פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   4 ימים - 3 יציאות - 3 סוגי דגים טורפים שונים - דמוי 1 מנצח |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: 4 ימים - 3 יציאות - 3 סוגי דגים טורפים שונים - דמוי 1 מנצח (נקרא 7971 פעמים) |
הדפסה |
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
מקבץ שרובנו היינו קונים, כל הכבוד 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, יופי של רצף ב 4 ימים.  אם אפשר, שאלות/הערות: 1. תעלה את האיכות של ל HD או לפחות 720P, לא להעלות ב 360P כי זה נראה מטושטש וזוועה 2. למה את משחק כל הזמן עם הקלאץ כשהדג כבר לידך ? הוא צריך להיות מכוון. בהצלחה ביציאות הבאות ובתאבון הסרטון מצולם ב1080 תעביר אצלך את ההגדרות ותוכל להנות בhd 1080  וכן צודק לגבי הקלאץ פחות לגעת לכוון פעם אחת וזהו צודק לגבי איכות הסרט, לא ברור לי למה המחשב לא הציג לי בבוקר באיכות גבוהה 
|
|
|
|
|
אחלה דגים  יש בדוח שלך את 2 המרכיבים שאני הכי אוהב: גם בחיפה וגם לא בזריחה  יש לי עוד תקווה  תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
אחלה סירטון יוסי החכמתי בעניין ההפסקות בזמן גילגול אנסה זאת תודה על השיתוף וחוטים מתוחים
תודה רבה לך כן טוויצים עצירות תוך כדי אסוף החוט
|
המרגוע מהים והשלווה הם הכל ,הדגים הם רק כבונוס ...
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אחלה דגים  יש בדוח שלך את 2 המרכיבים שאני הכי אוהב: גם בחיפה וגם לא בזריחה  יש לי עוד תקווה  תודה על השיתוף תודה רבה ניר 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יוסי, יופי של רצף ב 4 ימים.  אם אפשר, שאלות/הערות: 1. תעלה את האיכות של ל HD או לפחות 720P, לא להעלות ב 360P כי זה נראה מטושטש וזוועה 2. למה את משחק כל הזמן עם הקלאץ כשהדג כבר לידך ? הוא צריך להיות מכוון. בהצלחה ביציאות הבאות ובתאבון הסרטון מצולם ב1080 תעביר אצלך את ההגדרות ותוכל להנות בhd 1080  וכן צודק לגבי הקלאץ פחות לגעת לכוון פעם אחת וזהו צודק לגבי איכות הסרט, לא ברור לי למה המחשב לא הציג לי בבוקר באיכות גבוהה  
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של סרטון יוסי... יופי של תפיסות... ויופי של שיתוף בדמוי המנצח ופרטי הציוד 
|
|
|
|
|
יופי של סרטון יוסי... יופי של תפיסות... ויופי של שיתוף בדמוי המנצח ופרטי הציוד  תודה רבה רפי 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כל הכבוד יוסי על מקבץ יפייפה של תפיסות ,הדמוי פצצה של דבר סוחט דגים רציני במיוחד ברקודות יודע לשגע אותם הייטב ,המשך להצליח ולשתף תודה 
|
|
|
|
|
כל הכבוד יוסי על מקבץ יפייפה של תפיסות ,הדמוי פצצה של דבר סוחט דגים רציני במיוחד ברקודות יודע לשגע אותם הייטב ,המשך להצליח ולשתף תודה  תודה אסלן בריאות ושלווה מהים שתהיה לך
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יפה יוסי לראות אותך תופס על אותו דמוי מה שאומר שהוא קטלני לכל סוגי הטורפים תודה על השיתוף והמשך הצלחות
|
|
|
|
|
יפה יוסי לראות אותך תופס על אותו דמוי מה שאומר שהוא קטלני לכל סוגי הטורפים תודה על השיתוף והמשך הצלחות
תודה רבה אלוףףףף אכן אקסלנט לור
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יוסי ידידי כל הכבוד על גומבר יפה אבל......יוסיייייייייייי אתה משגע אותי עם המשחקים בקלאץ כל הזמן  זו הדרך הבטוחה לאבד דגים ודמויים  ,,,ברשותך עצה קטנה , עזוב את הקלאץ ,,מקסימום הידוק קטן אחד וזהו ....בטח עם גומבר בהצלחה בהמשך ידידי
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
יוסי ידידי כל הכבוד על גומבר יפה אבל......יוסיייייייייייי אתה משגע אותי עם המשחקים בקלאץ כל הזמן  זו הדרך הבטוחה לאבד דגים ודמויים  ,,,ברשותך עצה קטנה , עזוב את הקלאץ ,,מקסימום הידוק קטן אחד וזהו ....בטח עם גומבר בהצלחה בהמשך ידידי כן אתה צודק פחות להתרגש וללמוד עבודה נכונה עם הקלאץ פחות להתעסק איתו
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יוסי ידידי כל הכבוד על גומבר יפה אבל......יוסיייייייייייי אתה משגע אותי עם המשחקים בקלאץ כל הזמן  זו הדרך הבטוחה לאבד דגים ודמויים  ,,,ברשותך עצה קטנה , עזוב את הקלאץ ,,מקסימום הידוק קטן אחד וזהו ....בטח עם גומבר בהצלחה בהמשך ידידי כן אתה צודק פחות להתרגש וללמוד עבודה נכונה עם הקלאץ פחות להתעסק איתו תודה שחר
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|