הדו"ח: סוף שבוע מפנק במיוחד עבר עלינו, מבחינתי זה הבילוי המושלם, אני וליטל בשטח, פלוס לינה, פלוס דיג פלוס חברים טובים שהצטרפו, האמת, תענוג ! הכי מבסוט מהעובדה שלאט לאט אני מעכל שככל הנראה יש לי פרטנרית צמודה שמתאהבת ברוגע ובהנאה שיש בדיג ומכאן גם השמיים לא הגבול, תוכלו לשמוע אותה אומרת גם את דעתה והתובנות שלה מהתחביב החדש שמסגלת לעצמה...
אחלה של סרטון, ארז. יש לך הפרטנרית המושלמת, ובבוקר עוד הצטרפו החברים הטובים, אז למי איכפת מהדגים בכלל? נראה שהדייגת שלך באמת נשבית בקסם של התחביב הממכר שלנו, אם היא הציעה לעבור מקום אחרי שהכל היה מתוקתק, רק בשביל שיהיה סיכוי לתפיסות בזריחה- אתה כנראה עושה משהו כמו שצריך.... אחלה חוויות ואחלה של דו"ח, תודה על השיתוף!
תודה רבה רבה חברים יקרים... בהחלט נראה שאני בצעדי ענק לשלווה ולנחלה, מקווה לא להתעורר מהחלום חחחח
לגבי הקראוון, זה קראוון זוגי שיש בו הכל, כזה חדש עולה 56 אלף והיבואן שלו הוא רם אור קוגוט מהקריות. יש לדעתי עוד סוגים של זוגי בסגנון הזה ושווה בדיקה, בהחלט פיתרון מדהים לטיולים כאלה. אם יש עוד שאלה בכיף
אלוף שמח בשבילך שזכית בבת זוג שזורמת עם התחביב זה בערך כמו לזכות בלוטו סחתן על הארגון והיציאה לטבע רק בפעם הבאה שאתה מטר מהבית שלי ואתה לא מודיע אני אדאג לטפל בך אישית