| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 2/4/2018 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג מקיאק בים - טרולינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:30 | דמוי דג בינוני - יוזורי | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:
איזו התלבטות....
תומר בכר מזמין אותי ליצאה חלומית בנתניה וכשתומר אומר לי לבוא אתם יודעים שאני לא מסרב,
על הדרך אומר שנחגוג למאור יום הולדת אולי קמפינג על החוף ושאר טובים....
קובע איתו ואז מתחילים ההרהורים, אני שונא אבל ממש שונא לסוע רחוק אחרי ים, אין לי בעיה לקום מוקדם, אבל אחרי ים + כדור + פקקים של החג + העמסה לא נוחה של קיאק ענק (HOBIE Tandem) + אישה בשמירת הריון = הרהור כבד מאד.
יום לפני, עוד חברים מתחילים לנטוש את הרעיון של המרחק ומחליטים כמה חברה להתפצל, יצאה בנתניה וגם בנהריה, אני מצטרף לחברים שיוצאים חמש דקות מהבית ומרגיש קצת לא נעים.
מעל הכל לבאס את תומר היה לי הכי קשה !
הפעם צח, הוא השותף על הקיאק.
יוצאים באור ראשון – אני מחליט הפעם לצאת עם פלטפורמה אחת ימנית בלבד, וגם זה רק לשם מעמדי חכה עבור צח, הבידון השמאלי ישאר פנוי כדי לדוג איתו סגור, מה שמאפשר דייג מאד נוח – הניסוי הוגדר כמוצלח מאד ומשפר את חוויית הדייג לרמה אחרת (תומר אתה חייב לנסות את זה )
משפחת הובי היקרים !
2 מאחזי חכות בלבד על קיאק זוגי
מה חשבתם לעצמכם 
כנראה לא תיהיה ברירה ואני אתקין מאחז חכה על הקיאק.
ושוב לים...מתארגנים 7 חברה עם הקיאקים והתוכנית היא לעלות צפונה בטרולינג ואחר כך לנסות ג'יג בעומק 40-70
ולפי התוכנית יצאנו צפונה ובאיזו האיים נתפסת טונית חמודה (דמוי לבן קטן שיורד לסביב ה- 4-6 מטרים בעומק של 10 מטרים) אני נרגע ומכאן הדייג שלי אישית הופך להיות נטול דאגה וכיף נטו. (אני מכיר את האמרה שהדגים זה רק בונוס, אבל אחרי כל מה שאני משקיע אני רוצה גם תוצאות !)
אחרי כמה גיהוצים של האיזור ללא תקיפות נוספות מחליטים לצאת לעומק ולנסות קצת מדאי וג'יג
מגיעים לחמישים מטר ואני קולט דג בפיש, מוריד ג'יג 100 גרם ארוך וכסוף ובנפילה למטה מקבל תקיפה נחמדה מאד אחרי פייט קצר עולה לפני השטח פלמידה שחורה (ניחוש בגלל הסיבוב לפני פני השטח) אבל אשמח לניחוש שלכם....
בגלל הסתבכות בחוט מאבד את הדג, כמה קללות עסיסיות וממשיך הלאה. (אחרי זה הרחקתי את החכה השניה ופיניתי מקום)
על המדאי נתפס ג'רבידה קטנה (או סנפן – אני חושב) ויורד אחרי כבוד כדג חי (בערך) – ללא תוצאה, והוא שוחרר לקראת החזרה.
מגיע הביתה, שותף את הציוד, ומכין ארוחה נחמדה:
חמאה, שום, לימון, צריבה של הדג על המחבת מלח גס פלפל גרוס ושועית ירוקה – מעדן זריז
מקווה שתהנו מהסרטון ותרשמו לערוץ.

בשביל תוצאות.