לפני שנתיים הצטרפתי לקהילת הדייגים המצויינת הזו, בראייה שיש לי יותר מה לשמוע מאשר להשמיע, יותר מה ללמוד מאשר ללמד. מאז הפכתי חבר פעיל יותר בפורום, למדתי פה המון, וגם מצאתי הזדמנויות לחלוק ממעט ניסיוני, ולעזור ולקדם חברים אחרים פה, לכוון, לייעץ, להדריך, ואולי עזרתי לחלק מהחברים להגיע לתוצאות טובות יותר ומהר יותר.
עכשיו הגיעה השעה, וקיבלתי הצעה מחמיאה ומפרגנת, להצטרף לחברים שעושים יותר מאחורי הקלעים, ושמחתי להשיב עליה בחיוב.
קצת רקע- אני קובי "ערבה" טובול, בן 38, חי בקיבוץ בערבה. במקור יליד אשדוד. מגיל אפס בים, בערך מגיל 5 נדבקתי במחלה של הדייג, ועברתי את כל התחנות בדרך, מחוט ביד עם קרס בלבד, ועד דייג תת מימי בצלילה חופשית. בשלב מסויים הורדתי את הווליום בהתמסרות לתחביב, עד שנכנסתי לג'וק של הז'ירז'ור, לפני בערך 4 שנים, ומאז התמכרתי שוב. היום אני דג רק בז'ירז'ור, רק מהחוף, ובמגוון טווחי העבודה, ממדיום ועד שור ג'יג כבד ופופינג לחיפוש אחרי המפלצות, כמעט באופן בלעדי במפרץ אילת.
אני שמח לעמוד כאן לצד החברים ולרשותם, כמו שגם הייתי עד היום. כשיש למישהו שאלה או בקשה, הכלל שלי הוא, לא יודעים- לא עונים, אבל אם יש לי תשובה, או יש לי יכולת לברר אותה, עניתי ואענה בחפץ לב...
אם בפעילותי כאן אצליח לקדם יחד איתכם את הדייג הספורטיבי עוד קצת, את הדייג בז'ירז'ור, את הדייג במפרץ אילת, או אפילו רק להדביק עוד כמה אנשים בהתמכרות שלי, לדחוף עוד כמה אנשים אל השלב הבא, לתת את העצה או ההמלצה שתעשה את ההבדל, אני את שלי עשיתי...
כולנו כאן קהילת הדייג הכי טובה בישראל, קהילה פעילה, משתפת ותומכת, ובכוחנו להמשיך ולהצעיד אותה קדימה!