פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לא ביקשתי יותר טוב מזה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לא ביקשתי יותר טוב מזה (נקרא 3244 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה לכולם אנשים יקרים, אכן המשקולות סחף עשו תעבודה. שי אנחנו עוד נצא לים רק תניע תאוטו ואני שם איתך עם התחתון הרטוב והבירה  רפי יום אחרי החוטים התחלפו ב0.5 קוטר סידור טבעות השלמת/החלפת ציוד שניזוק, אני רק מחכה לסוסים שהתעסקו עם החוטים שלי, דוח מס2 יעלה בהמשך. המשקולות גם סידרו לשייקה דו"ח בהקדשה - ולנו דו"ח מהנה ואינפורמטיבי  המתחיל במצווה אומרים לו גמור - והתחלת עם השיתוף בטיפ הקשור למשקולת... מאוד מאוד מסוקרן להבין (ממקום של מי שממש לא מבין בדיג חופי אך מסוקרן מבחינת הקטע עצמו)- מה הקשר בין סוג המשקולת לבין בריחת הדגים ביציאה שקדמה לדו"ח הזה? מסתבר שהתפרצתי לדלת פתוחה עם החלפת החוטים - שרפו לך את הפיוז עם הבריחות  וכמובן ניסן, מחכים לדו"ח הבא - הבטן אומרת שלי שיהיה מעניין 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דייג כזה... הלואי עלי
עוזי
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה לכולם אנשים יקרים, אכן המשקולות סחף עשו תעבודה. שי אנחנו עוד נצא לים רק תניע תאוטו ואני שם איתך עם התחתון הרטוב והבירה  רפי יום אחרי החוטים התחלפו ב0.5 קוטר סידור טבעות השלמת/החלפת ציוד שניזוק, אני רק מחכה לסוסים שהתעסקו עם החוטים שלי, דוח מס2 יעלה בהמשך. המשקולות גם סידרו לשייקה דו"ח בהקדשה - ולנו דו"ח מהנה ואינפורמטיבי  המתחיל במצווה אומרים לו גמור - והתחלת עם השיתוף בטיפ הקשור למשקולת... מאוד מאוד מסוקרן להבין (ממקום של מי שממש לא מבין בדיג חופי אך מסוקרן מבחינת הקטע עצמו)- מה הקשר בין סוג המשקולת לבין בריחת הדגים ביציאה שקדמה לדו"ח הזה? מסתבר שהתפרצתי לדלת פתוחה עם החלפת החוטים - שרפו לך את הפיוז עם הבריחות  וכמובן ניסן, מחכים לדו"ח הבא - הבטן אומרת שלי שיהיה מעניין  רפי לפני זה השתמשתי במקולות רגילות שהם לא סחף, שהריג שלך בנוי על תקן המשקולת רצה אז הדג פשוט לוקח איתו תמשקולת ללא קושי כזה או אחר עד ההוקסט שמקבל במקרה הטוב אחרי כמה שניות ששמים לב לאכילה או במקרה הפחות טוב שהחכה רחוקה ממך/נרדמת וכו... אז הפלוס הגדול של המשקולת סחף שהיא ננעלת באדמה ממממש חזק ואז שהדג אוכל ובא לרוץ עם הפיתיון הוא מקבל הוקסט מהמשקולת. להבנתי כן.
