| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/7/2018 | כללי: כנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים מקיאק וסירה |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג קטן - | אמנון מצוי (עדדי) | 99 | מלא קטנים | |
הדו"ח:
אהלן חברים
עוד מפגש תחרות דייג בכנרת הסתיים
ואללה נהנתי מכל רגע היה כיף כיופק לראות את כולם
ערב לפני מגיעים ופורקים את הציוד והקיאקים מעמידים אותם מסודרים בשורה כמו חיילים וכל אחד מראה כמה גדול יש לקיאק שלו ;Dאו כמה חלק התחת של הקיאק של הזה
חלק מהעיניין אין מה לעשות...מפה לשם אוכלים שותים צוחקים והולכים לישון
קמים בבוקר אחרי שעתיים שינה ישר לקפה להרשמה והיידה מתחילים
בהתחלה כיוונתי לביניות ושפמנונים לכן שמתי ג'יג 15 גרם slow ועבדתי קרוב מאוד לקרקעית כי שם הם נמצאות(גם קרפיונים נתפסו בשיטה הזאת)ההקפצה של הג'יג מרימה שובל של חול מהקרקעית למעלה בזמן ההקפצה וזה משגע את הדגים,בקיצור לא מצאתי מה שחיפשתי ולאחר זמן קצר הבנתי שצריך ללכת על המושטים וכמה שיותר מושטים ככה נראה תוצאה
פותח את הקופסה שם ג'יג 10 גרם זהב ומתחיל להרביץ לכל הכיוונים,רובם נמצאים ברדוד עומק 3-4 מטר ושם עבדתי לרוב,גם ציקדות עבדו יפה
יש לציין שהדייג היה חלש וזה לא סוד שהאזור הזה מת מדגים ,אבל באנו להנות ולא לקטר מה גם דייג אמיתי נמדד כאשר תופס שאין דייג באזור

מניח שלקחתי מקום 2 וזכיתי כנראה בפרס הראשון

מבסוט על החיים נותן בוסה לקיאק (כנראה נגוע במזל)מעמיסים לרכב ונוסעים כי כבר נמס לי הראש מרוב החום שהיה
לא לפני שאני ומאור מתרעננים על איזה דרינק על הדרך וסלאמת הביתה
ולסיום תודה ענקית למנהלי הפורום ולכל מי שעשה שהתחרות הזאת תתקיים
תודה לדוגית על הפרסים והגביעים
אני שמח להיות חבר בפורום היחיד בארץ שמקיים פעמיים בשנה תחרות לדייג מקיאק בכנרת ובים זה לא מובן מאליו
כבוד גדול לכם !!מעריך מאוד את מה שאתם עושים ,הפסד גדול למי שלא הגיע
מקווה שנתראה גם במלוחים השנה