פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   לחברים מאילת - סוף מאי מישהו פנוי? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לחברים מאילת - סוף מאי מישהו פנוי? (נקרא 1527 פעמים) |
הדפסה |
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
האשכנזים מגיעים לסוף שבוע, נשמח להיפגש לזרזור זריחה עם המקומיים. אפילו נשמח להתאח בסירה, כי דאבל אשכנזי משמעו אקשן ( ואפילו יש רשיון דייג מתאים) 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 15, 2018, 10:28:45 AM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אשמח להיפגש לזריחה באחד החופים בהתאם לתנאי הים ומזג האויר. לגבי סירה- אין לי איך לעזור בזה....
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
מגיעים עם ציוד זרזור קובי  סירה זה סתם פינוק
|
|
|
|
|
זוהר אני ממליץ לך לבדוק את רשימת המינים שמתכוונים להכריז כמוגנים באילת ולידע את הדייגים האילתים בטוח הרשימה במבט חטוף הבחנתי בבורים ארסים דורדואים סרדינים ועוד ועד ועד
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
זוהר אני ממליץ לך לבדוק את רשימת המינים שמתכוונים להכריז כמוגנים באילת ולידע את הדייגים האילתים בטוח הרשימה במבט חטוף הבחנתי בבורים ארסים דורדואים סרדינים ועוד ועד ועד
זה יהיה מהדברים המפגרים יותר אם דוראדו הוא ערך מוגן בים סוף בלבד. ערך מוגן זה ערך מוגן, לא? הסתכלתי ברשימה שנשלחה מהמשרד להגנת הסביבה ולא רואה את הדגים שאתה מדבר עליהם
|
|
עריכה אחרונה: מאי 15, 2018, 14:08:12 PM על ידי TookTook
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קריאה לא נכונה של ברשימה. ברשימה של ים סוף נכתבו המשפחות המותרות לדייג ולא האסורות, קוליסיים, צניניתיים, קיפוניים וכו'. דקל, תאמין לי שאנחנו עוקבים היטב אחרי הרשימות, לא פחות מהדייגים במרכז. לנו זו עצם בגרון ואנחנו כבר מרגישים את השינויים בשטח. אמנם אילתיים, אבל הרשימות הגיעו גם לכאן
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זוהר, צור קשר עם דור אטיאס מפישינג-נרקו אולי הוא מכיר ויכול לסדר סירה, בין אם זה השתתפות בדלק וכיוצ"ב ובין אם לא קריאה לא נכונה של ברשימה. ברשימה של ים סוף נכתבו המשפחות המותרות לדייג ולא האסורות, קוליסיים, צניניתיים, קיפוניים וכו'. דקל, תאמין לי שאנחנו עוקבים היטב אחרי הרשימות, לא פחות מהדייגים במרכז. לנו זו עצם בגרון ואנחנו כבר מרגישים את השינויים בשטח. אמנם אילתיים, אבל הרשימות הגיעו גם לכאן
דקל, שים לב כי באילת כתוב "למעט"... נתנו הגדרה מטורללת - כתבו מה אסור "למעט"...
|
|
|
|
|
קריאה לא נכונה של ברשימה. ברשימה של ים סוף נכתבו המשפחות המותרות לדייג ולא האסורות, קוליסיים, צניניתיים, קיפוניים וכו'. דקל, תאמין לי שאנחנו עוקבים היטב אחרי הרשימות, לא פחות מהדייגים במרכז. לנו זו עצם בגרון ואנחנו כבר מרגישים את השינויים בשטח. אמנם אילתיים, אבל הרשימות הגיעו גם לכאן
צודק טעות שלי נראה לי שבכוונה הם שיחקו עם הרשימה בצורה הזאת כי אין היגיון להוסיף לרשימה של מינים מוגנים עוד רשימה של מינים שאינם מוגנים משמח לדעת שאתם עוקבים ודרוכים 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ה"היגיון", אם לקרוא לו ככה, הוא שבים סוף כל המינים של דגי הגרם מוגנים, למעט מינים מסויימים המוגדרים ברשימה. אין הצדקה ברשימה המיועדת לדייגים לפרט את כל משפחות המינים הטרופיים למיניהם, דגי השונית וכ'ו, שהם רוב דגי מפרץ אילת ובלאו הכי הם אסורים לדייג. מה שנוצר הוא רשימה מבלבלת, חציה לפי "מה שלא אסור- מותר", וחציה לפי "מה שלא מותר- אסור"....
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]