תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
30/3/2018 | כללי: כנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
אחה'צ | דמוי דג קטן - רפאלה | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) |
הדו"ח:
סוף סוף לאחר תקופה ארוכה של ציפייה אפשר לומר שהתחילה עונת הביניות בכנרת באולטרה לייט.
יודע מראש שביום שלישי יש לי פגישה עסקית באזור הצפון ומחליט לנצל את העניין לגיחת גישוש לכנרת. איתי הבן הקטן שלי בן ה -10 בחופשת פסח וזו הזדמנות פז לצרפו איתי לראשונה בחייו לדייג אולטרה לייט בכנרת.מגיעים לכנרת בסביבות ארבע אחה'צ,מתארגנים על הציוד ויורדים לחוף. בדרך כלל אני עובד דמויים של RAPALA במשקל 3 גרם,אך הפעם החלטתי לנסות דמויים יותר גדולים במשקל 5 גרם. איתי כבר יצא איתי כמה פעמים לדייג קלמארי וסבידות כך שלתפעל את החכה הוא כבר יודע. מתחילים לז'רז'ר ולאחר כ-5 דקות ננעלת הבינית הראשונה שלי (מבסוט על הדמוי ואופטימי לגבי ההמשך).
לאחר כ-20 דקות ללא תוצאות מחליטים לשנות מיקום ועוברים לנקודה הבאה.לא עובר הרבה זמן ואיתי ננעל על בינית מכובדת ביותר(הראשונה שלו אי פעם!) ואם קצת עזרה ממני היא בידנו.

מצלמים תמונה למזכרת(בכל אופן רגע מרגש עבור איתי) ומשחררים את הבינית חזרה למים. במשך השעתיים הבאות מוציאים עוד כמה ביניות וגם מושטים ומסיימים את הסשיין מרוצים מהתוצאות. סה'כ יום מוצלח מעל לציפיות. בחול המועד פסח נחזור לכנרת והירדן לתור אחר הביניות שוב.
דבר אחרון חברים.... חשוב לשמור על הנקיון שאתם באים לדוג,תביאו אתכם שקית ללכלוך.
מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב שלנו לחוויות דייג בארץ ובעולם. חג שמח לכל בית ישראל.
מצורף הקישור לסרטון מאותו היום.
https://youtu.be/qMZ5VdaXK90