הדו"ח: לאחר שחלף הטרוף של חול המועד פסח שהיה חוויה בפני עצמה, נותרה לי עוד פינה חשובה לסגור, ואסביר... בסוף חול המועד החלטנו לתת גיחת סיום נוספת לכנרת ביום שבת לקראת השקיעה (במיוחד עבור איתי שלא היה שותף לחגיגה הגדולה). הגענו לנקודה בסביבות חמש אחה'צ וכמה דקות לאחר תחילת הדייג איתי חש ברע והלך לנוח באוטו בטרם הספיק לתפוס אפילו דג אחד. אני ושון נשארנו לדוג עוד קצת, שון ננעל על שפמנון ואני הוצאתי בינית והתקפלנו. שהגענו לאוטו איתי כבר הרגיש יותר טוב, אך על פניו ניכרה האכזבה שלא הספיק לדוג איתנו. מיד הבטחתי לו שביום שישי הקרוב אקח אותו במיוחד לכנרת, מה שרומם את רוחו והחזיר את החיוך על פניו. מבצע כמה טלפונים לתיאומים ומצליח לגייס עוד ארבעה חברים: אלי רומנו, איתן, ולדי ודדה (דוד אוחיון) דייג הבוס מספר אחד בארץ שלימד אותי את רזי הדייג בתחילת הדרך. מגיעים ביום שישי לנקודה יחסית מוקדם, פוגשים את אלי שהספיק להוציא חמש ביניות, ומתחילים לדוג. איתי כמובן כיפר על הפעם הקודמת והוציא כמה ביניות יפות, וגם כולנו נהננו מתפיסות ואקשן. מצורף הקישור לסרטון מאותו היום. תהנו... https://www.youtube.com/embed/gS5p1N7rVIU
עריכה אחרונה: אפריל 21, 2018, 09:36:51 AM על ידי ליאור גכמן