פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   טריגר לביניות |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טריגר לביניות (נקרא 1848 פעמים) |
הדפסה |
|
Widelton
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
מה מצה חברה? אוקיי הגעתי לשובר גלים בכנרת ,עמוק .. מה אתם ממליצים לגבי הדמויים...אחד ששוקע עד חצי מטר או עד מטר או ותר ? דמוי ארוך ודק או שמן קצר ? תודה רבה לעונים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
במידה ויש מספיק עומק הייתי הולך על ניקלים 7 עד 10 גר תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע זהב , כסף ג'גים 5 עד 15 תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע ורוד כסוף , ורוד לבן , צהוב ירוק , כתום אדום , כחול כסוף ציקדות 4 עד 7 גר תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע צבעים פחות קריטי יותר חשוב הוויברציה שהם מיצרות דמויים מינו או שמנמנים יותר אורך סביב 4 עד 6 סמ טווח שקיעה 0.5 מ' עד 1.5 מעבר לזה יהיה לך דרג גדול שיצריך ממך לעבוד עם רולר 2500 לפחות צבעים שעובדים טוב הם לבן , לבן ורוד , גב שחור בטן זהב , גב אדום בטן זהב , צהוב , גב ירוק בטן צהובה
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 17, 2018, 22:13:10 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
במידה ויש מספיק עומק הייתי הולך על ניקלים 7 עד 10 גר תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע זהב , כסף ג'גים 5 עד 15 תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע ורוד כסוף , ורוד לבן , צהוב ירוק , כתום אדום , כחול כסוף ציקדות 4 עד 7 גר תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע צבעים פחות קריטי יותר חשוב הוויברציה שהם מיצרות דמויים מינו או שמנמנים יותר טווח שקיעה 0.5 מ' עד 1.5 מעבר לזה יהיה לך דרג גדול שיצריך ממך לעבוד עם רולר 2500 לפחות צבעים שעובדים טוב הם לבן , לבן ורוד , גב שחור בטן זהב , גב אדום בטן זהב , צהוב , גב ירוק בטן צהובה
בס"ד 6 שורות של תשובה שאם מיישמים אותם, אז מקבלים הנאה צרופה בכינרת. 
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Widelton
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
במידה ויש מספיק עומק הייתי הולך על ניקלים 7 עד 10 גר תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע זהב , כסף ג'גים 5 עד 15 תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע ורוד כסוף , ורוד לבן , צהוב ירוק , כתום אדום , כחול כסוף ציקדות 4 עד 7 גר תלוי במשקלי הזריקה של המקל צבע צבעים פחות קריטי יותר חשוב הוויברציה שהם מיצרות דמויים מינו או שמנמנים יותר אורך סביב 4 עד 6 סמ טווח שקיעה 0.5 מ' עד 1.5 מעבר לזה יהיה לך דרג גדול שיצריך ממך לעבוד עם רולר 2500 לפחות צבעים שעובדים טוב הם לבן , לבן ורוד , גב שחור בטן זהב , גב אדום בטן זהב , צהוב , גב ירוק בטן צהובה
תודה רבה על התשובה המושקעת והמפורטת ! עזרת לי מאוד ומה שנותר לי לעשות זה רק ליישם את העניין , תודה!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה רבה על התשובה המושקעת והמפורטת ! עזרת לי מאוד ומה שנותר לי לעשות זה רק ליישם את העניין , תודה! מקווה שיהיו תוצאות דיווחים איך ומה היה יתקבלו בהרכה דוח יתקבל בשמחה
|
|
|
|
Widelton
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה על התשובה המושקעת והמפורטת ! עזרת לי מאוד ומה שנותר לי לעשות זה רק ליישם את העניין , תודה! מקווה שיהיו תוצאות דיווחים איך ומה היה יתקבלו בהרכה דוח יתקבל בשמחה כמובן , ביום יומיים אעלה דוח דייג שהיה לי במקום קצת שונה אבל על אותה הבינית ,התחנה הבאה היא הכינרת 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רבה על התשובה המושקעת והמפורטת ! עזרת לי מאוד ומה שנותר לי לעשות זה רק ליישם את העניין , תודה! מקווה שיהיו תוצאות דיווחים איך ומה היה יתקבלו בהרכה דוח יתקבל בשמחה כמובן , ביום יומיים אעלה דוח דייג שהיה לי במקום קצת שונה אבל על אותה הבינית ,התחנה הבאה היא הכינרת  דו"ח דיג שהיה שווה לצפות לו... ולרוסט למתעניינים - בקישור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=31730.0
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מה שצור רשם 
|
|
|
|
Widelton
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
מה שצור רשם  אחרי שתי יציאות שלי בשקיעה היפה שבאגם...ייושם העניין אך ללא הצלחה...אולי בצורת עבודה לא נכונה שלי או סתם ביש מזל..ננסה שוב בהזדמנות 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה שצור רשם  אחרי שתי יציאות שלי בשקיעה היפה שבאגם...ייושם העניין אך ללא הצלחה...אולי בצורת עבודה לא נכונה שלי או סתם ביש מזל..ננסה שוב בהזדמנות  שלח מסר בפרטי לפני היציאה הבאה אם אהיה פנוי אצטרף אולי אוכל לעזור תוך כדח הדייג
|
|
|
|
Widelton
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
מה שצור רשם  אחרי שתי יציאות שלי בשקיעה היפה שבאגם...ייושם העניין אך ללא הצלחה...אולי בצורת עבודה לא נכונה שלי או סתם ביש מזל..ננסה שוב בהזדמנות  שלח מסר בפרטי לפני היציאה הבאה אם אהיה פנוי אצטרף אולי אוכל לעזור תוך כדח הדייג סגרנו 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|