הדו"ח: וואו איפה להתחיל.... האמת הרוב בסרטון אז חבל לבלבל את המח יותר מידי, יציאה מאד קצרה של שעתיים, עקב הוספת מנוע טורקידו שקניתי החלטתי לעקוץ לקצר ולבדוק את המצב, קיבלתי מתנה נהדרת.... תהנו.
טיפ קטן לשמירת הדגים בסרטון (שקיות אטומות, מסדר מנות ולמקפיא).
מקצוען!!! אין מילה אחרת מקצוענות מהקיאק דרך הסירטון(צילום ועריכה) התפיסות(אוי התפיסות!!) הפילוט האריזה והניקוי בסוף. מההתחלה עד סוף ובכל דבר שנגעת תודה!
איזה דו"ח, מור! סרטון ברמה גבוהה ביותר, אבל זה כלום לעומת התפיסה הזאת! תענוג לראות אותך מתפעל את הדג הזה כאילו היה רבע ממה שהוא, תענוג לראות אותך מופתע ומבסוט מהתפיסה, ותענוג לראות אותך "מסכם את הארוע" בפילוט, חיתוך ואריזה, גם הם ברמה גבוהה מאוד. ועוד לא אמרתי כלום על השיחרור, ולא על הצילום והעריכה.... ללא ספק, דו"ח ברמה גבוהה, מהאיכותיים שעלו בזמן האחרון, ועוד עם הרבה בשר.... אחלה של דו"ח, אחלה של תפיסה, אחלה של סרטןן, אחלה של מור.... תודה על השיתוף!
תפיסה מדהימה. איזו חתיכה יפיפיה קיבלת לך. עבודה יפה בפילוט, ושיהיה הממממממון בתיאבון.. אחרי הכל יש ממנו המון דרך אגב, באיזה סכין אתה משתמש?
תודה רבה !
הסכין היא של איקאה, מבין הזולות שראיתי, אבל ממש איכותית, סכין לפילוט צריכה להיות גמישה וחדה מאד, והיא עונה על הציפיות מעל ומעבר, ובמחיר זול (לא זוכר כמה).
לגבי שקיות אטומות, אני קניתי מכונת ואקום + גליל שקיות ואז אוטם + ואקום, שומר יותר טוב את הדגים ותופס פחות מקום בפריזר.
שאלה, לגבי העמוד שדרה של הדג, אתה מוריד ממנו את הבשר שנשאר ? (זה הבשר הכי רך וטעים בדג). אני בד"כ חותך את עמוד השדרה עם הבשר לחתיכות של 10 ס"מ ומטגן כחצי דקה מכל צד. זאת ארוחת עצמות שהיא תענוג (אני והבת שלי מתים על זה).
חלום של יום! יציאה קצרה אבל כל כך מתוקה =] ראשית כבוד על השחרור של הלוקוס הסרטון פשוט פיצוץ. בהחלט פייט נהדר עם אחד הדגים הכי טובים שיש. כיף לראות בסרטון גם את תהליך הפילוט. אני גם מחלק למנות ומקפיא ככה, לפעמים גם מוריד את העור מראש. תודה על השיתוף
עריכה אחרונה: אפריל 16, 2018, 07:17:10 AM על ידי manus
לגבי שקיות אטומות, אני קניתי מכונת ואקום + גליל שקיות ואז אוטם + ואקום, שומר יותר טוב את הדגים ותופס פחות מקום בפריזר.
שאלה, לגבי העמוד שדרה של הדג, אתה מוריד ממנו את הבשר שנשאר ? (זה הבשר הכי רך וטעים בדג). אני בד"כ חותך את עמוד השדרה עם הבשר לחתיכות של 10 ס"מ ומטגן כחצי דקה מכל צד. זאת ארוחת עצמות שהיא תענוג (אני והבת שלי מתים על זה).
תמיד מוכן ללמוד.... תודה
חבר עם ניסיון עשיר אמר שזה דג מעולה לגריל - עכשיו אני מחכה לדג הבא...