פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   איסור הדיג על הלוקוסים, הטונות, הקלמרי והדיג באילת! מכתב ההתנגדות- |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איסור הדיג על הלוקוסים, הטונות, הקלמרי והדיג באילת! מכתב ההתנגדות- (נקרא 36416 פעמים) |
הדפסה |
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על העבודה עבור כולנו !
|
|
|
|
|
לא זוכר מי, אבל עלה כאן רעיון שכל הדייגים הספורטיביים יתפקדו לאחת ממפלגות השלטון. אני נוטה להאמין שזה באמת רעיון טוב שיוכל להעניק לנו קול חזק ודרך אמיתית להשפיע.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
לא זוכר מי, אבל עלה כאן רעיון שכל הדייגים הספורטיביים יתפקדו לאחת ממפלגות השלטון. אני נוטה להאמין שזה באמת רעיון טוב שיוכל להעניק לנו קול חזק ודרך אמיתית להשפיע.
הייתי אומר שהמסלול הנכון לפוליטיקה הוא קודם להתחבר עם חכ או כמה, ולהם להבטיח התפקדות בתמורה לייצוג האינטרס שלנו, וזה מאוד ישתלם נוכח הפריימריס שצפויים כנראה לקראת הבחירות המתקרבות, חכ עם עוד 5000 קולות בארנק צפוי לטפס יפה
|
|
|
|
|
הייתי אומר שהמסלול הנכון לפוליטיקה הוא קודם להתחבר עם חכ או כמה, ולהם להבטיח התפקדות בתמורה לייצוג האינטרס שלנו, וזה מאוד ישתלם נוכח הפריימריס שצפויים כנראה לקראת הבחירות המתקרבות, חכ עם עוד 5000 קולות בארנק צפוי לטפס יפה בדיוק עם הכוח הפוטנציאלי שלנו ממש לא תהיה בעיה להתחבר לכל חבר כנסת
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
על הקלאמרי לא ידעתי כלל - לוקוס ואלבקור מכיר
עכשיו הפתעת אותי, האם מדובר גם על הים התיכון ? (כי באילת אני יודע שאסור)
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
על הקלאמרי לא ידעתי כלל - לוקוס ואלבקור מכיר
עכשיו הפתעת אותי, האם מדובר גם על הים התיכון ? (כי באילת אני יודע שאסור)
הם השמיטו ( במתכוון?) את ההחרגה על הראשרגליים בים התיכון.
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
נמאס מהקקות האלה יאללה. מתי יש איזה הפגנה? אני רוצה להדפיס קצת חולצות. ומתי מתפקדים לליכוד? אין טעם לחכות לצעדים שלהם ואז להגיב, צריך להקדים אותם.
|
|
|
|
yaakov
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ישר כוח לעוסקים במלאכה החשובה
|
|
|
|
|
קראתי בעיון רב, ניתן רק לקוות כי תהיה התייחסות ראויה ע"י הגורמים הרלוונטים לא ייתכן כי שוב ושוב באמצעות ספינים ומחטפים ייקבעו פה תקנות וחוקים משוללי כל יסוד
תודה רבה הרבה כבוד והערכה על העבודה וההשקעה שבכתיבה, באיסוף החומרים והראיות
עלו והצליחו
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מכתב מפורט ומקיף ותודה לכל העומלים בנושא, המקדישים זמן, מחשבה ומשאבים אחרים למען תחביבנו. כל הכבוד.
אך בהכירנו את המערכות הפועלות לא אופתע אם מכתב זה יזכה מהם להתייחסות מבטלת של מספר שורות בודדות.
ראובן היקר, המכתב הראשון ששלחנו בנושא הכוונה לסגירת דיג הפנאי באילת - זכה לדחייה בכמה שורות... המשכנו במהלכים ובמאבק - היום יש דיג פנאי באילת והכוונה לסגור זאת בוטלה סופית ועברה מהעולם. בעניין קנסות מנהליים שהוטלו על חברינו - דרשנו החזר כספי בטענת אי חוקיות והם קיבלו החזר כספי! גם כאן המכתב הראשון נדחה בכמה מילים - בהמשך הם נאלצו להתקפל ולהחזיר כסף. כך בעוד כמה מקרים... נעשה את שלנו ונראה מה יהיה..
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הייתי אומר שהמסלול הנכון לפוליטיקה הוא קודם להתחבר עם חכ או כמה, ולהם להבטיח התפקדות בתמורה לייצוג האינטרס שלנו, וזה מאוד ישתלם נוכח הפריימריס שצפויים כנראה לקראת הבחירות המתקרבות, חכ עם עוד 5000 קולות בארנק צפוי לטפס יפה בדיוק עם הכוח הפוטנציאלי שלנו ממש לא תהיה בעיה להתחבר לכל חבר כנסת הם לא מתייחסים לפוטנציאל - רק למתפקדים.. הרעיון של התפקדות המונית עדיין קיים וגם צפוי להגיע.. עם 2,000 מתפקדים - אנחנו נכתיב חד משמעית את הרגולציה של הדיג בישראל. נקווה שביום קריאה - יהיה לפחות 1,000 שיעשו זאת כי גם 1000 זה כוח עצום
|
|
|
|
|
מכתב חזק רפול כל הכבוד 
|
|
|
|
|
רפי כל הכבוד ותודה רבה על כל המאמץ וההשקעה 
|
מאור מזרחי
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
רפי, כל הכבוד וישר כח על הפעילות , נקווה רק שלא ניפול על אזניים ערלות ומראה התחלה של שיפור ועשייה מצד אלו שאנו משמלמים את משכורתם
|
|
|
|
|
כל הכבוד וישר כוח ענקי לכל העוסקים במלאכה
אני מניח שהם לא ציפו למלחמה שכזאת בטח חשבו שיעבור בשקט ואף אחד לא ישים לב.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|