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
התפיסות האלו הם תוצאה של למידה והרבה חפירות על הדג
התמדה ונחישות את הפרס קיבלת על כל אלו
אי הנעילות והבריחות הם תוצאה של כשל מסויים
נסה ללמוד ולהבין איפו היה הכשל , מה גרם לבריחות האלו או חוסר הנעילה
אישית גם לא אוהב משקולות רצות , מלבד משקולות העוגן ניתן קיום לרכוש בארץ
גם משקולות פרמידה שעושות עבודה טובה לא פחות מהעוגן ולהרוויח את זה שאין להם את הברזלים
בהצלחה בהמשך אלוף
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תודה לכולם אנשים יקרים, אכן המשקולות סחף עשו תעבודה. שי אנחנו עוד נצא לים רק תניע תאוטו ואני שם איתך עם התחתון הרטוב והבירה  רפי יום אחרי החוטים התחלפו ב0.5 קוטר סידור טבעות השלמת/החלפת ציוד שניזוק, אני רק מחכה לסוסים שהתעסקו עם החוטים שלי, דוח מס2 יעלה בהמשך. המשקולות גם סידרו לשייקה דו"ח בהקדשה - ולנו דו"ח מהנה ואינפורמטיבי  המתחיל במצווה אומרים לו גמור - והתחלת עם השיתוף בטיפ הקשור למשקולת... מאוד מאוד מסוקרן להבין (ממקום של מי שממש לא מבין בדיג חופי אך מסוקרן מבחינת הקטע עצמו)- מה הקשר בין סוג המשקולת לבין בריחת הדגים ביציאה שקדמה לדו"ח הזה? מסתבר שהתפרצתי לדלת פתוחה עם החלפת החוטים - שרפו לך את הפיוז עם הבריחות  וכמובן ניסן, מחכים לדו"ח הבא - הבטן אומרת שלי שיהיה מעניין  רפי לפני זה השתמשתי במקולות רגילות שהם לא סחף, שהריג שלך בנוי על תקן המשקולת רצה אז הדג פשוט לוקח איתו תמשקולת ללא קושי כזה או אחר עד ההוקסט שמקבל במקרה הטוב אחרי כמה שניות ששמים לב לאכילה או במקרה הפחות טוב שהחכה רחוקה ממך/נרדמת וכו... אז הפלוס הגדול של המשקולת סחף שהיא ננעלת באדמה ממממש חזק ואז שהדג אוכל ובא לרוץ עם הפיתיון הוא מקבל הוקסט מהמשקולת. להבנתי כן. עכשיו הכל ברור...  לא רק ברור - גם מאוד הגיוני
|
|
|
|
|
|
|
צמד גומברים יפיפה כל הכבוד על העבודה  אכן בשעה וחצי לקבל 9 כיפופים עצבניים ממריץ את הדם  שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
יפה מאוד ניסן! וכיף לראות שחזרת אלינו אחרי תקופה ארוכה..
|
|
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז ככה עדכון לעוד 2 3 יציאות מאז. גומבר של 720 גרם שנתפס ולא היה ניתן לשחרר ניתן לנוי באהבה! עוד גומבר של 1 עד 1.5 וחצי בערך שנפל ממש מתחת לרגליים כתוצאה משל סיבוך 3 חוטי דייג שנתפסו בטעות, עוד גומבר של 500 גרם שניתפס ולא שוחרר בלע עד לתחת לצערי, ניתן לאור הצדיק! עוד גומבר של 700 גרם שניתפס ושוחרר בהצלחה לשימחתי הרבה אחרי 2 קטנים שלא היה ניתן לשחרר. צחוקים עם שייקה האלוף ונוי המקצוכן, שיעור תורה עם אור והרבה לימוד, 5 בריחות של גומברים לאור העובדה שהתעצלתי לסחוב איתי משקולות סחף, בקיצור הרבה הנאה אקשן תמידי, כל יציאה שמניבה לפחות 1-2 דגים! מה יש עוד להגיד? אה רפי למרות שבירכנו אותך לכבוד יום הולדתך בפלאון אני שמח שיש בן אדם כמוך, שתמשיך להצליח בכל דרכיך, שיהיה נחת בחיים הרבה שמחה ואושר וכמובן פרנסה! מזל טוב עד 120 ושתישאר תמיד צעיר ! שיהיה לנו שבוע טוב ומבורך!
|
|
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התפיסות האלו הם תוצאה של למידה והרבה חפירות על הדג
התמדה ונחישות את הפרס קיבלת על כל אלו
אי הנעילות והבריחות הם תוצאה של כשל מסויים
נסה ללמוד ולהבין איפו היה הכשל , מה גרם לבריחות האלו או חוסר הנעילה
אישית גם לא אוהב משקולות רצות , מלבד משקולות העוגן ניתן קיום לרכוש בארץ
גם משקולות פרמידה שעושות עבודה טובה לא פחות מהעוגן ולהרוויח את זה שאין להם את הברזלים
בהצלחה בהמשך אלוף
תודה רבה יואל, אכן הלמידה וההתדמה השתלמו. אולי אעבור לריג שהשתמשתי בו בעבר והוא חצי רץ, הדג יוכל לרוץ 50 עד 60 סמ עד שיקבל הוקסט קטן מהמשקולת, הפירמידה אישית לא אוהב, מעדיף את הכוכב, הם קצת יקרות זה למה לא משתמש.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519