תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/8/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:00 | בצק רגיל - | בורי דהבאן (קיפון זהוב) | 7 | |
בצק רגיל - | חניתן דק | 1 | ||
בצק רגיל - | אראס (סיכן הודי/משורטט) |
הדו"ח:
החלטתי כן לכתוב דו"ח כי באמת הייתה יציאה מעניינת ומאלפת מבחינתי .למדתי המון ביום הזה.
הגעתי לרצועת החוף הרגילה שלי רק לגלות שנסתמה בעוד חול

מחליט לנדוד ורואה שתי חברה שמזמינים אותי להצטרף אליהם אני מוותר על ההזמנה וממשיך לבד.
מתמקם מאחורי שובר גלים שם יחסית רגוע ורדוד ובסוף החול הרדוד מתחיל עומק יפה של מטר + עם זרמים וקצף .
ריסוס טוב מרים את המצוף לעומק הרצוי ומתחילים להם האראסים לזרום חלק משחרר וחלק לוקח לטיגון .
בין הריסוסים אני מזהה בורים קטנים על המים אמרתי ננסה אולי תהיה הפתעה

מרסס מוריד מצוף לגובה נמוך זריקה טביעה ....ויצא לו חניתן קטן פעם ראשנה שאני נתקל בדג בכלל ובבוס על בצק בפרט תמונה זריזה וחזרה לים

את הזיהוי לדג עשה מארט ! מודה לך מקרב לב

החניתן פינק בפלונטר יפייפה מחליף זוגיה בכוונה לא ארוכה מידי . עוד זריקה ואכילות בלי תפיסות עד שבאה ההפתעה ...אכילה הרמתי ונתפס בוריפלצת שמנמן שברח אחר כבוד ופייט מכובד

וכשאחד כזה בורח כל הגדולים אחריו. אחר כך כבר היו בורים קטנים יותר חלק נלקחו וחלק חזרו את הבורי הגדול ראיתי ממרחק דופק סלטות מבסוט על עוד יום בים. ולבסוף פעם ראשנה שיצא לי לדוג 2 בורים ביחד על הזוגייה התנהלות לא נכונה שלי אחד נפל והשני קרע לי קרס אחת אז החלטתי להתקפל הביתה כבר.

היה אחלה דייג מפתיע במיוחד לפעמים באמת שווה הדימניות גם במקומות שחשבתי שהם שוממים
אשמח לזיהוי של הדג בתמונה