תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/8/2018 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11:38 | גיג בינוני - Zetz Slow Blatt R 180 gram | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 2 + |
הדו"ח:
לאחר שבועיים וחצי מאז יציאת הסלו האחרונה, נפתחה שוב אפשרות ליציאה להיום.
הפעם הבת הקטנה שלי (שכל הזמן אני אומר לה שהיא תצטרף מתישהו אבל לא יוצא) מצטרפת וגם שחר כהן שסוף סוף זוכה להזמנה והוא גם פנוי

הצוות אני, אלון, נדב, שחר ושירה .
מתייצבים במרינה ב5:30 בנחת (הרי שום דבר לא בוער בעומק

הפעם, אני ממקם את המצלמה על מקל מטאטא בסטנד לחכה בצד שלי (מור

אנחנו מתארגנים כדי להגיע לעומק ובדרך עוברים בנקודה שבא יש לפעמים אינטיאסים אבל יש שם צפיפות אוכלוסים של הסירות

אחרי שני דריפטים ועוד 4 סירות שישר הגיעו לאן שעצרתי (חשבו שאני יודע משהו והאמת ממש לא

התחלנו את הבוקר די אופטימיים, אבל הנקודות של הלוקוסים היו ריקות/ללא מענה

שינוי חד ביחס ליציאה האחרונה.
ככה אני מתחיל לעבור ממקום למקום ונדב מקבל תקיפה של דג שנכנס לסלע אבל לאחר כמה שניות יוצא ואז נקרע השוק לידר (התחכך בסלע)

עוד שעתיים של דריפטים והפעם התור של שחר להנעל, אבל השוק לידר גם נקרע/נחתך

ככה אנחנו מעבירים את הזמן בטיולים ואין אקשן (הבת שלי משלימה שעות שינה), אלון חצי משלים והדגים ממאנים להראות סימני נוכחות.
אנחנו כבר לקראת סוף היום ושחר מבקש שאסע למקום עם דגים

לאחר כמה הורדות, אני מקבל סוף סוף תקיפה יפה ויש לי נעילה

אני מעריך את הדג כדג בינוני ומכיוון שאני מתכנן לשחרר אותו, אני מוריד את קצב העלאת הדג כדי שלא יתנפח מדי.
לאחר כ 5 דקות, כולל נסיון לתת לשירה קצת לגלגל את הרולר ולהוציא את הדג (התייאשה די מהר

יוצא לוקוס אדום נחמד במשקל של 2 ק"ג + שלאחר בוק וניקוז אויר מוצלח, חוזר בשמחה לים

(בסרט אלון עם הרשת בהיכון במידה והדג ימשיך לצוף כדי לשלוף אותו שוב לעוד סיבוב של ניקוז)
לסיכום:
נדב ושחר עם נעילה לכל אחד ודג שנכנס לסלע וקריאה של השוק לידר
אני עם לוקוס אדום, בערך 2 ק"ג + ששוחרר הצלחה
ועכשיו הסרט המקוצר:
הציוד:
מקל : B-682RM 80-200g Black hole LIGHT GAME KN
רולר: Jigging Master Wiki 900
חוט רולר: Power Pro 30LB עם שוק לידר 35LB .
ג'יג: Zetz Slow Blatt R 180 gram צבע זהב פסים