אהלן חברה כבר תקופה שלא ביקרתי פה, אני מסונכרן עם הביניות כשהן מתעוררות גם אני מתעורר יצא לי להביא בחודש האחרון כמה חתיכות נאות אבל מי מאיתנו לא מכיר את המפלצות שקופצות במרחקים, אז את החמודות האלה שמתי לי למטרה, הצטיידתי בג'יגים וניקלים למיניהם רק אשמח לשמוע את שיטת העבודה המומלצת מהחברה המנוסים בתחום. תודה ועל הכיפאק של יום לכולם
עריכה אחרונה: אפריל 27, 2018, 15:14:43 PM על ידי עמרי
*להתרשמותי מדו"חות הדיג האחרונים, בחודש האחרון היו יותר תפיסות של ביניות גדולות דווקא על דמויים
*מציע לך להציץ ביומן דוחות הדיג, בדיקה ביומן דו"חות הדיג בדוחות האחרונים לידם יש אייקון ירוק שמסמל "דיג במתוקים" - תראה לפי הסרטונים שיטות עבודה (למשל הדוחות של ארז, אמיר וליאור) בחלק מדו"חות הדיג גם מאוזכרים ואף מצולמים דמויים מנצחים.
בהצלחה עמרי.. ואם יצאת ותפסת - אל תשכח לשתף בדו"ח משלך...
אהלן עמרי, ממליץ על שיטת ההקפצות כמה הקפצות ונותן לדימוי לשקוע כמה הקפצות בדיוק?כמה זמן לתת לשקוע? תלוי בעומק המים לרוב 3-4 הקפצות, שקיעה של 3-4 שניות וחוזר חלילה אבל שוב זה משתנה לפי עומק המים
יחד עם זאת מצטרף להמלצת רפי, יש הרבה חברה שמעלים סרטונים מהכינרת שניתן לראות את שיטת העבודה שם, ממליץ בחום להעיף מבט!
בכללי אין שיטה אחת מיוחד! תלוי איזה ג'יג ניקל אני עובד... אם זה ניקלים אני מגלגל כמה סיבובים מהירים ועוצר ואז משיכה קלפי מעלה ושוב מגלגל אם זה ג'יגים אני אישית עובד אחרי הזריקה נותן לו לשקוע ואז משיכה ארוכה כלפי מעלה ונותן לו לשקוע שוב ותוך כדי אוסף את החוט! ציקדות עובד בהקפצות תוך כדי גלגול ועצירה למספר שניות. רוב התקיפות קורות בעצירות ושקיעות!
אני לא מקצוען בכלל אבל מקווה שיעזור. ועוד משהו כל הביניות הגדולות (2 קג ומעלה) שתפסתי או כאלה שננעלו ולא הוצאתי היו דווקא קרוב לחוף ולא בעמוקים!
לא מומחה, אבל יש לי טיפ. קח בחשבון שאין שיטה אחת שעובדת תמיד, לפעמים דמויים עובדים חזק יותר, לפעמים הברזלים ולפעמים בכלל סיליקונים קטנים. לפעמים הם נתפסים בקרוב ולפעמים ברחוק. לפעמים בעבודה איטית ולפעמים מהירה. חלק מהאתגר והכייף בכינרת זה לדעת שהדגים שם ואתה צריך למצוא מה מדליק אותם באותו היום.
עריכה אחרונה: מאי 07, 2018, 17:51:23 PM על ידי GilH99