פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הפסקת העישון, אפשרי!!! |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הפסקת העישון, אפשרי!!! (נקרא 7346 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם, את הדיון הזה אני מפנה לחברים המעשנים. אני, עישנתי כ-60 סיגריות ביום, עד לפני שבוע, והפסקתי: א. בריאות ב. 100 ש"ח ביום סיגריות - כמה ציוד דייג אפשר לקנות בסוף החודש?! הכל "בראש" שלנו.... מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כל הכבוד! ממש לא דבר טריוויאלי, מצריך סיבולת וכח רצון, אבל זו עשויה להיות אחת ההחלטות הנכונות והנבונות שקיבלת. ישר כח, מארט!
|
|
|
|
|
בהצלחה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד כל הכבוד! מכיר מישהו באופן אישי שהיה מעשן - לא 60 סיגריות ביום אבל בין 20 ל- 30. ופשוט מהסיבה הראשונה שציינת הוא פשוט ביום אחד החליט שמפסיק וכך היה. מאז עברו 15 שנה והוא עדיין לא חזר לעשן. זה רווח שלך ושל הסובבים אותך 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מארט אני הפסקתי מיום רביעי כנראה שהפסקנו באותו היום הייתי חולה ולא יכולתי להריח סיגריות מאז ניצלתי את המומנטום וגם אני הפסקתי לאחר 34 שנים עם סיגריה ביד שיהיה לשנינו בהצלחה 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מארט אני הפסקתי מיום רביעי כנראה שהפסקנו באותו היום הייתי חולה ולא יכולתי להריח סיגריות מאז ניצלתי את המומנטום וגם אני הפסקתי לאחר 34 שנים עם סיגריה ביד שיהיה לשנינו בהצלחה  בס"ד אמן! 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
מארט ואלון כל הכבוד ובהצלחה!!!! אני הפסקתי לפני חודשיים לא קל אבל בהחלט אפשרי בהצלחה!!!
|
|
|
|
|
לא מעשן, אבל בהחלט לא מזלזל בקושי להיגמל. אני זוכר בתור ילד, כשהייתי יוצא לדוג עם אבא שלי בירקון, איך הוא היה מעשן בשרשרת. יום אחד, כמחאה, זרקתי לו את הסיגריות למים. זו הפעם היחידה שראיתי אותו עם מבט רצחני בעיניים  למזלי הוא הבין מאיפה זה בא, ולא זרק אותי "לישון עם הדגים"... היום הוא לא מעשן, נגמל לפני כמה שנים ואני גאה בו על כך  מאחל הרבה הצלחה!!
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כל הכבוד 
|
|
|
|
|
הבעיה היא שאני כל הזמן רעב...פוחד לעלות במשקל.. לועס מסטיק, אחרת אוכל כל היום! מארט 
|
|
|
|
|
|
מאור מזרחי
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שלום לכולם, את הדיון הזה אני מפנה לחברים המעשנים. אני, עישנתי כ-60 סיגריות ביום, עד לפני שבוע, והפסקתי: א. בריאות ב. 100 ש"ח ביום סיגריות - כמה ציוד דייג אפשר לקנות בסוף החודש?! הכל "בראש" שלנו.... מארט  מארט, צודק בהחלט. מחזיק לך אצבעות שתגמל מהרעה הזו לעד
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בטח אפשר להפסיק לעשן  אחרי יותר מי 30 שנה של שתי חפיסות ביום היפסקתי במכה גמול כבר 10 שנים  לא קל אבל זה קטע של החלטה עים רצון 
|
|
|
|
|
שאפו לכולכם חברים לא פשוט ואני מחזיק לכם אצבעות שאכן תתמידו ותצליחו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
עבר שבוע +. אין משיכה לסיגריה, ואני נמצא בחברת מעשנים. אומרים שהתמכרות אחת, מתחלפת באחרת...לכן המעטתי עם המסטיקים, ומנסה לאכול מושכל, ולא להשמין. מארט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3