פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טוניות 2018- סיכום ראשוני |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טוניות 2018- סיכום ראשוני (נקרא 5081 פעמים) |
הדפסה |
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מדהים מדהים מדהים יא אח מאסטר 
|
|
|
|
|
|
-------------------------------
תאהב את הים הוא ישיב לך אהבה
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קטונתי, אתה המאסטר! תודה על הפירגון יא אח תודה רבה על הדיווח מעורר התיאבון  מגיע לאילת בעוד שבוע וחצי ומקווה להתפנות קצת לדוג. אשמח לדעת אם בעיקר בזריחה, שקיעה או גם סתם אמצע היום והחום  שוב תודה  לטוניות יש סיכוי בכל שעות האור (אפילו ראינו חבר שנעל אחת בסירה בסביב 9 בערב, אבל זה חריג). הבעיה היא שהתנאים במהלך היום לא אידיאלים לדייג או שהות ממושכת בחוף, אחרי 8-9 בבוקר גם נעשה חם מאוד וגם בדכ יש רוח חזקה, רוח שגם מפריעה מאוד לדוג וגם מורידה את דגי הפיתיון מפני המים, מה שגורם גם לטוניות לרדת מתחת לפני המים כך שאתה לא יודע שהם שם... בקיצור, למרות שזה אפשרי, אני עדיין ממליץ על זריחה-שקיעה
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה, גיל, שמח לשתף. לגבי דגי המטרה הבאים- פלמידות התחילו לטפטף, עוד לא אצלי לצערי, וכשהמים יתחילו להתקרר, אני מניח שבמחצית השניה של ספטמבר, יתחילו הברקודות הגדולות מהחוף yahoo:  תודה על העדכון 
|
|
|
|
|
אם זה הסיכום הראשוני, אז מה מחכה לנו, הלאה?!  תודה על השיתוף והצלחה בבאות  מארט 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
איזה דוח, ללקק את האצבעות ולנשק את הרולר ! ראשית, התמונה של הסושי גרמה לי לרייר ואני כלל לא מתקרב לדגים על הצלחת . שנית , הוצאת כמות מרשימה של טוניות וטרחת להסביר גם איך ועם מה.. אוהב ללמוד ממי שיש לו מה ואתה לא חדל ללמד  . תודה על דוח סיכום מגניב לגמרי 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קובי, סיכום ביניים איכותי של אקשן טוניות בדרום  המנה מעוררת תאבון  נחכה עוד קצת לסיכום העונה. מקווה שתגיע איזו הפתעה במשקל מכובד 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הבטחת וקיימת קובי.. ואם לקבל דו"ח בהקדשה - שווה לחכות לכזה דו"ח...  נתת אקסטרא - כמעט מאמר על דיג טוניות באילת... תמונות שעושות חשק ומראות את הג'יג המנצח...  והצלחת.. אוי הצלחת.... גרמת לי לרייר  דחוף מתכון 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הבטחת וקיימת קובי.. ואם לקבל דו"ח בהקדשה - שווה לחכות לכזה דו"ח...  נתת אקסטרא - כמעט מאמר על דיג טוניות באילת... תמונות שעושות חשק ומראות את הג'יג המנצח...  והצלחת.. אוי הצלחת.... גרמת לי לרייר  דחוף מתכון  היי רפי. לדעתי באמת דו"ח לסיכום במקרה הזה יש ערך מוסף, כי הוא יכול לרכז מגמות, מה שבעצם הפך אותו, כלשונך, לכמעט מאמר. למרות החשיבות שברישום דו"חות על התפיסות הבודדות, דו"ח מרכז כזה הוא גם קיצור דרך למי שמחפש אינפורמציה ממוקדת לפי הדג, העונה והאיזור, וגם קיצור דרך בשביל אחד כמוני, שמשתעמם מלשבת ולכתוב כל שבוע דו"ח שיחזור על עצמו, באותם תנאים, באותן שעות, על אותה משפחת דמויים, נתפס אותו מין דג 1-2-3 יחידות באותו גודל... אבל אלה צרות של עשירים, הלוואי שימשיכו להיות הרבה דגים, ונצטרך לכתוב הרבה דו"חות... לחיי הדו"חות שבדרך! 
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
שיחקת אותה קובי. העבודה שלך לא הסתיימה כאן. המתחיל במלאכה אומרים לו "גמור". ממתינים לך בפינת המתכונים
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לסושי? האמת שסושי זה לא עניין של מתכון אלא עניין של טכניקה. טכניקה בפירוק הדג, טכניקה בחיתוך וטכניקה בגילגול, היתר די משני. המתכון, אם כך, הוא בעצם דג טרי, סכין טובה וזוג ידיים...
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחרי התמונות כבר לא יכולתי התרכז בדוח ועכשיו אני כבר רעב
שף מקצוען
עוזי
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה תענוג,,,,,,,מקווה להגיע גם השנה......... בדרך כלל הם תוקפים ב ספטמבר......
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מלך הטוניות של אילת  אחלה דווח דייג  הבטחת וקיימת קובי.. ואם לקבל דו"ח בהקדשה - שווה לחכות לכזה דו"ח...  נתת אקסטרא - כמעט מאמר על דיג טוניות באילת... תמונות שעושות חשק ומראות את הג'יג המנצח...  והצלחת.. אוי הצלחת.... גרמת לי לרייר  דחוף מתכון  איזה תמונות איזה ג'יג איזה צלחת ?  אין בדווח דייג תמונות 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אילן, אין בדוח תמונות? תסתכל שוב...