רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מעוניין להתחדש בבולונז ומתלבט בקשר לאורך. השאלה על מה משפיע האורך בבולונז? החשש שלי הוא שאם החכה ארוכה יש יותר קושי לתפעל ופלונטרים. עוד דבר אאיך מטילים עם חכת בולונז בצורה הכי יעילה הכוונה לריג עם מצוף כמו בבוס. אשמח לעזרתכם יש עוד עניין שרציתי לברר. ראיתי סרטון של דייג מחול דייג כחלות עם תולעים . העניין הוא שפשוט הייתה לדייג רוגטקה כזאתי לזריקת ריסוס . מישהו יודע איך זה נקרא או היכן ניתן לרכוש דבר כזה? אם אמצא את הסרטון אשלח קישור
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 02, 2018, 15:05:14 PM על ידי רותם.ב
|
|
|
|
|
|
pejerrey
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
aשלום המקל צריח להית בן 5 ח 7מט אני דיג אם חקה של 6 מט
|
|
|
|
|
הי עשיתי חיפוש קצר בעליאקספרס Fishing slingshot Hot Selling 1 PCS Fishing Bait Thrower Send Shot Coarse Baits Catapult slingshot Caty Fishing Tackle Tool Accessories http://s.aliexpress.com/aQjqmYvq?fromSns=Copy to Clipboard בערך 7-8 שח כולל משלוח. בעניין אורך מקל,אני לא ממש מבין בזה אשאיר את זה למומחים בנצלחה
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי עשיתי חיפוש קצר בעליאקספרס Fishing slingshot Hot Selling 1 PCS Fishing Bait Thrower Send Shot Coarse Baits Catapult slingshot Caty Fishing Tackle Tool Accessories http://s.aliexpress.com/aQjqmYvq?fromSns=Copy to Clipboard בערך 7-8 שח כולל משלוח. בעניין אורך מקל,אני לא ממש מבין בזה אשאיר את זה למומחים בנצלחה תודה רבה עזרת לי מאד
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
aשלום המקל צריח להית בן 5 ח 7מט אני דיג אם חקה של 6 מט
אורך כזה קשה לתפעול?
|
|
|
|
|
אם אתה צריך רוגטקה, לא זאת שבקישור!!! תרצה כזאת, תיקח ממני בלי כסף!!! יש רוגטקות של חברות הרבה יותר רציניות...עם גודל שונה של "סל" בהתאם לסוג הפידור וגומיות בהתאמה למרחקי זריקה!!! לגבי אורך מקל, לא צריך יותר מ-5 מטר! אני עובד עם מקלות match באורכים 3.9-4.5 מטר. מארט
|
-------------------------------
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אשמח להמלצה על רוגטקה... הפידור לחם לים. והאורך של הבולונז לא משפיע על המרחק זריקה?
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
gingi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם
בניגוד לרוב החברים אני דווקא נוהג להשתמש בבולונז באורכים של 6-7 מטר , ומהסיבה שלא תמיד אני משתמש בבולונז לזריקות , יש פעמים שהים גבוהה ואני משתמש בבולונז כבוס קרוב לסלעים היכן שנמצא הבורי והסרגוסים. או כאשר צריך טיפה מרחק לא בזריקה אלה פשוט לעבור כמה סלעים או איזה דולוס שם נמצא הבורי הגדול ואותו אני דג עם רגש . וכאשר אתה דג עם רגש בבולונז הרגישות גבוהה פי כמה. דבר נוסף אם נתפס דג גדול תמיד אפשר לשחק עם הקלאצ של הרולר . בבוס אין לך את האפשרות הזאת וסביר להניח שהחוט יקרע או שיתלש הקרס בגלל חוסר בגמישות. העניין בבולונז שהוא צריך להיות קל וחזק במקל כזה אין פשרות עניין של כמה גרמים משנים את המשחק וההנאה של עם המקל מניסיון . יש לי כמה בולונזים ששוכבים במחסן - פשוט כבדים מדי .
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה ! קראתי כמה פעמים. מחכים ומעניין .אני מאד מתלבט כי אני לא רוצה לרכוש ולהתאכזב . שלום לכולם
בניגוד לרוב החברים אני דווקא נוהג להשתמש בבולונז באורכים של 6-7 מטר , ומהסיבה שלא תמיד אני משתמש בבולונז לזריקות , יש פעמים שהים גבוהה ואני משתמש בבולונז כבוס קרוב לסלעים היכן שנמצא הבורי והסרגוסים. או כאשר צריך טיפה מרחק לא בזריקה אלה פשוט לעבור כמה סלעים או איזה דולוס שם נמצא הבורי הגדול ואותו אני דג עם רגש . וכאשר אתה דג עם רגש בבולונז הרגישות גבוהה פי כמה. דבר נוסף אם נתפס דג גדול תמיד אפשר לשחק עם הקלאצ של הרולר . בבוס אין לך את האפשרות הזאת וסביר להניח שהחוט יקרע או שיתלש הקרס בגלל חוסר בגמישות. העניין בבולונז שהוא צריך להיות קל וחזק במקל כזה אין פשרות עניין של כמה גרמים משנים את המשחק וההנאה של עם המקל מניסיון . יש לי כמה בולונזים ששוכבים במחסן - פשוט כבדים מדי .
אשמח להמלצה על דגמים לא יקרים מידי. סך הכל מתחיל בסגנון של הבולונז. גם אכילה של בורי מרגישים בדייג על רגש? הדייג עם רגש שתיארת עם מצוף או בלי?
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה . היה מעניין ומבלבל בו זמנית. מישהו יכול להמליץ על חנות טובה! ובהדגשה לרכוש בולונז? אני רוצה בן אדם אמין ולא שמחזיק במקרה איזה חכה ששכבה לו במחסן ואני אפנה לו מקום... לצערי זה מה שאני רואה בחנויות דייג מתמקדים בסגנונות יותר "נוצצים" נקרא לזה... אם זה זרזור או דייג מסירה ודוקא בנושא הבוס בולונז אין מענה נורמלי לדעתי.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|