| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 20/5/2018 | כנרת - דרום | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 18:15 | דמוי דג קטן - IMA ISSONE 45S | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | 2.700 ק'ג שוחררה |
| 18:30 | דמוי דג קטן - IMA ISSONE 45S | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | 1.200 ק'ג שוחררה |
הדו"ח:
שלום לכם חברי הפורום המכובדים חג שבועות שמח ..ואצלי בכנרת אכן היה שמח !!
לאחר שאירחתי את משפחתי היקרה בחג השבועות התפללתי שישאר לי קצת מהזמן לשעת דיג בכנרת ..ואכן כך הגורל רצה ..והיה לי ממש שעה וקצת של דיג .
מהר מהר הכנסתי את הציוד לרכב ותוך 10 דקות הייתי על המים באגם הקסום ,מעביר מהר מאוד בדיקה של הזרמים מסתכל על המים ולאחר החלטה מהירה בגלל מצב הים הרוח והגלים וצבע המים מחליט לתפור דמוי מנצח שתמיד נותן מענה לימים כאלו IMA ISSONE 45S .
לאחר זריקה רביעית עם כמה נעילות של ביניות קטנות אך מכובדות הגיעה המיוחלת ..בינית ארוכת ראש בשיא הדרה נתנה פייט שלו מבייש אף דג ים במלוחים (מי שלא יודע ארוכות הראש בכנרת הרבה יותר חזקות ונמרצות מכול דג אחר)
לאחר כמה קטנות היפה מתעייפת ולי נרשם עוד ניצחון ברזומה !!

לאחר שקילה וצילום כמובן שוחררה בכבוד למים ..לא עברו כמה דקות וגם אחותה גדולת הקשקש החליטה לבוא לביקור..נתנה פייט ולאחר כמה קטנות עוד ניצחון מתוק נרשם לזכותי ..

הרגשה מדהימה לסגור כך את חג השבועות .
למי שמעונין להרשם לערוץ הדיג הרשמי שלי ביוטיוב ניתן להכנס לקישור המצוף ..תהנו חברים
https://www.youtube.com/channel/UCGP66SE5Y38STjL-f1mLS9Q?disable_polymer=true

, הלוואי ותמשיך העונה החזקה , בזכות שכמוך שנותנים צאנס לאגם .