פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טיול דיג מים מתוקים בקרואטיה 5-12/06/18 |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טיול דיג מים מתוקים בקרואטיה 5-12/06/18 (נקרא 5533 פעמים) |
הדפסה |
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 איזה טיול מהנה ומתוכנן הייטב מברוק על המינים החדשים שנוספו לרשימה שרגא היקר דוח מהנה וסרטון פצצה פשוט תענוג  נ.ב אך לקחתם את החכות 2 חלקים בטיסה ?
|
|
עריכה אחרונה: יוני 19, 2018, 08:53:13 AM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 איזה טיול מהנה ומתוכנן הייטב מברוק על המינים החדשים שנוספו לרשימה שרגא היקר דוח מהנה וסרטון פצצה פשוט תענוג  נ.ב אך לקחתם את החכות 2 חלקים בטיסה ? לקחנו סה"כ 9 חכות, הכל נכנס לטיוב PVC כתום (צינור ביוב 6") ששמתי לו פקק למטה ומכסה למעלה+ כמה שמרטוטים כדי שלא יזוז הטיוב מוגדר כמטען חריג והולך בשדה לדלפק נפרד (בארץ ללא עלות), בקרואטיה רצו לחייב על משקל יתר, אבל לאחר התחנפות והסבר שבארץ לא לקחו ויתרו לי 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 איזה טיול מהנה ומתוכנן הייטב מברוק על המינים החדשים שנוספו לרשימה שרגא היקר דוח מהנה וסרטון פצצה פשוט תענוג  נ.ב אך לקחתם את החכות 2 חלקים בטיסה ? לקחנו סה"כ 9 חכות, הכל נכנס לטיוב PVC כתום (צינור ביוב 6") ששמתי לו פקק למטה ומכסה למעלה+ כמה שמרטוטים כדי שלא יזוז הטיוב מוגדר כמטען חריג והולך בשדה לדלפק נפרד (בארץ ללא עלות), בקרואטיה רצו לחייב על משקל יתר, אבל לאחר התחנפות והסבר שבארץ לא לקחו ויתרו לי  תותחים
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא,
טיול מדהים, נופים מהממים ועוד היו דגים, איזה כיף לקבל חוויה מתקנת..
אליפות!
שי
|
|
|
|
|
יאללה שרגא, זה בול הטיול שאני חולם עליו! סחתיין על מסע מדוגם (גם הדו"ח מדוגם להפליא). נהניתי מאוד 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
יאללה שרגא, זה בול הטיול שאני חולם עליו! סחתיין על מסע מדוגם (גם הדו"ח מדוגם להפליא). נהניתי מאוד  עכשיו אתה מסודר, יש לך מסלול ורוב הפרטים השאר תשאל אותי כבר בפרטי
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טיול דייג מקסים ניכר שנהנתם מאוד, דוח יפה צבעוני ומלמד, תודה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יופי של טיול דייג, שרגא! המון נעילות, עם מינים מעניינים שבכלל אין לנו כאן, וגיוון בנקודות ואתרים, וגם תיעוד יפה, עם תמונות וסרטונים... אין ספק שעשיתם הכנה מדוקדקת, והתוצאה מושלמת. בנוסף לזה, ביקור בחנות האגדית של maguro pro fishing- איזה חנות! יופי של דו"ח, ויופי- יופי של חופשה, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
ואו שרגא איזו חוויה מתקנת! הנופים מדהימים, עושה חשק לעזוב הכל ולעבור לשם! יופי של מקבץ דגים תפסת! כמובן שהדוח פצצה! ככה צריך להראות דוח! מחכה כבר לטיול הבא שלך! דני 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
שרגא...שרגא כתיבה מצויינת, מרגיש לי כאילו אני הייתי שם ותיעוד...מפורט מאוד
נראה כמו חווית דייג מושלמת
בהצלחה בהמשך ותודה על השיתוף
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
חוויה עוצרת נשימה. אתה מקצוען בדייג ועוד יותר מקצוען בלדעת איך להנות. פשוט וואווווו
|
|
|
|
בצלאל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דוח כף תענוג צרוף
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הקשבתי לעצתך והתכוננתי עם קפה ומאפה  מת על יומני המסע האלו  ומתכנן אחד כזה עם הבן עוד כמה חודשים. בינתיים מתלבט בין שוודיה לפינלנד ובין מונטנגרו ל...קרואטיה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
הקשבתי לעצתך והתכוננתי עם קפה ומאפה  מת על יומני המסע האלו  ומתכנן אחד כזה עם הבן עוד כמה חודשים. בינתיים מתלבט בין שוודיה לפינלנד ובין מונטנגרו ל...קרואטיה   לגבי מונטנגרו שמעתי וראיתי שגם שם יש הרבה מקומות לדיג מתוקים. לגבי שוודיה/פינלנד פחות מכיר, אבל לדעתי חשוב לתכנן גם חלק עם מדריך מקומי לפחות לחלק המתקופה כדי לדעת איך והיכן לעבוד כדי להנות יותר מהטיול . מקווה שתהנו בטיול הדיג שלכם 
|
|
|
|
|
שרגא כל הכבוד איזה מסע דייג תענוג יצאתם בראש נכון של להנות ולדלג בין מספר אתרים וזה הוכיח את עצמו אחלה דוח ותמונות שאכן משאירות טעם בפה לעוד  שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|