SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז עונת הטרכונים והגומברים כבר מתחילה, עונות שעברו הצפתי את פתיון עם חתיכת פאלציף כל שהוא, אומנם כושר הציפה שלו גבה אבל לא נוח לעבודה. נסיתי למצוא מציף פתיון יעודי, כזה שקוברים בתוך הפילה או הקלמארי אך לא מוצא..כל מה שנותן לי בתוצאות של לקרפיונים.
אשמח אם למישהו יש קישור למוצר.
שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
עם יש לך את העיגולים לליפוף הרמגים תוכל לעשות מהם הצפה לבורי והקלמרי
בכל מקרה הצפה טובה לים רגוע עד בינוני
כך בחשבון תלאי של עד 80 סנטים לא יותר , אורך התלאי צריך להיות בהתאם לעומד שהמארך נמצא בו
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
http://www.knfishing.com/index.php צריך להיות לו מציף דבר עם המוכר באיבי לא תמצא את המציפים שצריך .בנוסף יש את היבואן של יוקי שמביא לכרץ את המציף אני יודע שהוא מפזר סחורה לחנויות מאיזה אזור אתה אוכל לברר עם הוא מפזר לחנויות באזור שלך
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התגובה המהירה יואל.
אני מראשון לציון אבל מסתובב בכל איזור המרכז והשרון
לא הבנתי את כוונתך לעניין העיגולים..
שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לגבי המציף של יוקי תנסה בדייג אונליין באשדוד היבואן מוריד אצלו סחורה
אני עובד עם ה 6 מ"מ
לגבי העיגולים זה עיגולים שמלפפים אליהם את הריג מוצר טוב להכנת ריג בבית ולשמור מסודר ליציאת דייג
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי העיגולים אם אני לא טועה זה קופסאות עגולות שאתה מכניס לבפנים את הריג בשלמותו ונכנס כאילו זה על גליל ללא בעיות אחרי ההוצאה.
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באופן כללי ממליץ כן לעבוד פלציב , רק לפילה בורי תחתוך אותו קצת יותר מלבני ותעטוף אותו עם הפילה וחוט אלסטי אל תשכח וייר לגומברים וגם אבו-קקה וינשנש לך את הריג בנוסף אני ממליץ על המצופים הנ"ל - https://www.veals.co.uk/acatalog/floating-beads-559.html#SID=76גודל "LARGE 5\8 ועל האתר הזה , יופי של ציוד ומגיע מהר
|
|
עריכה אחרונה: יוני 12, 2018, 15:16:21 PM על ידי גורן
|
|
-------------------------------
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על הקישור גורן! יצא לך להזמין את המשקולות של ברייקאווי עם האימפקט שילד? נראות פרקטיות..פחות מסבכות את עניין המשקולת ומאחוריה אימפקט שילד בנפרד כשעושים פולי ריג.
לגבי הפאלציב..כל עניין החיתוך וכו מיותר בים. מחפש את המציפים המוכנים, אלו שדוחפים/ משקיעים לתוכם את הקרס ועליהם מלפפים עם חוט אלסטי את הפילה/ קלמארי.
שי
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יואל לא הכרתי את האימפקט האלה ששלחת..נראים טוב והרבה פחות מסורבלים מימה שאני מכיר..והמחיר גם לא יקר.
מישה..אחלה קוביות פאלציב..אני עד היום הייתי חותך לילדה מהמצוף צינור הארוך הזה..יש לו כושר ציפה מעולה!.
שי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מידע אישי אני מבין בזה פחות ממך שי....  אך אחרי יואל, מישה וגורן... קיבלת 3 המלצות מ"כרישי סרף" מנוסים - נותר לך רק להתלבט ולבחור...
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|