פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כמה חיכיתי להינעל עליו... סוף מר... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: כמה חיכיתי להינעל עליו... סוף מר... (נקרא 5002 פעמים) |
הדפסה |
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 2/9/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גבה גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:מצאתי שעה לשבת על המחשב, אמרתי יאללה נרכז את כל מה שנמצא על שולחן העבודה, בכל זאת אישתי מורה וחזרה לעבודה- רוצה מחשב נקי מכל מה שקשור לדייג  אז אספתי פחות או יותר כמה קשקושים שהיו לאחרונה.... אבל הסיפור העצוב- לפני שבוע וקצת... קובע עם חבר יקר יציאה לעומק לחפש את מה שאני מחפש בלי הפסקה כבר 3 שנים.... א-י-נ-ט-י-א-ס!!!  שעות משכנע את דן שיבוא והוא בשלו- לא יכול, לא יכול.. אני מאמין בכושר השכנוע שלי, בכל זאת, סוכן מכירות  מתפללים בבית הכנסת שליד המרינה והופ לנקודה... בדרך, דן קושר וקושר וקושר... אמרתי לו תירגע, מי ישמע בירידה הראשונה אתה ננעל  הוא אומר דווקא נראה לי ירידה ראשונה אני ננעל...חחח אמר ועשה!!! נעול חזק על אינטיאס שמפוצץ לו בסוף... כל היום אנחנו רואים נעילות בסירות אחרות ואצלנו נישט וגור נישט!!!  מחליטים לעלות מ54 ל62... אני סקפטי ו"מלכלך על הנקודה החדשה" בטענה שיש תנועה ולמה לעזוב, תוך כדי התבכיינות אני ננעל... והאינטיאס מחליט לטוס למטה טלקחת איתו תג'יג... כמה חיכיתי לו ובין רגע היה אך בין רגע הלך  2 דקות אחריי שוב ננעל דן שלנו ושוב מפוצץ!!!! מה יהיה?!!?! אחרי 5 דקות דן החליט שמספיק עם הצחוקים ומוציא אינטיאס חמוד של 5 ק"ג... השאר זה על הדרך  תודה לבורא עולם וכנראה שנתראה בנקמה  מצ"ב לינק: https://youtu.be/AxYVJzFTV_g *סליחה על הצעקה של התסכול בסוף* 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 02, 2018, 12:51:45 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
לפעמים גם הדגים מנצחים כל הכבוד על השחרורים 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נקמה מתוקה אם חוטים מתפוצצים צריך לבדוק למה ובכלל למה לא לעבוד על חי ? או גם גיג וגם חי ?
עוזי
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
נקמה מתוקה אם חוטים מתפוצצים צריך לבדוק למה ובכלל למה לא לעבוד על חי ? או גם גיג וגם חי ?
עוזי
לדעתי השוק לידר היה מוזר, חלק מאוד מאוד ויש סיכוי שנפתח מהקשירה (החוט החליק בסוג של הקשירה) מעולם זה לא קרה... לא משנה, אחרי דיון הוחלט שקשירה שאנחנו עובדים איתה בזרזור מהחוף לא טובה לאינטיאס  למדנו קשירה חדשה ונקווה שתחזיק בפעם הבאה... לגבי "חי" אני אישית לא מתחבר- החברים זרמו איתי רק ג'יג... אגב בסירות שעבדו גם וגם יצא רק בג'יג, תקופה כזו...
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 02, 2018, 13:55:45 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יציאה של אקשן פצצות, עם נעילות, בריחות, וגם דג יפה מאוד על הסירה... אז למה סוף מר?? אלירן, תוכל להרחיב, על איזה שוק לידר מדובר, איזה קשר הוא זה שעשה לכם בעיות, איזה סוג והאם במעבר מבד לפלורו או בקשר בין הלידר לג'יג, ולאיזה קשר עברתם? אחלה של דו'ח, תודה על השיתוף! בפעם הבאה הוא שלך....
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אלירן התפילות נענו  לא נורא אתה תתפוס אותו בפינה תהייה עקשן ותאמין לי שהכל אפשרי עם השקעה לפחות חברך הוציא זה מרגיש שאתה הוצאת אני מכיר את ההרגשה הזאת ,אל תוותר הכל יסתדר חבר 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
יציאה של אקשן פצצות, עם נעילות, בריחות, וגם דג יפה מאוד על הסירה... אז למה סוף מר?? אלירן, תוכל להרחיב, על איזה שוק לידר מדובר, איזה קשר הוא זה שעשה לכם בעיות, איזה סוג והאם במעבר מבד לפלורו או בקשר בין הלידר לג'יג, ולאיזה קשר עברתם? אחלה של דו'ח, תודה על השיתוף! בפעם הבאה הוא שלך....
