| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 20/5/2018 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| צהריים | דמוי דג קטן - חיקוי duo 2g | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 3 | לא ידוע |
הדו"ח:
יום נוסף שאני בבית....עולה לחדר רואה חכה תופס אותה ,תופס קופסת דמויים,עוד קצת ציוד נלווה והלך לנסות את מזלי בשעות הצהריים בפעם האחרונה לפני שהימים יתחילו להיות חמים כמו קומקום קפה

כמובן שהולך לנקודה הקבוע שלי - תעלות המים - אבל הפעם אני אומר לעצמי....אני אנסה ללכת לחפש אותן מתחת לגשרים הקטנים מעל התעלות כי זכור לי בשנים קודמות שהיו לי הרבה פיצוצים במקומות הללו

יוצא מפתח הבית וכמובן כהרגלי נותן מבט לחבר היקר שלי וההוא מסרב ומתפרס לו במלונה עם לשון בחוץ
ואני מבין שאני חוג לבד היום
-כרגיל אופטימי
- יוצא לוקח אופניים ושתי דק על השעון מגיע מרכיב נשק - מחמש כדור ויאללה למים - נקודה ראשונה גשר קטן ושם תקיפה קטנה ובמשך זמן מה כלום.... אוקיי יש עוד הרבה גשרים...
גשר שני זורק זורק ונעילה קטנה ואגרסיבית אני מבין שאני את שלי עשיתי
ממשיך באותה הדרך ורגע לפני שעובר נקודה יש לי עוד נעילה נחמדה - צולם!!
(בדרך כלל שאני מכבה את הגופרו הן מתחילות לתקוף ,פשוט מתביישות ממצלמה) והיא בחוץ אומר לה שלום יפה - חזרה למים שתלך תאכל תגדל ואתפוס אותה ביום מן הימים

ממשיך הלאה והלאה ורק המושטים יוצאים להם אחד אחרי השני (לא צילמתי ,היה חשק רק לביניות)
ומסיים את היום שלי - נותן מבט זבל לפח ציוד עליי והביתה עם חיוך

*****עוד נקודה קטנה ******
באחת הזריקות קיבלתי פיצוץ מטורך ויציאת חוט גדולה - ואחרי2 דק 3 דק הוצאתי בינית מכובדת להערכתי קילו וקצת - צולמה בסוף הסרטון ****
ציוד :
מקל : Siweida Ultralight Master 0-8g
מכונה: Shimano Solstace 2500
חוט : Varivas 0.6
דמוי :
חיקוי של Duo 2g
שיטת עבודה :
הורדת דמוי למים - נותן לו לצוף ל10 -15 מטר בתעלה - והולכה של 2 טוויצ'ים וגלגול וחזור חלילה

**********דק התפיסה בסרטון!********** 
1:10
3:55
5:20
סליחה מראש על אורכו של הסרטון - כפי שאמרתי בדוחות קודמים אני עורך מתחיל ועם הזמן לומד מהטעויות הקודמות
רגב אשמח להדרכה כיצד לעלות סרטון ליוטיוב ב 1080p
וכמובן......