תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/2/2012 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11:00 | גיג בינוני - שונים | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 2 | 25 |
12:00 | גיג בינוני - שונים | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 5 | 9 |
12:00 | אחר - מדאי+נתחי סבידה | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | 2 |
הדו"ח:
שישי בערב בודקים את מזג האויר באינטרנט ,בעיקר את תחזיתו של אייל שמבשר לנו על חלון צר של הזדמנות בשבת בין השעות שמנה בבוקר לשתים עשרה בצהרים-תודה אייל!!!!
שבת - שבע בבוקר או יותר נכון יחסית אלינו -בצהרים,יוצאים לנסות את מזלנו ברחבי הדרום.
הצוות מונה הפעם את תומר,פרעה,עוז היפני,גדליה (ראובן "הקטן"),בצקי,מרזוק +הכובע ואנוכי.
הים אכן נעים ומזג האויר נפלא.
עוברים תקלות מספר ללא אירועים או תגובה מצד הדגים,אפילו תקלות שהפיש פיינדר הראה שיש מספר רב של דגים לא מניבות דבר.
תקלה נוספת בעומק של כ 35 מטר ואז אני ננעל על לוקוס של קילו+ מסתכל עליו וחונן אותו בתקוה להיפגש שנית כשיגדל.
ממשיכים לעבוד ,כניסה של דגים בפיש פיינדר ומיד עוז ננעל ולאחר מאבק קצר ויפה מעלה לסירה אינטיאס חמוד של כ 9 ק"ג.בזמן שהאינטיאס עושה דרכו לסירה,תומר מעלה לוקוס חפאש של 2 ק"ג במקביל.
ממשיכים לעבוד באותה הנקודה ומרזוק מעלה לסירה עוד לוקוס חפאש של 2 ק"ג.
ואז המקל הדנדש שלי (ג'יגינג מאסטר סאבר גיים שעליו מורכב מדאי 150 ג"ר עם חתיכות סבידה)מאותת לי תוך כדי כיפוף יפה ונצרן יפה עולה לסירה.
תיקון קל,המשך עבודה ואז זה סוף סוף מגיע,ללא שום סימן בפישפיינדר,כיפוף יפה בסט השני שלי (ג'יגינג מאסטר 3 קינגס+רולר סטלה 6000 פי ג'י,חוט ברקלי ויפ פלאש 50 ליברות וג'יג באטרפליי פלט סייד 120 ג"ר מוזהב),מאבק יפה משני הצדדים ועולה לסירה אינטיאס יפהפה וחמוד של כ16 ק"ג.
בזמן שאני נלחס עם האינטיאס גם פרעה מעלה לסירה לוקוס חפאש של כ2 ק"ג.
המשך עבודה על אותה תקלה לא הניב תוצאות,הדגים נעלמו.
החלטנו לחזור למרינה,עייפים ,צרובים מהשמש אך מרוצים !!!
היום היה יתרון לג'יגים מסוגים שונים אך בצבע זהב.
מתנצל מראש על איכות הצילום,המצלמה הטובה נשכחה בבית.
בקרוב אצלכם...