תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
31/8/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6עד8 | דמוי דג קטן - סקאגיט | טרכון ים תיכוני | 5 | לא נשקל |
הדו"ח:
סופש מצויין לכולם

הרבה זמן לא יצא לי לנשום ים קרוב לחודש עקב עבודה וים שלא התאים לנו מבחינת רוחות מערביות שנפלו לנו בסופשים

ולדוח עצמו

הייתה לנו חופשה מהעבודה לכמה ימים וניצלנו חלון זמן קטן ליומיים דייג

קובע עם השותף לנקודה מסויימת מוריד את הציוד מהמחסן והתיק החדש שנקנה לדמויים לנוחיות שלי כבר נמאס כל פעם למצוא מקום יבש ולהוריד את התיק גב ולהחליף דמויים וזה חוסך לי כאב ראש בלי לצאת מאזור עם מיים

מכוון שעון לארבע וחצי ויאלה דופק שלוש שעות שינה ויוצאים לדרך אחרי הקפה,הגעה למקום ולפי התחזית היה צפוי ים טיפה עובד שרצוי לטרכונים שחיפשנו ורוח מערבית קלה מאוד אבל אני מבין שלפי השלטי בד המתנופפים שרוח מזרחית קיבלה אותנו בברכה

מחמש את החכה בכלב של דו ריאליס 85 שהוזמן ולא ראה ים עד הרגע הזה,עף טיל יחסית למשקל מתחיל לזגזג והגולה מתחילה בתוך הדמוי לזוז מצד לצד תיק,תיק,תיק שיוצר רעש שמושך בבוקר והכיפוף המיוחל כיפוף לפנים דג גדול לפי התנהגות טרכון ענק,ואז קורה הדבר הגרוע ביותר טעות של מתחילים חשבתי שכיוונתי את הדראג ברולר לרמה הרצוייה ומההוק סט יצא לי חוט מכירים את המצב הזה שנהייה רפיון של חוט אחרי ואתה מגלגל מהר להחזיר מתח לחוט,עד שגלגלתי הדג הסתובב עשה לי שלום

כולי מבואס מהבריחה חוזר ומתארגן למחרת שוב אבל מיקום אחר מקווה שהפעם יניב משהו

יוצאים יותר מוקדם מקודם בארבע עולים לנקודה חושך בינתיים מתחיל קצת מינואים אם איזו ברקודה טועה תיפול עלייה בדרך ,אור ראשון ועדיין אין מענה מחליט לחמש את החכה בדמוי קטן 13 גרם סקאגיט דיזיין נקרא דמוי שוקע ומרוכז אורך 60 ממ אתה לא מאמין בהתחלה למרחקים שהוא גומע מתחיל לזרזר 20 מטר אחרונים ברקס ויציאת חוט קטנה

המים התחילו לעלות ומתחיל להיות מסוכן מחליטים להתקפל שמספיק ודיי ושהפיצויי הולם דיו sml45;סהכ היה נחמד

צריך לבדוק כל יציאה דראג לבדוק אם החוט ניזוק קרעים קטנים השוק לידר אם לא קיבל חיספוס וקרעים אחרי כמה תפיסות עדיף להחליף שוק לידר