אני הכי שמח בעולם בשביל חברי היקר דן, הסוף המר הוא שכבר הלך לי אינטיאס אחד על שטות לפני שנתיים בגלל גאנץ' שנשבר והפעם בגלל קשירה... צריך אחד בסל כדי להירגע  לגבי הקשירה, זה של השוק לידר לג'יג.. לא זוכר את שם הקשירה אבל זה כמה ליפופים ואז השחלה לתוך טבעת שנוצרה... במקרה ביציאה מהסירה עברנו בכוכב הים באשדוד ופגשנו במקצוענים לקבל טיפים ותובנות... השוק לידר של קאסטקינג, מנסיון עם דגים גדולים שיצאו, הוא חזק מאוד, בקיצור זו קשירה שלא מתאימה ללחץ הזה..
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
אלירן התפילות נענו  לא נורא אתה תתפוס אותו בפינה תהייה עקשן ותאמין לי שהכל אפשרי עם השקעה לפחות חברך הוציא זה מרגיש שאתה הוצאת אני מכיר את ההרגשה הזאת ,אל תוותר הכל יסתדר חבר  בהחלט 
|
|
|
|
|
אקשן אינטיאסים... אני מכור לזה הבריחות הן חלק מהעניין וכחוויה הן משאירות רושם וזיכרון עמוק יותר מכל תפיסה. מנסיוני. בכל מקרה תעשו בדק בית עם החוטים והקשרים , תעשו ממש טסטים בבית ואפילו תפוצצו כמה חוטים. התוצאה בים מובטחת! כשדייג יודע את נקודת השבירה של החוטים והקשרים שלו, השמים הם הגבול.
לעוד הרבה ימים יפים כאלו, בהצלחה ושנה טובה
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
וואי וואי בטח עף לכם הפוני ללפלנד הוא עוד יבוא אתה עקשן וטוב שכך אחלה דוח אלירן של השמחות גם בלי דגים בצלחת בהצלחה אמן 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמע אלירן...לי ברח אחד לפני כמעט שנתיים ועד עכשיו הוא יושב לי בראש.. בריחות זה חלק מעניין, בכל מקרה על הבריחה הזו יבואו אחרים, אחלה דוח וסרטון עם תפיסות מהנות וזה מה שחשוב באמת..חברים, ים ודגים. לגבי קשר מתאים לבהמות...קבל https://youtu.be/dktLQLwQNOUשי
|
|
|
|
|
תודה על השיתוף, למרות הבריחות חזרתם עם דג לא רע שאתה מתמיד זה אומר שאתה דייג טוב, אפילו הבריחות מדליקות אותך יותר יבוא בפעם הבאה, לא להתייאש מחכים לדוח התפיסה 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
שמע אלירן...לי ברח אחד לפני כמעט שנתיים ועד עכשיו הוא יושב לי בראש.. בריחות זה חלק מעניין, בכל מקרה על הבריחה הזו יבואו אחרים, אחלה דוח וסרטון עם תפיסות מהנות וזה מה שחשוב באמת..חברים, ים ודגים. לגבי קשר מתאים לבהמות...קבל https://youtu.be/dktLQLwQNOUשי נראית קשירה מעולה וחזקה רצח, רק קשה להבין מהסרטון איך לקשור, הוא לא מראה את כל התמונה משום מה..
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
דוח פצצה  , המון אקשן , המון עניין עם הצלחות אכזבות וכל מה שצריך מסרט טוב  , עניין של זמן עד שתוציא אותו, אני חושב שכל ההמתנה והכמעטים זה רק בילד אפ לכמה מתוק תהיה ההוצאה של אחד, העונה לפנינו, בהצלחה אחינו 
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
ותודה לבורא עולם סיכמת את כל הדוח הנפלא הזה למרות האכזבה, עם בורא עולם שהכל ביידי שמיים ......... גם זו חוויה נפלאה להנעל על מפלצות שמראות לנו כמה אנחנו קטנים  סמוך ובטוח שזו ההתחלה ועוד נראה אותם עליך עם החיוך הענק שלך תמיד בהצלחה חברררר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|