תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/1/2011 | כנרת - דרום | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:00 | גיג קטן - Sure Catch 10G | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | 1.500 ק'ג ושוחררה |
הדו"ח:
היי שלום לכול החברה הטובים
לצערי המון זמן לא יכולתי להתפנות לכתוב ולהעלות דוח פה בפורום ..אבל היום אמרתי לעצמי חייב לצמצם פערים ולכתוב את הדוח שחיכה בסבלנות עד עכשיו ..
לאחר שבוע שלא נגעתי במקל מסיבות לא נעימות (אמי שתוודא לחיים ארוכים מאושפזת במחלקה אורטופדית לקראת ניתוח וזו הסיבה חברים ..ובהזדמנות זו מאחל לאימי היקרה החלמה מהירה )
ולעינינו חברים החלטתי ביום שבת האחרונה לנקות את הראש כמו שצריך מכול העומס של הימים האחרונים ואת זה אני עושה רק באגם ..לאחר שבוע שלם אני קובע עם חבר טוב ודיג מקצועי לא פחות מגיעים לנקודה ,אני סוקר קצת את השטח בודק את צבע המים ומצב מזג האוויר שם ג'יג 10G ומתחיל לעבוד ..
אני יודע מניסיון שבתקופה הזו של העונה את הגדלים של הביניות אני מחפש ,נמצאות יותר בעומק האגם ..זורק הטלות חזקות מתמיד על מנת לגמוע מרחק רב לעומק ולאחר בערך 3/4 הטלות הפצצה הגיעה !!
אין יותר כיף מלקבל פצצה כזו רחוק מהחוף ..לאחר פייט נחמד של כמה דקות המיוחלת הגיעה ועלתה כמו תמיד ברשת
לאחר כמה תמונות כמובן שוחררה לחופשי ,היה באמת יום ממש מטורף !! נעילות על ימין ועל שמאל כול הביניות שננעלו מעבר למשקל קילו ..אני והחבר ,נתנו עבודה בערך של שעתיים וחצי של דיג מהנה מטורף וכיפי ..עזר לי באמת לשכוח ולהתנקות ממה שרציתי ..