פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   העונה בעיצומה ואין דיוחים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: העונה בעיצומה ואין דיוחים (נקרא 2229 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים יקרים העונה במתוקים בעיצומה ומישום מה אין דיווחים מהשטח אשמח לדעת מה הסיבה לא יוצאים? יוצאים ואין תפיסות? או סתם לא באמת לעדכן? אשמח אם תשתפו למה ואם יש על מה לדווח אז יומן הדוחות ממתין לכם
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני חושב ששקענו בתרדמת מסויימת.... גם במלוחים יש תקופה יפה עכשיו, לפחות הרשתות החברתיות מספרות כך, אנטיאסים מכובדים ופלמידות בסירות, וגם בחוף יש לברקים, טרולוסים וניצנים של פלמידות, אבל ביומן הדו"חות- רדום....
|
|
|
|
|
בוקר טוב צור! למה לא רואים אותך בכינרת?? יוצא כל שבוע, אין משהו "מעניין" לדווח. עונת המלפפונים, כלומר העדדים. יש תפיסות בבוקר עד 7 וחצי 8. השנה הדמויים המובילים זה ג'יגים. אתפנה מלחץ העבודה ואצרף כמה תמונות.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בוקר טוב צור! למה לא רואים אותך בכינרת?? יוצא כל שבוע, אין משהו "מעניין" לדווח. עונת המלפפונים, כלומר העדדים. יש תפיסות בבוקר עד 7 וחצי 8. השנה הדמויים המובילים זה ג'יגים. אתפנה מלחץ העבודה ואצרף כמה תמונות.
מאיר כל עדכון יתקבל בברכה ביומן הדוחות שעה , דימויים , כמות תפיסות , אזור כל זה יעזור לאחרים לדעת מה לעשות או מה לא לעשות
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אני חושב ששקענו בתרדמת מסויימת.... גם במלוחים יש תקופה יפה עכשיו, לפחות הרשתות החברתיות מספרות כך, אנטיאסים מכובדים ופלמידות בסירות, וגם בחוף יש לברקים, טרולוסים וניצנים של פלמידות, אבל ביומן הדו"חות- רדום....
בעיה קשה 
|
-------------------------------
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
עד מתי העונה ?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
הבעייה, לפחות לי עם הקיאק, זה שהתחזית לא אמינה, אז לא כל כך יוצא
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
לא יודע מה הסיבה אבל הקיץ הזה היה לי מאודדדדדדד חלש
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
מחכה לעונה של הבורי...... 
|
|
|
|
Erez Arad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מקומות מומלצים בכינרת לדוג בז'ירז'ור?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עד מתי העונה ?
סוף ספטמבר תחילת אוקטובר אבל זה לא מדע מדוייק ויתכנו תפיסות יפות גם אחרי
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יאללה שתגמר לכם הוענה כבר ותתחיל העונה שלי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש מקומות מומלצים בכינרת לדוג בז'ירז'ור?
זה שווה פתיחת שרשור נפרד - ואז תהיינה תגובות  בוקר טוב צור! למה לא רואים אותך בכינרת?? יוצא כל שבוע, אין משהו "מעניין" לדווח. עונת המלפפונים, כלומר העדדים. יש תפיסות בבוקר עד 7 וחצי 8. השנה הדמויים המובילים זה ג'יגים. אתפנה מלחץ העבודה ואצרף כמה תמונות.
מאירק'ה, מצדיק דו"ח או אפילו דו"חון קטן ביומן דוחות הדיג, גם אם אינפורמטיבי של 3 שורות תורם ונותן אינדיקציה להווה ולעתיד
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]