מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יפה מאוד, הרבה כיף, נרשמתי לערוץ
תודה רבה !
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חתיכת מיפלצת היתה לך שם בצד השני  אחלה סרט 
|
|
|
|
|
מור תענוג של סרטון ...אחלה פייט קיבלת שם זה לא משנה אם זה טונית או אינטיאס ...בסוף הם ניצחו ....הפעם תמשיך להנות בים ידידי.... ועכשיו יש לך סיפור דייגים אמיתי ..."ברח לי"...."קרע לי "  סחתיין איש 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
פיייייייי מהעצבים הייתי קופץ אחריו עם הגאנץ'...... אין ספק שאת הצעקה בסלומושן (אדיר, לא יודע איך ערכת את זה, אבל זה אדיר... בול התגובה הנכונה בזמן הנכון.. כלומר בזמן הלא נכון....) צריך לקטלג... מה זה לקטלג, לעשות ממנה רינגטון !
לגבי הדייג, מי שבורח לו גם מוציא... אני מחכה לסרטון הנקמה שלך ! (או שאהיה באזור ואשמע אם בכלל זו הייתה הצעקה המקורית ולא עריכה...)
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה פייטים להעלאת המורל 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
איזה פספוס בדקה האחרונה  זה היה ממש קרוב פייט תענוג של אינטיאס יפה,המזל הפעם היה עם הדג והוא ניצח ,בבאות הדג שלך. תודה על השיתוף
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
איזה כאב לב, גם כשידעתי מראש שתהיה שם בריחה על פי הכותרת עדיין זה תפס אותי לא מוכן , כבר ראינו את הדג  , הייתי רוצה לנחם ולומר שאת אלה שבורחים זוכרים טוב יותר מאלה שיצאו לצלחת אבל ... בוא פשוט נתנחם בהוצאת אינטיאס הבא  , חוטים מתוחים ופייטים של החיים 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תודב רבה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מור הרבצתם אחלה יציאה אקשן מטורף וכמה בריחות מעצבנות והכי מעצבן שזה קורא ממש מתחת לידים מאחל לך שבפעם הבאה תסגור איתו חשבון בהצלחה
|
|
|
|
|
אחלה אקשן ביום מדהים, סרטון תענוג
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סרטון מטריפ חושים... ובהחלט תסכול ענק אחרי כל המאבק ואחרי שרואים את הצללית שוב ושוב...
מבחינת הדג, אני לגמרי עם דקל ועוד מלפני שראיתי את תגובתו... ההתנהגות לגמרי של טונית ענקית - וממש לא של אינטיאס...
ועם כל הבריחות, מישהו מהחבורה גם הוציא זנב אל הקיאק?
את הדג ראיתי בעניים כך שאין ויכוח... אם ראית בעיניים וזיהית בודאות מוחלטת - אז אין ויכוח... אם הזיהוי לא ודאי לחלוטין - אז תמיד יש ויכוח 
|
|
|
|
בוב ספוג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה כמו אינטיאס, כיף לראות קצת מהכחול הגדול... 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תודה רבה !