פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הפסקת העישון, אפשרי!!! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הפסקת העישון, אפשרי!!! (נקרא 7349 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מארט החלטה נבונה מאמין שלא קל אבל שווה את המאמץ שיהיה המון בהצלחה
|
|
|
|
|
מארט החלטה נבונה מאמין שלא קל אבל שווה את המאמץ שיהיה המון בהצלחה
קל מאוד- הכל בראש!!! מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
עבר שבוע +. אין משיכה לסיגריה, ואני נמצא בחברת מעשנים. אומרים שהתמכרות אחת, מתחלפת באחרת...לכן המעטתי עם המסטיקים, ומנסה לאכול מושכל, ולא להשמין. מארט  מחר אני סוגר שבועיים בלי הסיגריות כנראה שזאת פרידה לתמיד מארט תחזיק מעמד לפעמים בא לי פתאום סיגריה מיד אני משנה מקום שותה כוס מים והחשק עובר
|
|
|
|
|
עבר שבוע +. אין משיכה לסיגריה, ואני נמצא בחברת מעשנים. אומרים שהתמכרות אחת, מתחלפת באחרת...לכן המעטתי עם המסטיקים, ומנסה לאכול מושכל, ולא להשמין. מארט  מחר אני סוגר שבועיים בלי הסיגריות כנראה שזאת פרידה לתמיד מארט תחזיק מעמד לפעמים בא לי פתאום סיגריה מיד אני משנה מקום שותה כוס מים והחשק עובר לי לא בא בכלל! מארט 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עבר שבוע +. אין משיכה לסיגריה, ואני נמצא בחברת מעשנים. אומרים שהתמכרות אחת, מתחלפת באחרת...לכן המעטתי עם המסטיקים, ומנסה לאכול מושכל, ולא להשמין. מארט   המשך כך ומחזיק לך אצבעות
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
עבר שבוע +. אין משיכה לסיגריה, ואני נמצא בחברת מעשנים. אומרים שהתמכרות אחת, מתחלפת באחרת...לכן המעטתי עם המסטיקים, ומנסה לאכול מושכל, ולא להשמין. מארט  מחר אני סוגר שבועיים בלי הסיגריות כנראה שזאת פרידה לתמיד מארט תחזיק מעמד לפעמים בא לי פתאום סיגריה מיד אני משנה מקום שותה כוס מים והחשק עובר לי לא בא בכלל! מארט  אז אחרי שבועיים בחשבון פשוט חסכתי 450 שקל שאני לא אלך להתפנק קצת בדמויים לטרולינג? אז הלכתי לדוגית ולא הייתה לי שום בעיה לשים 250 שקל על התחביב גם ככה הייתי אמור לשרוף(פשוטו כמשמעו)450 שקל 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 21, 2018, 18:05:32 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
עבר שבוע +. אין משיכה לסיגריה, ואני נמצא בחברת מעשנים. אומרים שהתמכרות אחת, מתחלפת באחרת...לכן המעטתי עם המסטיקים, ומנסה לאכול מושכל, ולא להשמין. מארט  מחר אני סוגר שבועיים בלי הסיגריות כנראה שזאת פרידה לתמיד מארט תחזיק מעמד לפעמים בא לי פתאום סיגריה מיד אני משנה מקום שותה כוס מים והחשק עובר לי לא בא בכלל! מארט  אז אחרי שבועיים בחשבון פשוט חסכתי 450 שקל שאני לא אלך להתפנק קצת בדמויים לטרולינג? אז הלכתי לדוגית ולא הייתה לי שום בעיה לשים 250 שקל על התחביב גם ככה הייתי אמור לשרוף(פשוטו כמשמעו)450 שקל  בס"ד אם אנשים היו מחשבים את הכסף שהם חוסכים בסיגריות ושמים אותו בצד כחיסכון, אחרי זמן תראו שתוכלו לקנות לא רק דמויים אלא גם סירה בשביל לדוג איתה. רק בשביל ההבנה... עישון של קופסה ביום שווה ל- 11,000 ש"ח בשנה. כמה שנים בן אדם מעשן? 10 שנים? זה 110,000 ש"ח. עכשיו אם בן-אדם מעשן כבר 2 קוספאות ביום... ואני הכרתי כאלו שעישנו 4 ליום אז תבינו כמה כסף אפשר לחסוך!!! ואלון, על זה באמת נאמר המשפט: "שורף ממונו בידו"  שיהיה לכם רק בהצלחה. בע"ה שתיגמלו מההרגל הזה. זה יעשה לכם טוב, לסובבים אותכם טוב, וגם למנהל הבנק שלכם 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 21, 2018, 21:03:24 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מארט, לפני הכל ברכותי  הרווחת סכום חודשי יפה... הרווחת בריאות... כנראה תרוויח את החזרת חוש הריח... אני עדיין במקום של "נהנה מהסיגריה" - אך יש מחשבות בכיוון הפסקה... ובהחלט אתה צודק - הכל בראש 
|
|
|
|
|
בהצלחה למארט ולבנצי  לא קל בוודאי,והכל בראש ...
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בהצלחה למארט ולבנצי  לא קל בוודאי,והכל בראש ... תודה עדיין מחזיק מעמד יש רגעים שבא לי לעזוב הכל ולהדליק סיגריה ורק מי שמעשן או עישן יבין אותי אבל זה רגע קצר של כמה שניות וזה עובר
|
|
|
|
|
לא בא לי לעשן בכלל... עליתי ב-4 ק"ג...כל הזמן רעב  .... מריח ריחות שלא זוכר שהרחתי אי פעם, לטוב ולרע  מארט 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מריח ריחות שלא זוכר שהרחתי אי פעם, לטוב ולרע  מארט   מקווה בשבילך יותר לטוב מאשר לרע
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק תותח! אני עישנתי כ20 סיגריות ביום למשך 6 שנים, הפסקתי לפני קרוב ל3 חודשים ולעולם לא הרגשתי טוב יותר 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אני חייב להפסיק שוב פעם אחת הפסקתי ל3 שנים נפלאות ולצערי ערב אחד עם מכרים בפאב הרס הכל קמתי בבוקר נעול שוב פעם תזהרו משתיה חריפהתמנעו ממנה במיוחד בהתחלה של הגמילה ובהמשך תזכרו את להשמר מהעניין
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|