אני וליטל מחליטים לנסות את מזלנו בים, אחרי הרבה זמן שלא הרחתי מים מלוחים, בודק תחזית, מטר גובה גלים, לצד התחזית חושב מה יהיה הכי קל עבור ליטל והתוצאה ברורה, סרגוסים, טלוויזיות וכדומה... נוסעים לעבר המקום שאני אוהב אבל הוא לא כל כך האיר פנים, חוץ מהנודיסטים שנקלטו בעדשת המצלמה.
ההכשרה של ליטל נמשכת, וההשקעה בחיבור שלה לתחום, ורואים שזה עובד לך יפה! יש לה את ההתלהבות של ההתחלה, כמו כשהיינו ילדים... יש דגים, אין דגים, אתה את שלך תפסת היטב יופי של דו"ח ואחלה סירטון (מה הקטע של הערומים האלה?!), תודה על השיתוף!
ארז, אתה כבר יודע ועכשיו גם ליטל שיש יציאות דיג ללא אקשן של הדגים. זה חלק מהחוויה, לפחות נשמתם ים כיף שיש בת זוג מפרגנת לדיג ומוכנה לבוא איתך לכל מקום לדוג
סרטון מהנה ומעניין כמו תמיד ארז... ועם כל הכבוד לנודיסטים - הדבר החשוב הוא לראות את ליטל מראה ניצני התמכרות חיובית לדיג... ויש לכם את הביחד בדרך החיים שלך... אתה שם על החכה שלך תולעי סיליקון.. ליטל מראה לך דג קופץ... יש צוות
אם מתעלמים מהנודיסטים... יש בסרטון כמה הסברים מלמדים על אופי מבנה החוף, כדאי להקשיב
לגבי הצילום של האנשים - הם יכולים להתלונן על הצילום ? אם כן, צריך להיזהר שלא יתלוננו עליך ביוטיוב - אבל ממש אין לי מושג אם מותר או לא - אולי כדאי להוסיף טשטוש - בעיקר של הפנים.