פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טוניות 2018- סיכום ראשוני |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טוניות 2018- סיכום ראשוני (נקרא 5067 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 14/8/2018 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - מגוון דמויים | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 14 | נחמד |
הדו"ח:הדו"ח מוקדש לרפי ידידי, הבטחתי לך דו"ח טוניות... עונת דייג הטוניות מהחוף אצלנו נמשכת מדי שנה מאמצע האביב ועד לסוף הקיץ, מאי עד אוגוסט-ספטמבר. העונה השנה התאפיינה מצד אחד בשפע תפיסות מכובד, אבל מצד שני בפרטים קטנים בלבד, 1-1.5 קילו כמעט באופן אחיד. הרוב המוחלט של התפיסות, ובעיקר בתחילת העונה, היו על "ברזלים", ניקל halco twisty או ג'יגים 20-40 גרם, בגוונים מבריקים-כסוף, או טבעי, או זברה זוהר. למרות זאת, היו תפיסות גם על דמויים אחרים בשלבים המאוחרים יותר, על tackle house node 130 ואפילו על סטיקבייט. חברים אחרים עשו עבודה יפה עם בומבט וסיליקונים, אני לא מתחבר לסגנון אז לא יצא לי...   רוב התפיסות היו בזמן רתיחה\קפיצות, הלהקה עוברת מהר או לאט, תוך כדי זלילה של הביזרי על פני המים, וזריקה למקום הנכון יכולה להביא נעילה כבר בצלילה שאחרי הנגיעה במים, ואם לא אז אני מגלגל בקצב בינוני דרך הלהקה, הנעילה לא מאחרת לבוא. במקרים שבהם לא היתה רתיחה אבל רואים סימנים שהלהקה נמצאת בשטח, היו גם נעילות בג'יגינג- הקפצות, אבל במקרים מסויימים היו נעילות גם בלי שום סימן לנוכחות הלהקה וגם בעומק גדול (20מ' +) מאוד קרוב לקרקעית... חלק מהתפיסות זכו לדוחות משל עצמם: 3 דגים, 2 חברים וים אדום אחדטוניות או לא להיותתקציר תפיסות מהימים האחרוניםחלק שוחררו, וחלק הלכו איתי הביתה וסיפקו חומר גלם לארוחות מלכים...  הסיכום הוא סיכום ביניים, כי בכל זאת הטוניות עדיין כאן, אבל בשלב זה אפשר כבר לסכם כי הטוניות עתידות לעזוב אותנו סביב ספטמבר בד"כ... חיכינו לגדולות יותר שבדרך כלל נכנסות מאוחר יותר במהלך הקיץ, אבל למעט בודדות שנתפסו, לא הגיעו להקות של טוניות גדולות השנה. בכל זאת, עם קטנות או גדולות, תפיסות או בריחות, מה שחשוב זה שנהניתי מזמן איכות בים המדהים שלנו פה באילת.... 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2018, 21:30:46 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
דוח פצצה קובי דייג מקצוען ואלוף הגיג ,אין על נעילות בגיג  בעצם יש ,בטופווטר  שמח בשבילך שהים האדום מספק לכם אקשן ומקום להרגעות וטעינת מצברים. התמונה של הסושי נראה אש  המשך הצלחות ומחכים לדוח סיכום העונה. תודה על דוח מעולה כהרגלך שעושה חשק לרדת לאילת 
|
|
|
|
|
קובי ...  איזה דוח סיכום מדהים  אין ספק שלהקות הטוניות שם מספקות אקשן מדהים  שאפו ידידי  מאחל לך עוד דוח של חתיכה במשקל כבד 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אתה חי בגן עדן למה אני כל כך רחוק משם תודה על השיתוף תמשיך להנות ולפנק את המשפחה בסושי טרי טרי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אתה חי בגן עדן למה אני כל כך רחוק משם תודה על השיתוף תמשיך להנות ולפנק את המשפחה בסושי טרי טרי
לי יש טוניות, לך יש ביניות, כל אחד ומה ששוחה לו ליד הבית... תודה על הפירגון  קובי ...  איזה דוח סיכום מדהים  אין ספק שלהקות הטוניות שם מספקות אקשן מדהים  שאפו ידידי  מאחל לך עוד דוח של חתיכה במשקל כבד  תודה שחר, אני מקווה שאספיק 'לעקוץ' עוד כמה לפני שיברחו לי דוח פצצה קובי דייג מקצוען ואלוף הגיג ,אין על נעילות בגיג  בעצם יש ,בטופווטר  שמח בשבילך שהים האדום מספק לכם אקשן ומקום להרגעות וטעינת מצברים. התמונה של הסושי נראה אש  המשך הצלחות ומחכים לדוח סיכום העונה. תודה על דוח מעולה כהרגלך שעושה חשק לרדת לאילת  תודה שרון. באמת הפייבוריט שלי זה הטופווטר, אבל ג'יג ובעיקר כשהנעילה קורית עמוק, זה גם כיף לא נורמלי! תודה על המחמאות, ואם זה עושה לך חשק לרדת לדרום החם- אתה מוזמן לעדכן, אשמח לפגוש אותך גם במגרש שלי לפעמים...
