הדו"ח: סופ'ש בגזרת הצפון שמתחלק לשניים: החלק הראשון זה המפגש המהנה של פורום הדייג הספורטיבי בחוף צינברי בכנרת בערב חמישי. היה כיף לפגוש אנשים שהכרנו עד עכשיו רק מאחורי המקלדת ולשבת ולהעביר ערב נחמד יחד. החלק השני מתמקד בביקורנו אצל אלי רומנו שכהרגלו לא חוסך בקבלת הפנים החמה. הסרטון הפעם מתמקד בגיחה קצרה לדגי דפנה עם איתן שלו זו הפעם הראשונה במקום. כפי שציינתי בסרטון, הברכה שכולנו הכרנו עד כה נסגרה ובסמוך פתחו ברכה אחרת במקום. ברכה קטנה מאוד ורדודה, ממש על סף השלולית (מאוד מאכזב). בכל זאת נכנסנו להעביר שעה של דייג וניסוי כלים לדמויים שנעבוד איתם בח'ול עוד פחות מחודש. מה שבטוח שבמצב הברכה כרגע לא נשוב לשם עוד הפעם וחבל... https://www.youtube.com/embed/EqUyJXDt3xY
ליאור אחרי שראיתי את הסרטון מבין ללבך ,הבריכה הגדולה ממה שאני זוכר מלפני כמה שנים שהייתי שם הייתה סבירה יותר לדייג אבל לא נורא לפחות איתן הרגיש את עיקר הרעיון ולגבי הדמויים איך הלכו למרות המקום הקטן ? שיהיה המון בהצלחה בדייג בחול
עריכה אחרונה: יולי 07, 2018, 17:36:10 PM על ידי אסלן
ליאור, קודם כל היה כיף להפגש איתכם בחוף ומקווה שנפגש גם בהמשך השלולית החדשה של דגי דפנה, פשוט נראית מאכזבת מאוד , חבל שככה הם עשו, כי המקום די מהר יסגר לפחות איתן זכה לתפוס פורל;) תודה על השיתוף
הסרטון ערוך אחלה! נהניתי מאוד. וגם מידע חשוב כדי לדעת לא ללכת לשם שוב. האמת קיבלתי את ההחלטה הזאת כבר בפעם הקודמת שהייתי שם. מה ששבר אותי זה שאחרי שעה בערך שאני וכל מי שמסביב לא תפס כלום, מישהו דיווח למנהל, ותוך רגע נפתחו צינורות שהובילו לבריכה מים ודגים, וכמובן שאחרי עוד דקה כמובן התחילו לתפוס. אז ברור שככה זה עובד, אבל לראות את זה בעיניים די הוציא את הכיף מהעניין. תודה
ליאור מזמן קיבלתי החלטה לא ללכת לשם גם משלמים כניסה גם משלמים על הדגים מחיר מופקע בהתחשב שאתה קונה אותם ישר מהיצרן וגם לא נותנים להחזיר דגים שנתפסו מה שאומר או שאתה מסיים את הדייג אחרי 20 דקות עם כמות דגים מספיקה או שאתה דג כמה שעות ואז משלם מאות שקלים על מה שתפסת בקיצור לא מעניין לא משתלם וכמו שנראה בסרטון אפילו זה על גבול הביזיון בכל מקרה תודה על השיתוף בתקווה שהוציאה הבאה תהיה יותר מעניינת ומאתגרת
עריכה אחרונה: יולי 09, 2018, 05:47:27 AM על ידי צור.