכוערים האלה (אולי מה שאתה קורא לטאנון) מהשובר של הרודס, אבל גם בהם לא נתקלתי בשנים האחרונות באילת. תודה על השיתוף  הלטאנונים פגשתי לפני שנה עם אולטרה בחופים הרדודים מקרוני נודד משהו הפעם הם לא פה מקום מאתגר ביותר תותח, איזה כיף לתפוס שם דג, כל הניסיונות המועטים שלי שם לא צלחו
תודה נשמה זה זמני עד שנראה ממך דוח עם שיניים 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 04, 2018, 20:27:49 PM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
תענוג של עבודה מצאת לך !
יופי של טונית , המון רתיחות יש באיזור , מעניין מה מפר את שלוות הדגים..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תענוג של עבודה מצאת לך !
יופי של טונית , המון רתיחות יש באיזור , מעניין מה מפר את שלוות הדגים..
עבודה בתנאי פראנה מרוקאית מה מפר את שלוות הדגים תבוא לבדוק 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
יוסקל'ה... יגעת ומצאת תאמין, אני מכיר את הנחישות שלך מקרוב... פעם היית בוכה שאתה עובד במדבר ואין זמן לדוג, היום אתה לקוח חול ועושה מזה בית.. אני כבר חודשיים מובטל, תשאל אם צריכים עובדים עם זיקה לים ודגים  בהצלחה, נפגש בנקודה הרגילה , סוס טוב לא מחליפים!!! 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יוסי, חיפשתי אותך היום בנקודה של אתמול... לא היית, אבל היה בחור שציין ש"אתמול יוסי תפס טונית". נהיית סלב פה!  באתי למטרות אחרות, ודגי מטרה אחרים, אבל הופתעתי לראות עדיין רתיחות של טוניות ברחוק, כבר לא ממש אופייני לעונה. מקווה בקרוב להעלות בחכתי מהדגים האחרים כבר, הגיע הזמן לגוון קצת... דרך אגב, אני מצאתי שגילגול רציף במהירות בינונית עושה את העבודה מצויין, גילגול מהיר לא תמיד נועל...
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 04, 2018, 22:07:42 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
יוסקל'ה... יגעת ומצאת תאמין, אני מכיר את הנחישות שלך מקרוב... פעם היית בוכה שאתה עובד במדבר ואין זמן לדוג, היום אתה לקוח חול ועושה מזה בית.. אני כבר חודשיים מובטל, תשאל אם צריכים עובדים עם זיקה לים ודגים  בהצלחה, נפגש בנקודה הרגילה , סוס טוב לא מחליפים!!!  אחי שיהיו בשורות מעולות ובקרוב תודה  יוסי, חיפשתי אותך היום בנקודה של אתמול... לא היית, אבל היה בחור שציין ש"אתמול יוסי תפס טונית". נהיית סלב פה!  באתי למטרות אחרות, ודגי מטרה אחרים, אבל הופתעתי לראות עדיין רתיחות של טוניות ברחוק, כבר לא ממש אופייני לעונה. מקווה בקרוב להעלות בחכתי מהדגים האחרים כבר, הגיע הזמן לגוון קצת... דרך אגב, אני מצאתי שגילגול רציף במהירות בינונית עושה את העבודה מצויין, גילגול מהיר לא תמיד נועל... איזה פיספוס  לצערי הקפיצו אותי חזרה לאזור הבית מחר יש פעילות ב קרית גת בטח פגשת את עמיאל הגבר נתן המלצה מנצחת עם הג׳יג חשד בו כמוצלח למרות אורכו וצדק לפי התקדמות המיכלים בשדה התעופה החדש אני הולך לקבל תושב אילת גילגול רציף גם לטעמי מפתח תדר ורטט ולא מעייף מכין את הארסנל לאתגר הגדול מכולם באילת שנתראה בשמחות ידידי 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 05, 2018, 02:44:00 AM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ביזנס אנד פלז'ר - במקרה הזה הולך טוב ביחד  לפחות יוסי, אתה לא צריך לרדת לאילת במיוחד כדי לדוג  דו"ח בונבוניירה ותפיסה יפה....
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דג לוחמני אילת ידועה ביכולת שלה לשבור את הצפוניים. למקומיים היא מתייחסת אחרת....
עוזי
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, אחלה טונית דרומית  היה שווה להתמיד ולקבל את הפרס  אתה צריך לקבוע עם הדרומיים שידברו עם הדגים שלהם שיתייחסו יפה לצפוניים 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
ביזנס אנד פלז'ר - במקרה הזה הולך טוב ביחד  לפחות יוסי, אתה לא צריך לרדת לאילת במיוחד כדי לדוג  דו"ח בונבוניירה ותפיסה יפה.... תודה צ׳יף דג לוחמני אילת ידועה ביכולת שלה לשבור את הצפוניים. למקומיים היא מתייחסת אחרת....
עוזי
יכול לתסכל עם החום למזלי הביביסיטר הכי טוב שהיה לי זה הים אחרי שנגמרו הציפורניים נתן קצת שלווה יוסי, אחלה טונית דרומית  היה שווה להתמיד ולקבל את הפרס  אתה צריך לקבוע עם הדרומיים שידברו עם הדגים שלהם שיתייחסו יפה לצפוניים  תודה שרגא התמדה ועקשנות תאכלס כל מי שפגשתי שם מקומי נתן מידע ועזר להבין כמה שיותר את הסיטואציה אנשים טובים פלוס פלוס ועדיין לא ראיתי שקל להם הם נלחמים כמו כל אחד מרחבי הארץ שהתקופה יבשה היא יבשה לכולם וכל דג שהמקומיים מוציאים זו חגיגה של כל מז׳רז׳רי אילת כיף בזכותם גם בלי הדגים מזכירים לי את שועלי השמחות
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 05, 2018, 09:30:11 AM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 05, 2018, 09:31:08 AM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עכשיו תקופה של קצת ירידה אצלנו, בסירות יש תפיסות יפות אבל הטורפים לא נמצאים הרבה באיזור החוף. כמו שיוסי אמר, אין הרבה תפיסות עכשיו, נקווה שזה בקרוב ישתנה
|
|
|
|
|
יוסי גם בים האדום אתה מככב תפיסה יפה על אחד הגיגים  מאמין שגם בשלולית תתפוס משהו  איזה באסה שאני לא באילת אפילו רק לראות את הים זה כבר תרפיה עצומה לנפש. מתגעגים אליך בנקודה הדגה משתנה עם חילוף העונה והאדרנלין עולה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
יוסי גם בים האדום אתה מככב תפיסה יפה על אחד הגיגים  מאמין שגם בשלולית תתפוס משהו  איזה באסה שאני לא באילת אפילו רק לראות את הים זה כבר תרפיה עצומה לנפש. מתגעגים אליך בנקודה הדגה משתנה עם חילוף העונה והאדרנלין עולה  תודה אח יקר יאלה בלאגן 
|
|
|
|
|
יוסי אח יקר הרבה זמן לא התראנו אבל שמח לראות שאתה עושה חייל גם בדרום הרחוק מי שחושב שבאילת כל זריקה יש דג ....כנראה לא דג שם מעולם בכל מקרה לאחר השקעה (שמאפיינת אותך תמיד) זכית בפרס הנכסף שתהיה לך שנה מעולה אח שלי ושתמיד תעשה את מה שאתה אוהב בכיף גדול 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|