פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   המקום של תותי |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המקום של תותי (נקרא 4411 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
חחחחחחחחחחחח אביחי הרג אותי לאבאש אני רואה שאתה מתוקשר עם העדה הגרוזינית,טוב, ולגבי הרדיו נכון זה סיפור מעניין שהחל לפני 4 שנים שאני ועידן הכרנו אני שידרתי ברדיו היתה לי תוכנית הכרויות ועידן היה מאזין קבוע שלי,יום אחד הוא סוף סוף החליט לעלות לשידור והבחורה שהיתה איתי על הקו שרציתי לשדך לו חיכתה ורצתה להכיר את עידן ואז עידן אומר ככה בשידור חי ללא חשבון,לא לא אני לא רוצה להכיר אף אחת אני רוצה להכיר אותך ומאז אנו חיים באושר ואושר חחחחחח כל פעם שאני נזכרת בזה אני צוחקת,בכל מקרה אנשים יקרים בואו תספרו לי קצת מה אתם אוהבים,אני אעלה מתכונים לא רק במה שקשור לדגים נלמד אתכם קצת מכל דבר ולא רק מאכלים גרוזינים כמובן,שיהיה לכם יום נפלא ומתוק:)  מה זה מתוקשר אני בימי שישי אחרי הדיג הייתי עומד שעות בתור במאפיה הגרוזינית באזור התעשייה אשדוד רק בשביל לאבאש חם חם ישר מהתנור וחברים מי שלא אכל לאבאש חם לא יודע מה הוא מפסיד (מעדן ככה כמו שהוא ) מיותר לספר שאחד מהלאבאשים לא היה שורד את הנסיעה הביתה  ודרך אגב אהבתי גם את הלחמניות עם הצימוקים אחלה נשנושים  תותי אם כבר אמרת מתכון ואביחי המליץ על לאבאש אז בשמחה נקבל מתכון ללאבאש 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
חחחחחחחחחחחח אביחי הרג אותי לאבאש אני רואה שאתה מתוקשר עם העדה הגרוזינית,טוב, ולגבי הרדיו נכון זה סיפור מעניין שהחל לפני 4 שנים שאני ועידן הכרנו אני שידרתי ברדיו היתה לי תוכנית הכרויות ועידן היה מאזין קבוע שלי,יום אחד הוא סוף סוף החליט לעלות לשידור והבחורה שהיתה איתי על הקו שרציתי לשדך לו חיכתה ורצתה להכיר את עידן ואז עידן אומר ככה בשידור חי ללא חשבון,לא לא אני לא רוצה להכיר אף אחת אני רוצה להכיר אותך ומאז אנו חיים באושר ואושר חחחחחח כל פעם שאני נזכרת בזה אני צוחקת,בכל מקרה אנשים יקרים בואו תספרו לי קצת מה אתם אוהבים,אני אעלה מתכונים לא רק במה שקשור לדגים נלמד אתכם קצת מכל דבר ולא רק מאכלים גרוזינים כמובן,שיהיה לכם יום נפלא ומתוק:)  כמה פעמים ניסיתי להסביר לו שרדיו מסוכן לבריאות... 
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
רותי, ברוכה הבאה לבית השני של בעלך.. מקווה שתהני כאן לפחות כמוהו..
מצפה בקוצר רוח למתכונים ( ובבקשה לא רק חריף....)
נשלח מהגלקסי S שלי...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
אין בעיה סגור שאני מעלה מתכונים על מאפים מלוחים מתוקים מה שבא לכם אבל הערב יש לי הפתעה לבעלי ארוחת ערב מדהימה וטעימה,אנשים יקרים תכינו את הממחטות כי אתם הולכים לבכות ממה שתראו בתיאבון לנו:)
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין בעיה סגור שאני מעלה מתכונים על מאפים מלוחים מתוקים מה שבא לכם אבל הערב יש לי הפתעה לבעלי ארוחת ערב מדהימה וטעימה,אנשים יקרים תכינו את הממחטות כי אתם הולכים לבכות ממה שתראו בתיאבון לנו:)
נו  אנחנו מבזבזים את היבש של הממחטות על THE VOICE....
