SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום חברים, היום הלכתי לפתיונות במטרה לטרגט גומברים. הפתיון היה בורים בגודל של12-15 סמ בערך.. משתמש באימפקט שילד פשוט, כל זריקה הפתיון מתנתק מהאימפקט שליד ופוגע משמעותית במרחקי הזריקה...גם עם בורי קטן יותר בערך 10 סמ קרה אותו הדבר. חשבתי שאולי החוט שרץ בתוך האימפקט דוחף את הקרס החוצה בזריקה אבל גם אחרי שהצמדתי את החוט לפלסטיק ( לאימפקט) עי חוט אלסטי השתחררה הקרס.. אשמח להארות בנושא זה האימפקט איתן אני משתמש https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F122063350791 נ.ב משקולת של 135 ג שי
|
|
עריכה אחרונה: יולי 28, 2018, 18:07:23 PM על ידי SHAYU**
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אתה עובד עם קרסים עבות או דקות
בעבר נתתי לך קישור לאימפקט שילד של גרמיני בצבע אדום הוא הכי מדוייק
נתתי לך גם את הברקוואי שהוא גם מצויין
את מה שהעלתה ממיזמן זרקתי לפח ממליץ לך גם לעשות את זה
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי יואל.
הקרסים יחסית עבות. לגבי האימפקט..עוד לא הזמנתי אותם אבל אחרי היום אעשה זאת ובמקביל אעבור לקרס דקה יותר..לדעתך אלה הסיבות?
שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יש מצב שהאימפט הזה לא מתאים לקרס עבה
האים זה קרא לך בעבר או שזה רק לאחרונה
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בפעמים שעברו לדעתי עבדתי עם קרס אחרת דקה יותר אבל לא סגור על זה. מה גורם לאימפקט אחד להיות מתאים לקרס עבה ואחר לא?
שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
גודל התושבת לקרס באימפקט שילד תקבע עם קרס בעובי
כזה או אחר ישב טוב או לא טוב
ברגע שהקרס עם הפיתיון לא ישב טוב הוא ישתחרר לפני הזמן
לגומברים אני עובד עם ברקוואי והוא מצויין
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואיזה סוג/ חברה של קרסים? שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לאחרונה עם vmc צוור ארוך קרס עבה ושפיץ ללמפה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפחות למדנו משהו חשוב... אימפקט שילד זה לא קרס או ג'יג - אם המוצר לא מדויק ואיכותי אז הוא מחרבן את הדיג וטוב שיש אותך יואל 
|
-------------------------------
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז רק לעדכן, הזמנתי את האימפקט שילד של ברייקאווי בהמלצתו של יואל..
עכשיו נשאר רק להגיע לים!
שי
|
|
|
|
|
תתחדש. אם ניתן לשאול, אם כי קצת באיחור אם הבנתי נכון...כ50 גרם בורי עם עופרת 135 על איזה ריג? שואל כי אני משתמש לרוב במשהו מאוד ארכאי- LEAD CLIP או הBAIT CLIP הישן והטוב לבית גימני(הסיכה) וריגים מסוימים עושים לי את התעלול הנדון(כי אני מעדיף את שיטת החיבור/אביזר הזו...)
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש. אם ניתן לשאול, אם כי קצת באיחור אם הבנתי נכון...כ50 גרם בורי עם עופרת 135 על איזה ריג? שואל כי אני משתמש לרוב במשהו מאוד ארכאי- LEAD CLIP או הBAIT CLIP הישן והטוב לבית גימני(הסיכה) וריגים מסוימים עושים לי את התעלול הנדון(כי אני מעדיף את שיטת החיבור/אביזר הזו...)
היי מישה, הריג הוא פולי ריג...השטות הזו ממש מבעסת כשהיא קורת, קל וחומר בים גלי שלא מצליח לעבור את השבירה בגלל זה. מקווה שבסופש אצליח לבדוק אותם. שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מפחינת אמינות הגמיני הוא הכי אמין
אבל קצת בעייתי למי שעובד עם קסים עבות
במיוחד בגודל קרס לגומברים
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי מישה, הריג הוא פולי ריג...השטות הזו ממש מבעסת כשהיא קורת, קל וחומר בים גלי שלא מצליח לעבור את השבירה בגלל זה. מקווה שבסופש אצליח לבדוק אותם. שי כמו אצלי. מעלים את משקל העופרת ביחס לפיתיון(1/3) פותר אצלי. אם באביזר חפצת כדי לא לשחק בזה יותר מידי אז Gemini Splash Down הוא DUMB_PROOF  מתאים לקרסים דקות(אבל ניתן גם לתקוע את השפיץ של הקרס עבה באופן מוגזם ביותר...בפנים וזה מחזיק.(דקות זה 2MM..+-) לבידורך משהו חביב שקפץ מחיפוש זריז: https://justaddwaterft.com.au/blogs/baitclipsמצחיק..פה הם אומרים שהIMPמתאים לקרסים עד 6/0 והאיפקט מתאים לכל קרס..בפועל אצלי עם האימפקט השתחררה לי הקרס בכל פעם... לגבי משקולתvsפתיון..היה קרוב ליחס של 1/3 אבל לא בטוח שהגיע לזה.. שווה לעשות עוד נסיון עם משקולת של 150 או 170
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|