הדו"ח: מוקדש לקובי מלך הברקודות האילתי! יוצאים לדייג לילה אני ולני מגיעים לעומק ומחפשים בפישפיינדר מקרלים כדי להשתמש בהם לפתיונות חיים . נופלים על קבוצה של מקרלים ומכניסים אותם לליבוול של הסירה . אחרי בערך 13 מקרלים החלטנו שמספיק ואפשר להתקרב לחוף לאיזור הרדוד יותר . מגיעים ל 60 מטר עומק 600 מטר מהחוף ואני מתחיל לראות סימונים יפים על המסך של ברקודות . מחבר ריג שבנוי מקרס J הוק וטרבל הוק על וייר נועץ מקרל חי בריג וזורק אותו למים . יושבים 7 דקות והחוט מתחיל לרוץ ...נותן לדג לבלוע דופק הוק סט ומתחיל להביא את הדג. הדג מתקרב לסירה ננעץ בגאנץ ועולה ברקודה יפה של 5.8 קילו לסירה. מכין את הריג לסיבוב נוסף שם עוד מקרל חי והפעם נותן ללני (אישתי) את הכבוד להילחם בדג . לני קיבלה אחד מיחידה ללוחמה בטרור פייטר רציני שצולל למטה מספר פעמים לפני שהוא מוכן לעלות למעלה. אחרי כמה צלילות הוא מתחיל לעלות למעלה ואני נועץ בו גאנץ ויש לנו ברקודה שניה בסירה. מנסים בפעם השלישית שמים מקרל חי על הריג ומקבלים בחזרה רק חצי דג מפרפר...2-1 לנו! לילה מהסרטים חויה כל פעם מחדש לעבוד עם דג חי בלילה. אתם מוזמנים לצפות בסירטון שלנו ביוטיוב ולעקוב אחרינו באינסטגרם YLBFishing https://www.youtube.com/embed/brPGMEty50s
דו"ח דיג מדוגם יניב ואם להקדיש דו"ח לקובי - אז כזה דו"ח דיג....
אינפורמטיבי ומקצועי וכן משתף כמו שצריך עד לפרטי הריג - שאפו! מבחינת "ריג שבנוי מקרס J הוק וטרבל הוק על ויי" - אין טוב ממראה עיניים ולכן, אשמח בהזדמנות לתמונת הריג ובמיוחד לטובת כל מי שלא מצויים במינו המקצועי...
גם ההגשה נהדרת וכייפית... עם תיאור התפיסות ומה שמסביב... הפן החוויתי גם קיבל במה....
הסרטון הענק נותן המחשה נהדרת של החוויה, בהחלט הדובדבן שבקצפת... תענוג
תודה רפי מעריך אותך המון , הריג הוא על חוט וייר 60 ליברה הקרס הרגילה ניכנסת באף של הדג והקרס המשולשת נתפסת על הגב . כך ב 90 אחוז ממקרי התקיפה הדג ינעל ויהיה לו קשה לפספס את הקרסים
יניב, איזה דו"ח בצבעים הקדשת לי יא אח! אתם זוג מקצוענים, מפציצים כל פעם מחדש! יציאה מתוכננת היטב, ידעת מה אתם מחפשים, ואיך לחפש אותם... אספת מקרלים, אבל רק כמה שאתה צריך (וחיים, אין יותר טוב מזה), ושיגרת אותם לעשות את העבודה... כמה שמחתי לראות את התמונות באותו יום (חשוב לציין, יציאה ראשונה אחרי השבתה שלך בכפייה, וגם יום או יומיים אחרי שאתה שמת יד איתי כשתפסתי ברקודה מהחוף). אבל אני גם יודע, שזו היתה כנראה היציאה הכי חלשה שלכם מאז ועוד לא דיברנו על הסרטונים שלכם, שעשויים היטב ברמה של חו"ל, כל פעם שאני רואה סרטון שלך אני מרגיש כאילו אני איתכם בסירה... אז נכנסתם בסערה ליומן הדו"חות- ברוכים הבאים! נשמח לעוד ממה שיש לך להציע! אחלה של דו"ח, תודה על השיתוף!
עריכה אחרונה: יולי 27, 2018, 19:16:40 PM על ידי Kobiarava
יניב, איזה דו"ח בצבעים הקדשת לי יא אח! אתם זוג מקצוענים, מפציצים כל פעם מחדש! יציאה מתוכננת היטב, ידעת מה אתם מחפשים, ואיך לחפש אותם... אספת מקרלים, אבל רק כמה שאתה צריך (וחיים, אין יותר טוב מזה), ושיגרת אותם לעשות את העבודה... כמה שמחתי לראות את התמונות באותו יום (חשוב לציין, יציאה ראשונה אחרי השבתה שלך בכפייה, וגם יום או יומיים אחרי שאתה שמת יד איתי כשתפסתי ברקודה מהחוף). אבל אני גם יודע, שזו היתה כנראה היציאה הכי חלשה שלכם מאז ועוד לא דיברנו על הסרטונים שלכם, שעשויים היטב ברמה של חו"ל, כל פעם שאני רואה סרטון שלך אני מרגיש כאילו אני איתכם בסירה... אז נכנסתם בסערה ליומן הדו"חות- ברוכים הבאים! נשמח לעוד ממה שיש לך להציע! אחלה של דו"ח, תודה על השיתוף!
תודה רפי מעריך אותך המון , הריג הוא על חוט וייר 60 ליברה הקרס הרגילה ניכנסת באף של הדג והקרס המשולשת נתפסת על הגב . כך ב 90 אחוז ממקרי התקיפה הדג ינעל ויהיה לו קשה לפספס את הקרסים
תודה יניב על הצילום וההעלאה של תמונת הריג + ההסבר... לא מובן מאליו