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבנות מתחילות להשתלט על האתר
סקוויד הרי הוזהרת בקרוב פורום בנות באתר
שיצטרכו לחלק לנו אישורים ללכת לים
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
הבנות מתחילות להשתלט על האתר
סקוויד הרי הוזהרת בקרוב פורום בנות באתר
שיצטרכו לחלק לנו אישורים ללכת לים
 חחחחח למה להשתלט קצת אקשן לא יזיק פה בעיקר של בנות,לך תדע אולי תצוץ ביום בהיר אחד איזו אחת שחובבת דייג שהיא רווקה ואותו בחור גם רווק ומשם השמיים הם הגבול. ולגבי אישורים אני לא צריכה לאשר לעמיקו ללכת לים אני דורשת שיילך לים ואם אפשר שיביא כמה שיותר לוקוסים לא פחות ולא יותר:)
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
חחחחחחחחחחחח אביחי הרג אותי לאבאש אני רואה שאתה מתוקשר עם העדה הגרוזינית,טוב, ולגבי הרדיו נכון זה סיפור מעניין שהחל לפני 4 שנים שאני ועידן הכרנו אני שידרתי ברדיו היתה לי תוכנית הכרויות ועידן היה מאזין קבוע שלי,יום אחד הוא סוף סוף החליט לעלות לשידור והבחורה שהיתה איתי על הקו שרציתי לשדך לו חיכתה ורצתה להכיר את עידן ואז עידן אומר ככה בשידור חי ללא חשבון,לא לא אני לא רוצה להכיר אף אחת אני רוצה להכיר אותך ומאז אנו חיים באושר ואושר חחחחחח כל פעם שאני נזכרת בזה אני צוחקת,בכל מקרה אנשים יקרים בואו תספרו לי קצת מה אתם אוהבים,אני אעלה מתכונים לא רק במה שקשור לדגים נלמד אתכם קצת מכל דבר ולא רק מאכלים גרוזינים כמובן,שיהיה לכם יום נפלא ומתוק:)  כמה פעמים ניסיתי להסביר לו שרדיו מסוכן לבריאות...  טל אתה צודק הרדיו באמת מסוכן לבריאות אבל לא לחיים,תראה איזה נכס הוא מצא ועוד הלך על הטוב ביותר זכה בשדרנית עצמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחרי קריאת השירשור הזה אני בטוח שזכינו,לפחות כמו עידן  ברוכה הבאה רותי 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
חחחחחחחחחחחח אביחי הרג אותי לאבאש אני רואה שאתה מתוקשר עם העדה הגרוזינית,טוב, ולגבי הרדיו נכון זה סיפור מעניין שהחל לפני 4 שנים שאני ועידן הכרנו אני שידרתי ברדיו היתה לי תוכנית הכרויות ועידן היה מאזין קבוע שלי,יום אחד הוא סוף סוף החליט לעלות לשידור והבחורה שהיתה איתי על הקו שרציתי לשדך לו חיכתה ורצתה להכיר את עידן ואז עידן אומר ככה בשידור חי ללא חשבון,לא לא אני לא רוצה להכיר אף אחת אני רוצה להכיר אותך ומאז אנו חיים באושר ואושר חחחחחח כל פעם שאני נזכרת בזה אני צוחקת,בכל מקרה אנשים יקרים בואו תספרו לי קצת מה אתם אוהבים,אני אעלה מתכונים לא רק במה שקשור לדגים נלמד אתכם קצת מכל דבר ולא רק מאכלים גרוזינים כמובן,שיהיה לכם יום נפלא ומתוק:)  כמה פעמים ניסיתי להסביר לו שרדיו מסוכן לבריאות...  טל אתה צודק הרדיו באמת מסוכן לבריאות אבל לא לחיים,תראה איזה נכס הוא מצא ועוד הלך על הטוב ביותר זכה בשדרנית עצמה  מזל שהסתפק בשדרנית ולא לקח את כל התחנה. 
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|