פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יום שלישי פעמיים כי טוב |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: יום שלישי פעמיים כי טוב (נקרא 4637 פעמים) |
הדפסה |
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 10/7/2018 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 05:40 | דמוי סיליקון - fish arrow | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | מנה יפה |
הדו"ח:שלום חברים, הפעם דו"ח פעמיים כי טוב, אין הרבה מה לכתוב האמת, מתלבט בבוקר לאן לנסוע ומחליט לוותר על פקקים בחזור, קופץ לנקודה קרובה יחסית גם כדי לפגוש חבר טוב ודיג בחסד. מרכיב את הסיליקון החדש, מספר זריקות אל נקודה בה יש זרם וערבול אך לא חזק נותן לו ליפול ומרגיש נגיעות, עוד המתנה של שתי שניות ( מוסר כנראה רץ עם הזרם וולקח את הסיליקון) ויש נעילה, פייט לא חזק במיוחד, מנסים לנחש מה זה, מבט ראשון חושב לברק אבל כנראה שהחליטו לפנק אותי היום.. מוסר ראשון שלי! חתיכה נאה מאוד, לאחר כן עוד נעילה ושחרור בחצי הדרך..אולי הבן זוג אבל לעולם לא אדע.. זהו, כרגע הוא מחכה בסבלנות לירקות שיצטרפו אליו לתנור. אז ביקור בים זה טוב, עם דג יפייפה זה פעמיים כי טוב. שי
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של דג מלכותי, לדייג מלך  הפתעה נעימה לכל בוקר. בתמונות הראשונות ששלחת לקח לי זמן להבין שאני באמת רואה מוסר, כנראה שהתרגלנו שהם עזבו את החופים. כל הכבוד. גיל
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 10, 2018, 11:27:35 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה כיף של בוקר, והשלל- מלכותי ללא ספק. נעלת דג פרימיום נדיר, והרווחת ביושר סעודת מלכים. יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של דוח וכיף של בוקר שי 
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
|
שי ...תענוג לפתוח ככה את הבוקר מול הים ועוד לקבל מתנה יפה כזו  יופי של דוח ויופי של שלל ידידי  בשמחות 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
קטלני זכית לדג איכותי 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איזו הפתעה יפה ומכובדת  מוסר יפיפיה ומיוחד  בתאבון
|
|
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אחלה יציאה, תפיסה יפה!
|
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
הבוקר ישבתי עם ניר שסיפר לי על המאורע  דייג מקצוען ואיש עם לב זהב  הייתה תקופה שהם רבצו שם יותר.... אבל אתה את שלך עשית... שאפו!!! האינטואיציה שלך ניצחה אתמול 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תענוג של דג שי, כל הכבוד ובתאבון
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
שייקה מברוק  איזה דוח צנוע לתפיסה נדירה אחי עוף על זה נתת בראש למוסר וזה  בתאבון והמשך הפתעות טובות
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה חברים, אכן תפסיה שלא רואים כל יום ואצלי בכלל זה הראשון. שייקה מברוק  איזה דוח צנוע לתפיסה נדירה אחי עוף על זה נתת בראש למוסר וזה  בתאבון והמשך הפתעות טובות עפתי עליו בבית עם ירקות בתנור הבוקר ישבתי עם ניר שסיפר לי על המאורע  דייג מקצוען ואיש עם לב זהב  הייתה תקופה שהם רבצו שם יותר.... אבל אתה את שלך עשית... שאפו!!! האינטואיציה שלך ניצחה אתמול  תאור מדוייק שלו!! איזה יופי של דג מלכותי, לדייג מלך  הפתעה נעימה לכל בוקר. בתמונות הראשונות ששלחת לקח לי זמן להבין שאני באמת רואה מוסר, כנראה שהתרגלנו שהם עזבו את החופים. כל הכבוד. גיל תודה רבה אחי, מחכה שתתפנה מהלוז העמוס ,ימי ההולדת וכו ותבוא לים שי
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
יופי של דו"ח תודה על השיתוף 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
יופי של עקיצה קצר ווקולע  תמשיך תמיד עם הספונטניות שם החוויה גדולה מתמיד 
|
|
|
|
|
|
|
מגיע לך בענק שי  מוסר מלכותי ראשון זה סיבה לחריימה מיוחדת  שיחקת אותה בגדול המשך הצלחות. נ.ב זה לא עונת הרביה שלהם לכן לא נראה לי הם בזוגות
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2