|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 2/7/2018 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:30 | דמוי סיליקון - צ'ינה | לברק-חלק | 1 | |
הדו"ח:מתחיל לחזור לעצמי לאחר תקופה שהנחתי את הציוד כמו כולנו. מגיע לחוף בשעה 4:40. מתחיל עבודה על סיליקון סיני אולי הדמוי האהוב ביותר עליי. בשעה 5:00 מקבל נגיעה קטנה בקרקעית. ללא נעילה. ממשיך עבודה. עולה לו לוקוס כף יד. תפוס חזק מאוד בסחוס. מנסה לשחרר בעדינות. לבסוף החליק מהיד וצלל לאחר פגיעה לא נעימה בראש מסלע. השעה כבר 5:30. משחק על הקרקעית עם הקפצות. עצרתי את התנועה של המקל על מנת לתת לדמוי לרדת. מסתבר שהוא לא מפסיק לרדת. נותן הוקקקקקק. והתגובה מהצד השני, בזזזזזזזזזזזז. תחושת לוקוס עצבני. סוגר מייד את הקלאץ' ומגלגל. לפתע רואה לברק יפייפה. מכניס אותו לרשת. וממשיך עבודה. עד 6:00 לא היו נעילות למעט עוד תקיפה ללא נעילה. כנראה משהו קטנטן שבא לשחק. מתחיל לחזור לכיוון הרכב, עצרתי קצת לשחק ברדוד. לפעמים יש הפתעות. לא ציפיתימלעוד לברק כי היו המון גולשים. אבל אמרתי מה שיבוא יבוא. ננעל לוקוס אירדי של 300 גרם לערך. לוחש לו בזים "אנחנו עוד נפגש". מסיים את הבוקר עם כוס קפה וסיגריה. נשאר המון טעם לעוד.
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה כיף של גיחה 
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
|
תענוג של לברק וכייף של יציאה לים
|
|
|
|
|
|
|
איזה לברק מתן ,כל הכבוד אלוף!
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זו הדייגת לעתיד אחלה דג טעים
עוזי
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
לברק מעדן  מה עושה את הסיליקון מצ׳יינה כזה אפקטיבי לדעתך לדעתי זה אתה ברכות חבר המשך הצלחות
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בוקר של כיף עם הכנה לארוחת צהריים... אחלה של דו'ח, מתן, ואחלה של תפיסות. השחרורים הפכו אצלך כבר להרגל, הרגל מבורך! תודה על השיתוף ובהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אם זה נקרא לחזור לאט אל הכושר אז לא מתאר לעצמי כשאתה בשיא הכושר 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מתן, אחלה דרך לפתוח ככה את הבוקר  לברק יפה ובתאבון 
|
|
|
|
|
|
|
עוד יציאה מוצלחת ומפתיעה אתה מגלה לנו את הסודות המשך הצלחות ושפע תפיסות ושחרורים
תודה על הדו"ח
|
|
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
|
|
עוד יציאה מוצלחת ומפתיעה אתה מגלה לנו את הסודות המשך הצלחות ושפע תפיסות ושחרורים
תודה על הדו"ח
תודה רבה איש יקר. יש לי עוד הרבה מה ללמוד. הלוואי והייתי במעמד של לגלות סודות דייג
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מורגש מתן שאתה חוזר לעצמך  רק מדוע הנחת את מקלות הז'רז'ור?! לאות הזדהות?! כי האיסור חל הרי רק על דיג מכלי שיט... יופי של יציאה עם תפיסה מכובדת ושחרור קטן להשלמת החוויה... נראה גם כי לא רק אתה נהנית מהלברק.. לפי התמונה היה בבית אצלך עוד מי ששמח על הלברק 
|
|
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
|
|
מורגש מתן שאתה חוזר לעצמך  רק מדוע הנחת את מקלות הז'רז'ור?! לאות הזדהות?! כי האיסור חל הרי רק על דיג מכלי שיט... יופי של יציאה עם תפיסה מכובדת ושחרור קטן להשלמת החוויה... נראה גם כי לא רק אתה נהנית מהלברק.. לפי התמונה היה בבית אצלך עוד מי ששמח על הלברק  תודה רבה רפי. האמת שלא הנחתי את המקלות לגמרי, אלא היו לי המון עיסוקים אחרים, בית, משפחה ועבודה. אז באמת אחרי תקופה לא קצרה בכלל אשתי והילד שמחו לקבל 2 דגים בשבוע אחד:) אני חייב לציין שהמון בזכות הפורום. הוא רק מעלה את המורל והחשק לדוג כל יום. אז אמנם לא יוצא לי כל יום אבל אני לא מפספס הזדמנויות. אתם עושים עבודה נהדרת. 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|