|
|
|
|
|
איזה כיף, תענוג, תודה על השיתוף
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
קובי - תודה על השיתוף, אפשר ללמוד ממך המון, אני מקווה שיצא לי להגיע לאילת לאיזה שיעור...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קובי - תודה על השיתוף, אפשר ללמוד ממך המון, אני מקווה שיצא לי להגיע לאילת לאיזה שיעור...
אני שמח ללמוד מכל אחד, ואם יש לי גם מה לתרום- בכיף. בכל מקרה, אני יותר מאשמח להיפגש לאיזה סשן בים, אם פה או בים תיכון- מה שיבוא קודם
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
סחטיין קובי הש"ף  גם מכין מטעמים וגם שולף-פגזים(ר"ת שף) מהמים!!! שנים שלא הייתי באילת... נראה מפתה! תכין שעון מעורר, מחכים לראות אותך... 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
סיכום ביניים חזק  תמשיכו להנות מפייטים ומהמטעמים זה חגיגות כמו שצריך המשך הצלחות תותח ממתין לדוח סיכום העונה 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג של סיכום, במיוחד עם המגש סושי הזה. תודה על הפירוט של טכניקות העבודה. בעיקר נהניתי מהדוחות האחרונים להכיר את עונות הדייג בים סוף שרחוק מרובנו.
מעניין מה דגי המטרה לתקופה שאחרי ספטמבר...
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תענוג של סיכום, במיוחד עם המגש סושי הזה. תודה על הפירוט של טכניקות העבודה. בעיקר נהניתי מהדוחות האחרונים להכיר את עונות הדייג בים סוף שרחוק מרובנו.
מעניין מה דגי המטרה לתקופה שאחרי ספטמבר...
תודה, גיל, שמח לשתף. לגבי דגי המטרה הבאים- פלמידות התחילו לטפטף, עוד לא אצלי לצערי, וכשהמים יתחילו להתקרר, אני מניח שבמחצית השניה של ספטמבר, יתחילו הברקודות הגדולות מהחוף yahoo: 
|
|
|
|
|
אחלה דוח דגים יפים תפסת לארוחת ערב
אהבתי
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של סיכום קובי.. אני מוכן לחתום על תקופה ככ ארוכה של טוניות במשקל 1.5 אצלנו בים התיכון ומהחוף. דוח אינפורמטיבי ומלמדוהתמונה של מגש הסושי מאקי/אינסייד אוט/ נגירי הייתה מעוררת תאבון..אין על סושי מהדג שאתה תפסת!!
אליפות!
שי
|
|
|
|
|
תודה רבה על הדיווח מעורר התיאבון  מגיע לאילת בעוד שבוע וחצי ומקווה להתפנות קצת לדוג. אשמח לדעת אם בעיקר בזריחה, שקיעה או גם סתם אמצע היום והחום  שוב תודה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|